Polterabend

Sjove og udfordrende polterabend aktiviteter i vores studier i København

Vi tilbyder de perfekte aktiviteter til jeres polterabend, hvor i bl.a. kan prøve kræfter med poledance, chairdance, cirkus disciplinen aerial hoop og meget mere. Sjove oplevelser for jer alle sammen, der vil give dagen et fantastisk minde, som i vil kunne grine af sammen – også længe efter. Kom tættere på hinanden og overrask bruden/brudgommen med en oplevelse de sent vil glemme. Husk kameraet – der vil helt sikkert være massere at tage billeder af undervejs!

Poledance undervisning

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i poledance til jeres polterabend, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære øvelser på polen, som vi sætter sammen til en feminin dans, og som vi danser sammen til musik flere gange.
Når alle føler sig sikre i den indøvede dans, prøver i at danse uden instruktøren, og hvis der er stemning for det, kan bruden/brudgommen danse dansen for jer andre til sidst - her er en oplagt mulighed for at få et rigtig godt minde på video! Instruktøren kan filme jer allesammen mens i danser dansen i løbet af timen - men naturligvis kun hvis i selv har lyst. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette polterabend arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Vi har 10-11 poles i studiet med god plads omkring, så er i mere end 10-11 personer, kan i sagtens være 2 personer ved hver pole og skiftes til at danse. Det kan være meget rart at skiftes lidt undervejs, da poledance er en aktivitet, der kan give sved på panden. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Vi danser i bare fødder. Husk også gerne at medbringe vand.

Image Caption Hover Alt

Chairdance undervisning

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i chairdance til jeres polterabend, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære øvelser på stolen, som vi sætter sammen til en feminin dans, og som vi danser sammen til musik flere gange.
Når alle føler sig sikre i den indøvede dans, prøver i at danse uden instruktøren, og hvis der er stemning for det, kan bruden/brudgommen danse dansen for jer andre til sidst - her er en oplagt mulighed for at få et rigtig godt minde på video! Instruktøren kan filme jer allesammen mens i danser dansen i løbet af timen - men naturligvis kun hvis i selv har lyst. Chairdance er en sensuel dansestil med feminine bevægelser på en stol, tricks på stolen og dans der inkluderer stolen på forskellig vis. Genren kan også gå under stilen lapdance. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette polterabend arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Vi danser i bare fødder. Husk også gerne at medbringe vand.

Image Caption Hover Alt

Pole & chairdance undervisning

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i kombineret pole og chairdance til jeres polterabend, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære øvelser som både inkluderer en stol samt en pole. Øvelserne sættes sammen til en feminin dans, som vi danser sammen til musik flere gange.
Når alle føler sig sikre i den indøvede dans, prøver i at danse uden instruktøren, og hvis der er stemning for det, kan bruden/brudgommen danse dansen for jer andre til sidst - her er en oplagt mulighed for at få et rigtig godt minde på video! Instruktøren kan filme jer allesammen mens i danser dansen i løbet af timen - men naturligvis kun hvis i selv har lyst. Pole og chairdance er en sensuel dansestil med feminine bevægelser og øvelser, som både inkluderer en stol samt en pole. Genren kan også gå under stilen lapdance. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette polterabend arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Vi danser i bare fødder. Husk også gerne at medbringe vand.

Image Caption Hover Alt

Aerial hoop undervisning

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i aerial hoop til jeres polterabend, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære forskellige øvelser på i hoop'en, som både vil udfordre jeres styrke, balance og kropskontrol.
Aerial hoop er en circus disciplin, hvor en stor ring hænger ned fra loftet, som der udføres forskellige akrobatiske øvelser i. Timen vil blive undervist på begynder niveau, og i vil lære simple og elegante basis øvelser i hoop'en, som både vil udfordre jeres styrke, balance samt krops kontrol - og ikke mindst tyngdekræften! Aerial hoop er en ekstrem god form for styrke træning, da du hele tiden bliver udfordret med at løfte dig selv for at komme op i ringen og lave de forskellige øvelser. Dette polterabend arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Lange bukser er vigtigt. Husk også gerne at medbringe vand.

Image Caption Hover Alt

Floorwork undervisning

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i floorwork til jeres polterabend, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære øvelser og bevægelser på gulvet, som vi sætter sammen til en feminin dans, og som vi danser sammen til musik flere gange.
Når alle føler sig sikre i den indøvede dans, prøver i at danse uden instruktøren, og hvis der er stemning for det, kan bruden/brudgommen danse dansen for jer andre til sidst - her er en oplagt mulighed for at få et rigtig godt minde på video! Instruktøren kan filme jer alle sammen mens i danser dansen i løbet af timen - men naturligvis kun hvis i selv har lyst. Floorwork dansen er en sensuel og feminin koreografi, hvor alle øvelserne foregår på gulvet. Genren er en blanding af lapdance, exotic dance og strip tease (uden at vi smider tøjet). Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov time, hvor alle kan være med! Dette polterabend arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Det kan være en god idé, at have noget med til at beskytte dine knæ som eks. knæbeskyttere eller benvarmere. Vi danser i bare fødder. Husk også gerne at medbringe vand.

Image Caption Hover Alt

Twerk undervisning

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i twerk til jeres polterabend, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære øvelser og bevægelser indenfor twerk, og der vil være fokus på at få numsen til at ryste og bevæge sig på mange forskellige måder.
Twerk har rødder helt tilbage til den afrikanske stammedans, men bliver i dag ofte set i eks. musik videoer og til danseshows sammen med andre danse stilarter. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, hvor alle kan være med. Der vil ikke være fokus på at nå at lave en twerk koreografi på timen, men derimod fokus på at lære teknikkerne til de forskellige bevægelser rigtigt, hvilket der vil være god tid til. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette polterabend arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Påklædning: Løse bukser eller leggings i bomuld (hvis du eks. har stramme løbebukser på, er det svært at lave bevægelserne og få numsen til at bevæge sig). Vi har bare fødder eller flade indendørs sko på. Medbring også gerne vand.

Image Caption Hover Alt

Oplev et akrobatisk poledance show

I har mulighed for at booke et imponerende og akrobatisk poledance show efter jeres polterabend arrangement. Showet vil være udført af jeres instruktør på timen, og det er altid både sjovt, underholdende og spændende, at se hvad det i lige har fået undervisning i kan blive til efter mange timer – og års træning, hvis i har fået undervisning i poledance. Hvis i har fået undervisning i nogle af vores andre aktiviteter, kan et poledance show være et spændende og underholdende ekstra indslag til jeres dag, som i vil huske længe efter. Imens i klæder om efter timen, vil jeres instruktør gøre klar til at lave et flot show for jer, som i bare kan nyde imens i slapper af. I er velkomne til at medbringe drikkevarer ind i salen. Bemærk at dette skal bookes på forhånd på mail sammen med jeres reservation til jeres polterabend arrangement i studiet.
I skal sætte ca. 15 min. ekstra af, såfremt i booker show i forbindelse med jeres arrangement.


Nyd jeres polterabend hos os

Det er vigtigt for os, at jeres polterabend arrangement bliver lige, som i gerne vil have det. Såfremt i har nogen særlige ønsker til oplevelsen, hører vi naturligvis meget gerne om jeres ønsker. Måske i har særlige ønsker ift. musik, opbygningen af timen eller andet. I er velkomne til at nyde medbragte drikkevarer, og vi har køleskab i begge vores studier, som i er velkomne til at benytte, hvis i har noget der skal på køl. I vores studie i Kbh. NV. har vi en hyggelig, aflukket gård som tilhører studiet, hvor i er velkomne til at nyde en medbragt frokost, et glas champagne eller andet inden – eller efter arrangementet. En del af gården er overdækket, så skulle i være uheldige med vejret, er der stadig rart at sidde, hvis vejret er mildt. Aftal blot gerne dette med os på forhånd, så vi er sikre på, at der kan være åbent ekstra tid til jer.


Priser

Priserne er for et arrangement af 1 times varighed, uanset hvilken aktivitet der er valgt.

2-5 personer

1000kr. i alt
  • + show 1300 kr. i alt

6-9 personer

150ekstra pr. pers. fra 1000 kr.
  • + show 300 kr. ekstra

10-13 personer

1800kr. i alt
  • + show 2100 kr. i alt

14-20 personer

2300kr. i alt
  • + show 2600 kr. i alt

For booking af tid eller spørgsmål kontakt ElitePole@live.dk


Transport til ElitePole
Rentemestervej 64, 2400 Kbh. NV.

Studiet er let at komme til med gratis parkeringsmuligheder i vores egen gård.
Nørrebrostation – 7 min gåafstand / bus 5a og 350 s – 4 min gåafstand fra Hulgårdsplads / Motorvejs afkørsel Tuborgvej – 3 min i bil

Transport til ElitePole
Prags Boulevard 49, 2300 Kbh. S.

Studiet er let at komme til med gratis parkeringsmuligheder på vejen.
Lergravsparken st. metro + bus 77 og 78 – 6 min gåafstand / Bus 2a – 2 min gåafstand fra Holmbladgade/Prags boulevard / Motorvejs afkørsel Tårnby – 7 min i bil