Mode og trends indenfor pole tøj

Jep – der findes også mode indenfor pole! Måske dette kommer bag på dig, hvis du er ny poler eller måske overvejer at starte, men ligesom med alt andet, så findes der også mode indenfor pole. Faktisk er der både mode indenfor pole tricks (altså bestemte tricks der er på mode), bevægelser indenfor poledance, dansestilarter indenfor pole der er på mode og mode indenfor pole tøj.
I dette blog indleg vil jeg fokusere på nogle af de trends og tendenser, som for tiden er på mode indenfor pole tøj. Jeg bliver ofte spurgt, hvad det er nødvendigt at have på til pole træning, og sandheden er jo, at du i bund og grund ikke behøver andet end et par shorts og en t-shirt – meeeeen det er sjældent helt sådan det kommer til at gå for de fleste efter noget tid 😀
Det er jo pludselig ikke bare træningstøj – det dit pole outfit og der er uendelige muligheder, materialer og looks. Læs her hvad der  er hot lige for tiden 🙂

 

Velour, velour, velour!

KO41458_small_1024x1024Velour har været et sikkert hit i din pole garderobe i noget tid, men pludselig er der virkelig kommet meget af det. Både som toppe, underdele eller leggings og i mange forskellige farver. Du behøver ikke nødvendigvis, at være i velour fra top til tå, men kan sagtens mixe det med andre materialer og blande farverne. Rad polewear har en del forskelligt at vælge imellem af velour for tiden.

Bondage looket

eecf7f28316e986da12819cd721a100c

Bondage looket i forskellige afskygninger er super hot for tiden, og ses både som et mere sporty udtryk og som det mere sexede look. Næsten alle de store pole mærker laver nu toppe og underdele med bondage look på forskellig vis. Det startede ligesom med de populære Penelope shorts fra RAD polewear (pole underdel der er sat sammen med brede bånd i siderne – du kan google dem), og pludselig var der bondage detaljer overalt. På billedet ser du et pole sæt fra Milakrasna (poletøj mærke), som næsten lige er kommet rigtigt frem, og som er super hot lige nu – og super dyrt 😀 Hver del koster over 700 kr. (!) så det er over 1400 kr. for hele sættet (High fashion indenfor pole?), men du kan sagtens finde denne stil for mindre penge – eller lave det selv! Billedet der illustrerer dette blog indlæg øverst oppe er mig i et bondage pole sæt, som jeg selv har lavet, og det har ikke kostet meget.

Højhalset i alle afskygninger

RAD_red_eve_top_1024x1024Pole toppe med høj hals hitter som aldrig før, og du kan efterhånden få dem i alle farver, hos alle de store mærker og i mange forskellige materialer. Det ser både klassisk og elegant ud, og du går helt sikkert ikke galt i byen (eller i studiet 😀 ), hvis du investerer i en højhalset pole top. Det eneste minus er, at det er svært hvad du skal have ud over, uden det godt kan se lidt underligt ud. Men løsningen kan jo være, at du ikke tager en t-shirt eller tank top ud over, men viser din flotte top frem under hele træningen! 🙂

Sokker i dine pole sko!

7a0bc7d61805365d3be5daa88658c758Ja den er god nok – det er blevet hot at have strømper på i dine pole sko! Det skal helst være enten ankel strømper eller over knee strømper. Du kan både bruge strømper i pang farver, hvide, sorte osv. Brug et par af dine alm. strømper, eller gå på jagt efter ankel strømper i pang farver eller de lange over knee strømper (Ebay er din ven).

Højtaljet hitter

High_Waist_Empire_Shorts_Full_1024x1024

Højtaljede pole shorts hitter som aldrig før! Der er pole underdele med høj talje overalt, i alle afskygninger, hos alle mærker, i alle farver, materialer osv. Denne trend er ikke til at undgå. Den underdel du kan se på billedet er fra Bad Kitty (pole mærke), og er lige nu udsolgt OVER ALT! Ikke til at opdrive – alle er vilde med tendensen 😀 Men der findes mange andre slags underdele med høj talje, som du kan få fat i – ja som sagt er det over alt 😀

Pole underdelene bliver mindre og mindre…

poletrusserDet er faktisk en tendens, at pole underdelene bliver mindre og mindre og pole skoene bliver højere og højere! Lige nu ses det, at flere af de store pole mærker som Bad Kitty, Rad polewear, Cleo The Hurricane m.m. nu laver en særlig pole underdel, som er ekstra lille. Helt perfekt til Sunday Bumday! (Tradition hver søndag for poledancere verden over 😀 ). Denne tendens henvender sig mest til stilen indenfor pole, der kendes som exotic poledance, pole classique, classic poledance osv.
Vurder selv om du synes det bliver for meget til din smag, eller om det er lige dig.

 

Nu er du blevet opdateret om nogle af de ting der hitter lige nu, og tænker måske over, hvor du kan shoppe alle disse disse herligheder henne. Jeg kan jeg bl.a anbefale Pole Junkie – stort udvalg af mange mærker samt hurtigt og billig levering. Men ellers kan du også google dig frem til mange andre gode sider.
Og husk at alt dette blot er tendenser og mode indenfor pole- det vigtigste er, at du vælger træningstøj, som du selv føler dig godt tilpas i.

Happy shopping! 🙂
Marie Kolstrup // ElitePole