Polterabend

Sjove og udfordrende polterabend aktiviteter for alle

Vi stor erfaring med at undervise både mande – og kvinde polterabends i vores poledance studier i København. Denne oplevelse er både en sjov – og udfordrende måde at være sammen på, og vil give jer nogle uforglemmelige minder fra jeres særlige dage. En oplevelse som bringer jer tættere sammen. Husk kameraet – der vil helt sikkert være massere at tage billeder af undervejs!


Priser fra 149,95 kr. pr. person

Priserne er for et polterabend af 60 minutters varighed, uanset hvilken aktivitet der er valgt.
NB: Prisen er pr. person der er med i studiet til arrangementet, og ikke for hvor mange der deltager aktivt i arrangementet.

3-5 personer

1399kr. i alt

6-9 personer

1899kr. i alt

10-13 personer

2399kr. i alt

14-20 personer

2999kr. i alt

Det tilbyder vi

Vælg mellem undervisning indenfor poledance eller twerk. Både pole dancing og twerking er sjove og udfordrende aktiviteter, hvor alle kan være med.
Læs herunder mere om hvad vi tilbyder til hver oplevelse.

POLEDANCE UNDERVISNING

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i poledance til jeres polterabend, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære sjove øvelser på polen, som vi sætter sammen til en feminin dans, og som vi danser sammen til musik flere gange. Når alle føler sig sikre i den indøvede dans, prøver i at danse uden instruktøren, og hvis der er stemning for det, kan bruden/brudgommen danse dansen for jer andre til sidst - her er en oplagt mulighed for at få et rigtig godt minde på video! Instruktøren kan filme jer alle sammen mens i danser dansen i løbet af timen - men naturligvis kun hvis i selv har lyst.

Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette polterabend arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Vi har 10-14 poles i vores studier, så er i flere personer end antal poles, kan i sagtens være 2 personer ved hver pole og skiftes til at danse. Det kan være meget rart at skiftes lidt undervejs, da poledance er en aktivitet, der giver sved på panden. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Vi danser i bare fødder. Husk også gerne at medbringe vand. Fingerringe skal kunne tages af inden timen.

Image Caption Hover Alt

TWERK UNDERVISNING

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i twerking til jeres polterabend, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære sjove og udfordrende øvelser indenfor genren twerk. Øvelserne sættes sammen til en sjov og feminin dans, som vi danser sammen til musik flere gange. Når alle føler sig sikre i den indøvede dans, prøver i at danse uden instruktøren, og hvis der er stemning for det, kan bruden/brudgommen danse dansen for jer andre til sidst - her er en oplagt mulighed for at få et rigtig godt minde på video! Instruktøren kan filme jer alle sammen mens i danser dansen i løbet af timen - men naturligvis kun hvis i selv har lyst.

Twerk har rødder helt tilbage til den afrikanske stammedans, men bliver i dag ofte set i eks. musik videoer og til danseshows sammen med andre danse stilarter. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette polterabend arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Løse bukser er vigtigt. Du kan bare fødder / indendørs sko på. Husk også gerne at medbringe vand.

Image Caption Hover Alt

ElitePole Kbh. NV.
Rentemestervej 64
2400 Kbh. NV.

ElitePole Amager
Prags Boulevard 49
2300 Kbh. S.

ElitePole Vanløse
Skalbakken 8B
2720 Vanløse

ElitePole Rødovre
Tæbyvej 7
2610 Rødovre