Polterabend med poledance, twerk eller chairdance

Den seneste tid er det blevet populært at få kombinere polterabend med poledance undervisning.
I vores 3 studier i København har vi rigtig god erfaring med kombinationen polterabend og poledance. Det er både en udfordrende, sund og ikke mindst sjov måde at være sammen på, og vi garanterer at I kommer til at trække på smilebådet.
Kom tættere på hinanden og overrask bruden/brudgommen med en oplevelse de sent vil glemme. Husk kameraet – der vil helt sikkert være massere at tage billeder af undervejs!

Sjove og udfordrende polterabend aktiviteter i vores studier i København

Foruden poledance, tilbyder vi de perfekte aktiviteter til jeres polterabend. Prøv kræfter med chairdance, cirkus disciplinen aerial hoop og meget mere.
Uanset hvilken aktivitet I vælger til polterabend, er I sikret en god oplevelse for jer alle sammen. Få et fantastisk minde, som i vil kunne grine af sammen – også længe efter.

Poledance undervisning

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i poledance til jeres polterabend, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære øvelser på polen, som vi sætter sammen til en feminin dans, og som vi danser sammen til musik flere gange.
Når alle føler sig sikre i den indøvede dans, prøver i at danse uden instruktøren, og hvis der er stemning for det, kan bruden/brudgommen danse dansen for jer andre til sidst - her er en oplagt mulighed for at få et rigtig godt minde på video! Instruktøren kan filme jer allesammen mens i danser dansen i løbet af timen - men naturligvis kun hvis i selv har lyst. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette polterabend arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Vi har 10-11 poles i studiet med god plads omkring, så er i mere end 10-11 personer, kan i sagtens være 2 personer ved hver pole og skiftes til at danse. Det kan være meget rart at skiftes lidt undervejs, da poledance er en aktivitet, der kan give sved på panden. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Vi danser i bare fødder. Husk også gerne at medbringe vand.

Image Caption Hover Alt

Chairdance undervisning

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i chairdance til jeres polterabend, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære øvelser på stolen, som vi sætter sammen til en feminin dans, og som vi danser sammen til musik flere gange.
Når alle føler sig sikre i den indøvede dans, prøver i at danse uden instruktøren, og hvis der er stemning for det, kan bruden/brudgommen danse dansen for jer andre til sidst - her er en oplagt mulighed for at få et rigtig godt minde på video! Instruktøren kan filme jer allesammen mens i danser dansen i løbet af timen - men naturligvis kun hvis i selv har lyst. Chairdance er en sensuel dansestil med feminine bevægelser på en stol, tricks på stolen og dans der inkluderer stolen på forskellig vis. Genren kan også gå under stilen lapdance. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette polterabend arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Vi danser i bare fødder. Husk også gerne at medbringe vand.

Image Caption Hover Alt

Pole & chairdance undervisning

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i kombineret pole og chairdance til jeres polterabend, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære øvelser som både inkluderer en stol samt en pole. Øvelserne sættes sammen til en feminin dans, som vi danser sammen til musik flere gange.
Når alle føler sig sikre i den indøvede dans, prøver i at danse uden instruktøren, og hvis der er stemning for det, kan bruden/brudgommen danse dansen for jer andre til sidst - her er en oplagt mulighed for at få et rigtig godt minde på video! Instruktøren kan filme jer allesammen mens i danser dansen i løbet af timen - men naturligvis kun hvis i selv har lyst. Pole og chairdance er en sensuel dansestil med feminine bevægelser og øvelser, som både inkluderer en stol samt en pole. Genren kan også gå under stilen lapdance. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette polterabend arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Vi danser i bare fødder. Husk også gerne at medbringe vand.

Image Caption Hover Alt

Twerk undervisning

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i twerk til jeres polterabend, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære øvelser og bevægelser indenfor twerk, og der vil være fokus på at få numsen til at ryste og bevæge sig på mange forskellige måder.
Twerk har rødder helt tilbage til den afrikanske stammedans, men bliver i dag ofte set i eks. musik videoer og til danseshows sammen med andre danse stilarter. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, hvor alle kan være med. Der vil ikke være fokus på at nå at lave en twerk koreografi på timen, men derimod fokus på at lære teknikkerne til de forskellige bevægelser rigtigt, hvilket der vil være god tid til. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette polterabend arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Påklædning: Løse bukser eller leggings i bomuld (hvis du eks. har stramme løbebukser på, er det svært at lave bevægelserne og få numsen til at bevæge sig). Vi har bare fødder eller flade indendørs sko på. Medbring også gerne vand.

Image Caption Hover Alt

Oplev et akrobatisk poledance show

I har mulighed for at booke et imponerende og akrobatisk poledance show efter jeres polterabend arrangement. Showet vil være udført af jeres instruktør på timen, og det er altid både sjovt, underholdende og spændende, at se hvad det i lige har fået undervisning i kan blive til efter mange timer – og års træning, hvis i har fået undervisning i poledance. Hvis i har fået undervisning i nogle af vores andre aktiviteter, kan et poledance show være et spændende og underholdende ekstra indslag til jeres dag, som i vil huske længe efter. Imens i klæder om efter timen, vil jeres instruktør gøre klar til at lave et flot show for jer, som i bare kan nyde imens i slapper af. I er velkomne til at medbringe drikkevarer ind i salen. Bemærk at dette skal bookes på forhånd på mail sammen med jeres reservation til jeres polterabend arrangement i studiet.
I skal sætte ca. 15 min. ekstra af, såfremt i booker show i forbindelse med jeres arrangement.


Priser

Priserne er for et arrangement af 1 times varighed, uanset hvilken aktivitet der er valgt.
NB: Prisen er pr. person der er med i studiet til arrangementet, og ikke for hvor mange der deltager aktivt i arrangementet.

2-5 personer

1000kr. i alt
  • + show 1300 kr. i alt

6-9 personer

150ekstra pr. pers. fra 1000 kr.
  • + show 300 kr. ekstra

10-13 personer

1800kr. i alt
  • + show 2100 kr. i alt

14-20 personer

2300kr. i alt
  • + show 2600 kr. i alt

Transport til ElitePole
Rentemestervej 64, 2400 Kbh. NV.

Studiet er let at komme til med gratis parkeringsmuligheder i vores egen gård.
Nørrebrostation – 7 min gåafstand / bus 5a og 350 s – 4 min gåafstand fra Hulgårdsplads / Motorvejs afkørsel Tuborgvej – 3 min i bil

Transport til ElitePole
Prags Boulevard 49, 2300 Kbh. S.

Studiet er let at komme til med gratis parkeringsmuligheder på vejen.
Lergravsparken st. metro + bus 77 og 78 – 6 min gåafstand / Bus 2a – 2 min gåafstand fra Holmbladgade/Prags boulevard / Motorvejs afkørsel Tårnby – 7 min i bil

Transport til ElitePole
Skalbakken 8B, 2770 Vanløse

Studiet er let at komme til med offentlig transport samt bil. Ubegrænset gratis parkering foran studiet samt på vejen. Vanløse st. metro = 2 min. med bus/10 min. gå gang. Jyllinge vej st. = 1 min. med bus / 8 min gå gang. Bus 9A, 12, 13 + 22 = 2 min gå gang fra Jyllingevej bus stop