Book hold som medlem

Find her login for medlemmer

Som medlem hos ElitePole har du mulighed for at vælge imellem over 90 hold ugentligt indenfor pole fitness, smidigheds træning, styrke opbyggelse, koreografi hold & meget mere
Find herunder login til direkte holdbooking for oprettede medlemmer.

SPORT SOLUTION

Download vores gratis app Sport solution for nemt og hurtigt at booke – samt afmelde hold.
Login her for at booke – samt afmelde hold, registrere nyt betalingskort, ændre dine person oplysninger etc.

Transport til ElitePole
Rentemestervej 64, 2400 Kbh. NV.

Studiet er let at komme til med offentlig transport samt bil. Gratis parkering for vores kunder i vores gård samt 3 timers gratis parkering på vejen.
Nørrebro station = 7 min. gå gang. Bus 5a og 350s = 4 min. gå gang fra Hulgårdsplads bus stop

 

Transport til ElitePole
Prags Boulevard 49, 2300 Kbh. S.

Studiet er let at komme til med offentlig transport samt bil. Ubegrænset gratis parkering på vejene omkring studiet (ikke i gården). Lergravsparken st. metro + bus 77 og 78 = 6 min gå gang. Bus 2a = 2 min gå gang fra Holmbladsgade / Prags Boulevard bus stop

 

Transport til ElitePole
Skalbakken 8B, 2720 Vanløse

Studiet er let at komme til med offentlig transport samt bil. Ubegrænset gratis parkering foran studiet samt på vejen. Vanløse st. metro = 2 min. med bus/10 min. gå gang. Jyllinge vej st. = 1 min. med bus / 8 min gå gang. Bus 9A, 12, 13 + 22 = 2 min gå gang fra Jyllingevej bus stop