Login her

Hent vores booking app eller login online

Når du har oprettet dig en til prøvetime, et medlemskab eller et klippekort kan du vælge imellem over 100 forskellige hold hver uge. Log ind her med dine tilsendte login oplysninger.


SPORT SOLUTION

Download vores gratis app i Google play eller App store. App’en hedder “Sport solution booking”, og her kan du altid nemt booke – samt afmelde hold og se hvilke fremtidige hold du er tilmeldt.

Vi anbefaler app’en til booking/afmelding af hold, og derimod dette online login til at registrere nyt betalingskort, ændre dine person oplysninger, betale eventuelt manglende betaling  etc.

Transport til ElitePole
Rentemestervej 64, 2400 Kbh. NV.

Studiet er let at komme til med offentlig transport samt bil. Gratis parkering for vores kunder i vores gård samt 3 timers gratis parkering på vejen.
Nørrebro station = 7 min. gå gang. Bus 5a og 350s = 4 min. gå gang fra Hulgårdsplads bus stop

 

Transport til ElitePole
Prags Boulevard 49, 2300 Kbh. S.

Studiet er let at komme til med offentlig transport samt bil. Ubegrænset gratis parkering på vejene omkring studiet (ikke i gården). Lergravsparken st. metro + bus 77 og 78 = 6 min gå gang. Bus 2a = 2 min gå gang fra Holmbladsgade / Prags Boulevard bus stop

 

Transport til ElitePole
Skalbakken 8B, 2720 Vanløse

Studiet er let at komme til med offentlig transport samt bil. Ubegrænset gratis parkering foran studiet samt på vejen. Vanløse st. metro = 2 min. med bus/10 min. gå gang. Jyllinge vej st. = 1 min. med bus / 8 min gå gang. Bus 9A, 12, 13 + 22 = 2 min gå gang fra Jyllingevej bus stop