ElitePoleWear

ElitePoleWear er Elitepole’s eget tøj brand

ElitePoleWear bygger på kvalitet, design samt funktionalitet. Vi har tænkt over hver en detalje, for at give dig den bedst mulige trænings oplevelse.
Vi udvider løbende med nyt tøj, nye designs og modeller.

For at bestille skal du sende en mail til kontakt@elitepole.dk med følgende oplysninger:

1: Vare nummer/numre på den/de varer, du ønsker at bestille
2: Størrelse
2: Hvordan du ønsker din bestilling leveret (se Levering).

Vi kontakter dig derefter snarest med betalings oplysninger. Varen gøres klar til levering, så snart vi har modtaget din betaling.
BEMÆRK at nogle størrelser/varer kan være udsolgt på trods af vi løbende sætter nye produktioner igang.

Du kan vælge enten at få din bestilling leveret i et af ElitePole’s studier, eller få din bestilling tilsendt med posten. Ved din bestilling oplys hvad du ønsker af følgende muligheder:

1: Levering til ElitePole Kbh. S., Prags Boulevard 49, 2300 Kbh. S. hvor du selv kan hente din ordre indenfor vores åbningstid. Vi leverer til Kbh. S. hver tirsdag.
Gratis.

2: Levering til ElitePole Kbh. NV., Rentemestervej 64, 2400 Kbh. NV., hvor du selv kan hente din ordre indenfor vores åbningstid. Vi leverer til til Kbh. NV. hver torsdag.
Grats.

3: Forsendelse med Post Danmark. Vi sender ordrer med posten hver tirsdag.
Pris: 60 kr. (gælder for forsendelse til Danmark)
Spørg om pris, såfremt du ønsker forsendelse til udlandet.

Vi pakker nye bestillinger hver mandag. Alle vores tryk laves i hånden særligt til hver enkelt bestilling, og der kan derfor gå op til en uge, før din ordre klar. Din ordre vil derefter blive leveret til studiet / sendt til dig, ved den kommende leverings dag. Såfremt at du ønsker at afhente din ordre i et af vores studier, sender vi dig en mail, så snart din ordre er klar til afhentning.

Du har 14 dages fuld returret fra din ordre er leveret til et af vores studiet / du har modtaget ordren med posten. Din returret gælder såfremt varen er ubrugt, ikke har været vasket eller har tegn på brug. For returnering skriv til Kontakt@ElitePole.dk