En guide igennem junglen af pole shorts!

Det at finde rundt i junglen af pole shorts og finde det helt rigtige par, kan efterhånden være noget af en opgave med alle de valgmuligheder. Pole shorts er virkelig “en ting” og de skal helst opfylde mange krav – de skal sidde godt, være i god kvalitet, være behagelige at have på, gode at træne i, blive hvor de skal, dække hvad de skal, have et flot design, du skal føle dig tilpas i dem, de skal passe til din stil og meget mere. Jeg har derfor testet 10 forskellige pole shorts på nogle af disse områder, for at gøre det lettere for dig, at finde dit yndlingspar. Jeg har givet dem 1-5 stjerner på flere områder, hvor 1 er det dårligste og 5 er det bedste.

Hvor gode de er, og om de sidder godt, er naturligvis en subjektiv vurdering, men jeg har forsøgt at komme med objektive facts ved hver test.
Bemærk at dette blog indlæg ikke er sponsoreret, og dette derfor er min brutal ærlige mening fra mig til dig 🙂

 

Badkitty1Bad Kitty – Empire shorts 
Ca. 231 kr. eks. fragt

Enkle og MEGET højtaljede shorts, men du kan folde dem ned og tilpasse dem. De er lidt små i størrelsen, og de sidder ret stramt. De passer godt både det sporty eller feminine look.

 • Kvalitet: 5 stjerner – Upåklagelig. Kraftigt materiale, godt udført, stærke syninger
 • Design: 3,5 stjerner – personligt kan jeg bedst lide high cut på højtaljede shorts. Altså når de har et højt snit ved hoften, da dette får dine ben til at se flottere og længere ud, og får ens numse til at se smallere ud 😀 Disse er skåret mere lige over, hvilket ikke gør noget super godt for mine ben eller min numse.
 • Funktionalitet: 4 stjerner – De dækker hvor de skal og bliver hvor de skal, men da de er så højtaljede, er nogle tricks svære at lave, da de dækker for kontakt punkter med polen.Et godt køb, men personligt ikke mine yndslings pga. designet.
  Om jeg ville købe flere: Nej – et par er nok.

 

Lunapolewear1Luna Pole Wear – High-waisted cross section shorts

Ca. 276 kr. eks. fragt

Flotte, højtaljede shorts, som også kan fås i lavtaljede magen til. De er normale i størrelsen, og passer godt til det elegante og femine look.

 • Kvalitet: 4 stjerner – blødt og lækkert materiale. Få steder er syninger finish ikke helt i top indvendigt.
 • Design: 4 stjerner – designet og snittet fremhæver det positive, gør dine ben længere og har flotte detaljer på siden.
 • Funktionalitet: 3,5 stjerner – De er både behagelige at have på og praktiske, men de har en tendens til at krybe op bagpå og stykket ved skridtet kunne godt have været bredere (den lav taljede model er mystisk nok bredere ved skridtet). Ja, jeg kommer altså til at fortsætte med at skrive om bredden på stykket ved skridtet, da det er en ret vigtigt detalje for pole shorts – poledancere ved hvorfor! :DEn af mine favoritter!
  Om jeg ville købe flere: Ja, det tror jeg.

 

rad1

Rad Pole Wear – Eve shorts 

Ca. 200 kr. eks. fragt

Midrise shorts som fås i flere flotte farver og materialer. Størrelserne er lidt utilregnelige, ment på den måde, at jeg har oplevet en str. S og str. M ingen størrelses forskel har og andre gange har. Looket og passer de godt til både den sporty, elegante og feminine stil.

 • Kvalitet: 3 stjerner – jeg har gentagne gange oplevet at RAD halter med kvaliteten. På disse shorts var de udvendige syningerne ved at gå op, før jeg havde brugt dem, og den indvendige finish er ikke i top.
 • Design: 2 stjerner – Jeg giver en stjerne for farven og en stjerne for idéen. Designet er flot (på billedet), men de sidder ikke super flot i virkeligheden (mildt sagt). Syningerne i kanterne er for stramme, så hvis du sætter dem ligesom på billedet, laver de 4 baller og “skære” ind i huden på en uheldig måde, og scrunch sygningen bagpå sidder for højt, og ikke hvor den skal. Snittet gør ikke noget positivt for min krop. Det er ikke til at sige, om det er fordi der er noget galt med størrelsen, og jeg skulle have haft en størrelse større..
 • Funktionalitet: 3 stjerner  – De gør jo hvad de skal rent praktisk og dækker hvor de skal, men det er svært at sige, at de bliver siddende hvor de skal, når de sidder dårligt fra start af, og dermed ikke er behagelige at have på.

Personligt ikke lige min favorit, da de ikke sidder godt på mig.
Om jeg ville købe flere: Bestemt ikke.

 

bandurska1Bandurska design – Pardon my french bottom

Ca. 177 kr. eks. fragt

Lavtaljede shorts (eller skal vi sige pole trusser…), som er normale i størrelsen og passer bedst til det feminine og sensuelle look.

 • Kvalitet: 4,5 stjerner – God finish, flotte syninger og stærkt materiale.
 • Design: 5 stjerner – Super flot design med scrunch syning bagpå og flot blonde detalje fortil. De er dog ret vovede fortil pga. blonden, og en glat barbering er at anbefale hertil haha :O Hvis det bliver for meget af det gode til din smag, laver Bandurska design ekstremt mange andre designs i samme kvalitet, hvor der ikke er blonde fortil.
 • Funktionalitet: 4,5 stjerner – De bliver siddende hvor de skal, har en fin bredde i skridtet og er behagelige at have på.

Helt klart bedst til prisen! Her kan du virkelig gøre et godt køb (også for nogle af andre modeller).
Om jeg ville købe flere: Uden at blinke!

 

 

Dragonfly1Dragonfly – Hotpants 

194 kr. eks. fragt

Enkle hotpants som passer bedst til det sporty look. De er normale i størrelsen og fås i mange farver.

 • Kvalitet: 4,5 stjerner – God finish, godt materiale og gode syninger.
 • Design: 3,5 stjerner – Designet er pænt, enkelt og passer godt til stilen. Den brede elastik i taljen kan godt lave en lidt uheldig fold i huden, og de har en tendens til at mase min numse flad :O
 • Funktionalitet: 3 stjerner – de bliver siddende hvor de skal, og jeg føler mig ok tilpas i dem – HVIS jeg ikke sveder, da den lysegrå farve fremviser dit skridt sved som et neon skilt – ja pardon my french som man sir’ 😀 Det synes jeg er et stort minus, når det er træningstøj man (forhåbentlig) sveder i.

Ellers et par fine hotpants til den sporty poler eller begynder shorts.
Om jeg ville købe flere: Ja, i en anden farve.

 

 

milakresnaMilakrasna – Ava shorts

439 kr. eks. fragt

Her har vi nogle af verdens dyreste pole shorts, som jeg havde store forventninger til!
Højtaljede shorts som passer til alle looks og stilarter. De er normale i størrelsen, og kan fås i flere farver.

 • Kvalitet: 4,5 stjerner – Top kvalitet og blødt, lækkert materiale, flotte syninger og god finish – Ikke perfekt, men meget tæt på.
 • Design: 5 stjerner – De sidder virkelig godt, fremhæver din krop positivt, har et super flot snit, detaljer og elegant design.
 • Funktionalitet: 4,5 stjerner – De bliver siddende perfekt under træningen, bredden på stykket i skridtet er perfekt og de dækker hvad de skal. To ting der trækker lidt ned er – 1: Når vi er ude i denne prisklasse på en pole underdel, så mener jeg, at man som minimum kan forvente at de kan fås i str. XS, S, M, L. De kan kun fås i str. S, M, L. 2: Elastik båndet i taljen er ret stramt ift. resten af stoffet og kan skære lidt ind i siden.

Ift. prisen så forventede jeg, at de som minimum forvandlede mig til Beyoncé og lavede min morgenkaffe – det gjorde de desværre ikke, men jeg elsker dem alligevel. Dog trækker prisen altså ned i min bog.
Om jeg ville købe flere: Jeg har lyst til at sige nej pga. af prisen, men jeg kan mærke, at jeg indeni har lyst til at købe flere (Oh no… :O )

 

 

cleoCleo the hurricane – Skimpty pants 

194 kr. eks. fragt

Lavtaljede pole shorts som fås i et væld af flotte farver, med glimmer, metallic osv. Passer godt til den mere sensuelle stil.

 • Kvalitet: 2,5 stjerner – De ser flotte ud, men materialet er ikke af super god kvalitet, men meget tyndt og stoffet er ikke i dobbelt lag. Syningerne i siden er gået op efter lidt brug, men tilgengæld har de virkelig en flot finish! Vælger du dem med glimmer, smitter glimmeret ikke af men bliver siddende på og sliddes ikke af.
 • Design: 5 stjerner – Rigtig godt design der bare sidder upåklageligt. Flot snit ved hoften, ikke noget der skære ind og giver 4 baller eller andet ubehageligt- Perfekt bredde ved skridtet.
 • Funktionalitet: 4 – de sidder perfekt træningen igennem og gør hvad de skal. Det er trækker lidt ned, er syningerne der nu er ved at gå op flere steder. Dette kan nemt syes selv, men det er jo ikke helt meningen. Jeg kan rigtig godt lide dem på trods af den lave kvalitet af stoffet, da det ikke er noget du bemærker som sådan, med medmindre du rør ved stoffet.
  Om jeg ville købe flere: Ja

 

 

badkitty2Bad Kitty – Bitsy bottom 

Ca. 164 kr. eks. fragt

De absolut mindste pole trusser i testen (her kan vi vidst ikke sige shorts mere). Selvom de tydeligvis er ret sexede er overdelen til faktisk ret sporty, hvilket gør, at de passer okay til både det lidt sporty og sensuelle look.

 • Kvalitet: 4,5 stjerner – Flot finish og stærke syninger. Materialet er i god og stærk kvalitet.
 • Design: 4 stjerner – HVIS du er til mini pole trusser, der viser lidt mere end hud end normalvis. Jeg synes personligt ikke lige de passer til enhver (pole) situation ( 😀 ), men der hvor de passer ind, er de perfekte i designet, sidder upåklageligt og fremhæver former.
 • Funktionalitet: 5 stjerner –  De dækker perfekt i skridtet og bliver siddende hvor de skal under træningen, hvilket egentlig er imponerende, når de er så små. De er også perfekte at twerke i, hvis man er til den slags :DJeg er rigtig glad for dem, selvom jeg ikke bruger dem så ofte, da jeg jeg synes det lige kræver den rigtige situation for ikke at blive lidt grænseoverskridende. Men det er jo en smagssag. Prisen er virkelig god ift. kvaliteten.
  Om jeg ville flere: Ja

 

 

Lunapolewear2Luna Pole Wear – High waisted Leopard shorts 

Ca. 209 kr. eks. fragt

Højtaljede leopard shorts, som passer godt det feminine og sensuelle look.

Kvalitet: 2 stjerner – Materialet er egentlig utrolig blødt, men ekstremt tyndt og elastisk. Jeg ville ønske, at stoffet havde været i dobbelt lag, da det ligesom er lidt slasket i det. Finish og syninger er ok.
Design: 1 stjerne – Det tynde, slaskede materiale går ud over designet, da de sidder ret løst, og dermed ikke sidder godt, men de kunne heller ikke have været en størrelse mindre, da elastikken i taljen er meget stram. Der er noget, som ikke hænger helt sammen..
Funktionalitet: 1 stjerne – de sidder ikke hvor de skal pga. det slaskede og tynde materiale. De er ikke behagelige at have på, da de glider meget op bagtil og faktisk også fortil og alle steder :O Noget andet jeg ikke er tilfreds med er, at der står, at de er lavet af det samme stof som de andre Luna shorts her i testen, hvilket umuligt kan passe. Hvordan skal man så lige undgå dette materiale fremover…

Om jeg ville købe flere: Bestemt ikke

 

 

rad2Rad Pole Wear – Peru velvet shorts 

201 kr. eks. fragt

Disse lavtaljede velour hotpants fås i flere uimodståelige farver og materialer, og passer fint til både det sporty, feminine eller sensuelle look.

Kvalitet: 3,5 stjerner – Materialet er blødt og lækkert og stoffet er i to lag. Den indvendige finish er ikke helt i top, og der er kommet små huller i syninger og i stoffet efter kort tid.
Design: 4 stjerner – De sidder flot og som vist på billedet. De viser tilpas med numse – ikke for meget og ikke for lidt (efter min smag 😀 )
Funktionalitet: 4 stjerner – Stykket ved skridtet har en perfekt bredde. De har dog lidt en tendens til at krybe op bagtil, men ikke voldsomt.

Et par rigtige booty shorts, som også er gode til twerk 😀
Om jeg ville købe flere: Ja – har dem pt. i rød, nude og i pink. Der er mange flotte farver!

 

 

 

Du kan købe alle de testede shorts her: https://www.polejunkie.co.uk/ Og her: https://bandurska-design.com/

 

Tilbage er der vidst kun at sige – happy sunday bumday! 🙂
De bedste booty hilsner
Marie Kolstrup // ElitePole