Arrangementer for medlemmer

ElitePole er mere end blot daglig træning

Hos ElitePole holder vi jævnligt forskellige arrangementer for vores medlemmer. Flere af vores arrangementer er en del af vores faste traditioner, og er til stor glæde for vores medlemmer. For os – og mange af vores medlemmer er pole fitness og poledance mere end blot træning. Det er en kultur og en livsstil bygget på sammenhold, udvikling, personlige sejre, venskaber og opbakning fra hinanden – alt sammen noget, som vores arrangementer og traditioner er med til at skabe og støtte op omkring.
Her kan du læse om nogen af de arrangementer, som du kan få glæde af som medlem hos os.


MISS ELITEPOLE

Miss ElitePole er vores årlige interne konkurrence for medlemmer i studierne og er årets helt store aften! En venskabelig konkurrence der bringer medlemmer tættere på hinanden og hvor alle niveauer og stilarter indenfor poledance kan være med. Deltagerne bliver ikke blot bedømt på tricks og flot udførsel, men i høj grad også på kreativitet, kostume valg og udstråling på scenen. Sammen dyster deltagerne om årets titel – “Miss ElitePole”! Årets “Miss ElitePole” er vinderen af hele konkurrencen, dvs. den deltager der får flest point af alle i konkurrencen. Dette er altid en helt enestående aften fyldt med store oplevelser, kreativitet, overraskelser og fantastisk stemning. Konkurrencen bliver afholdt i vores studie i Kbh. NV. hvert forår. Er du ikke medlem hos os, er du mere end velkommen til at være med som publikum.


SHOWAFTEN I STUDIET

Lige siden ElitePole åbnede, har vores showaftener i studiet været yderst populære begivenheder blandt medlemmer og instruktører. Billetterne bliver altid hurtigt udsolgt til disse aftenener, som er fyldt med spænding, personlige sejre, opbakning, inspiration, god stemning og hygge. Dette er en fantastisk mulighed for at udfordre dig selv, blive dygtigere og få en personlig sejr ved at optræde med dit helt eget show. Vi afholder showaften i studiet 3-4 gange årligt, hvor medlemmer har mulighed for at vise hinanden samt venner, familie og kærester, hvad al den hårde træning kan føre til. De medlemmer der har lyst, performer med et show i løbet af aftenen, som de helt selv har forberedt, øvet på og sat sammen. Der optrædes desuden med koreografier, der er lært på danse holdende i begge studier, og der vises også en lille “teaser” for hvad du kan lære på danse holdende den kommende tid i studierne. Aftenen afsluttes med instruktør shows og hygge i baren. Er du ikke medlem hos os, er du mere end velkommen til at være med som publikum.


WORKSHOPS 

Med jævne mellemrum afholder vi diverse workshops med internationale og kendte artister samt med vores egne undervidere. Tidligere har vi eks. afholdt internationale workshops med b.la. Cleo the Hurricane fra Australien, Jamilla Deville fra USA og Anastasia Stukhtorova samt Eva Bembo fra Rusland. Vi har desuden afholdt workshops indenfor bl.a. akro yoga, floorwork, håndstand m.m. Vi afholder også diverse kurser indenfor forskellige, relevante områder, og har afholdt en hel del internationale instruktør kurser igennem Xpert med undervisere fra UK.


Kommende arrangementer

Vi poster det altid på vores Instagram og Facebook side, når der er et kommende arrangementer. Se gerne på vores Facebook side under “Kommende begivenheder”.
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.