Arrangementer for medlemmer

ElitePole er mere end bare træning

Hos ElitePole holder vi jævnligt forskellige arrangementer for vores medlemmer. Flere af vores arrangementer er en del af vores faste traditioner, hvilket er med at styrke sammenholdet, skabe fællesskab, inspiration og motivation. ElitePole er nemlig mere end blot træning. Vi har skabt en kultur, som bygger på sammenhold, udvikling, personlige sejre, venskaber og opbakning fra hinanden, hvilket alt sammen er noget, som vores arrangementer og traditioner er med til at støtte op om. Læs herunder om nogen af vores arrangementer for medlemmer.


Miss ElitePole

Miss ElitePole er vores årlige poledance konkurrence for medlemmer, og er årets helt store aften! En venskabelig konkurrence der bringer medlemmer tættere på hinanden, og hvor alle niveauer og stilarter indenfor poledance kan være med. Deltagerne bliver ikke blot bedømt på tricks og flot udførsel, men i høj grad også på kreativitet, kostume valg og udstråling på scenen. Sammen dyster deltagerne om årets titel – “Miss ElitePole”! Årets “Miss ElitePole” er vinderen af hele konkurrencen, og dermed den deltager der opnår flest point i konkurrencen. Dette er altid en helt enestående aften fyldt med store oplevelser, kreativitet, overraskelser og en fantastisk stemning. Konkurrencen bliver afholdt i vores studie i Kbh. NV. hvert forår. Alle er velkomne som publikum, og billetsalget starter typisk 1-2 måneder før konkurrencen.


Showaften i studiet

Lige siden ElitePole åbnede har vores showaftener i studiet været yderst populære begivenheder blandt medlemmer og instruktører. Billetterne bliver altid hurtigt udsolgt til disse aftenener, som er fyldt med spænding, personlige sejre, opbakning, inspiration, god stemning og hygge. Dette er en fantastisk mulighed for at udfordre sig selv, blive dygtigere og få en personlig sejr ved at optræde med dit helt eget show. Alle der er medlem hos ElitePole, er velkomne til at melde sig til at lave et show. Vi afholder showaften i studiet 3-4 gange årligt, hvor medlemmer har mulighed for at vise hinanden samt venner, familie og kærester, hvad al den hårde træning kan føre til. Der optrædes i grupper med koreografier, der er lært på danse holdende, instruktør shows, elev solo shows, med aeral hoop, twerk og meget mere.


Workshops

Med jævne mellemrum afholder vi diverse workshops med internationale og kendte artister samt med vores egne undervisere. Tidligere har vi eks. afholdt internationale workshops med b.la. Cleo the Hurricane fra Australien, Jamilla Deville fra USA, Anastasia Stukhtorova samt Eva Bembo fra Rusland, Daniel Rosen fra UK, Claudia Renee og Jordan Kensley fra USA m.m. Vores egne instruktører har desuden holdt workshops indenfor b.la. exotic tricks, floorwork, håndstand m.m.


Kommende arrangementer

Vi poster det altid på vores Instagram og Facebook side, når der er et kommende arrangementer. Se gerne på vores Facebook side under Begivenheder
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her