Børnehold

Pole fitness hold for børn hos ElitePole

Rigtig mange børn i alle aldersgrupper elsker pole fitness, da polen er et helt fantastisk redskab til leg, akrobatik og dans for børn. Igennem pole fitness får dit barn styrket sine motoriske evner, musikalitet, balance evne, kreativitet, koncentrationsevne, kropskontrol, styrke i kroppen, evnen til at lytte og meget mere. Men vigtigst af alt, er pole fitness sjovt! Et frirum fra hverdagen, hvor der er plads til at lege, klatre, svinge sig rundt, skabe nye relationer og grine.

Om ElitePole's børnehold 

ElitePole’s børnehold ligger lørdage kl. 10.15-11.15 i vores studie på Amager. Holdet for alle børn indenfor aldersgruppen 8-13 år, og der vil blive givet individuelle opgaver og udfordringer alt efter dit barns alder, styrker og behov. Er dit barn under 8 år og gerne vil deltage på holdet, er du velkommen til at kontakte os for en prøvetime, hvor vi kan sammen kan se på, hvordan det går. Det handler om, hvorvidt barnet kan koncentrerer sig om undervisningen i en hel time og er i stand til at modtage undervisningen.

Timen vil altid bestå af en opvarmning, undervisning i forskellige spins og øvelser på polen samt små individuelle opgaver og udfordringer. Timen sluttes med en cool down og kort udstrækning til sidst, så timen afsluttes i et roligt tempo, hvor vi får pulsen ned. Til tider, alt efter holdets niveau og behov, vil timen også kunne indeholde børne dans, hvor øvelser på polen sættes sammen til en lille koreografi og der vil til tider blive sat tid af til fri leg. Musikken på holdet, undervisningen samt timens indhold vil altid være særligt tilrettelagt og planlagt efter aldersgruppen.

Forældre er naturligvis velkomne til at se på hele den første gang, og ellers vil vi henvise forældre til enten at vente i studiet, eller til at aflevere barnet til timen og komme tilbage og hente, når timen slutter. Dette er både fordi vi har begrænset plads i salen, hvis der skal være plads at lave den mest optimale undervisning for et helt hold, samt for at børnene bedst muligt, kan holde fokus på undervisningen.

Bemærk at der kun er 10 pladser på hvert hold, da vi ikke ønsker at overbooke holdet, men at have god til til hvert enkelt barn. Vi kan derfor ikke garantere, at der  pt. er ledige pladser på holdet, men kontakt os gerne for at høre derom.

Priser på børnehold 

BØRNE PRØVETIME

betales pr. time
50kr./pr. time
  • * Kan max. bookes 1 gang pr. barn
  • * Lørdage på Amager
  • * Betaling kontant i studiet
  • * For aldersgruppen 8-13 år.

BØRNE MEDLEMSKAB

PBS medlemskab
299kr./md
  • * 1 fast ugentligt hold
  • * 150 kr. i oprettelse
  • * Løbende & nem betaling via. PBS.
  • * 4 mdr. binding