Online polestudie på vej…
& meget mere!

Har du nogensinde ønsket, at du havde tid, energi og økonomi til både at have et medlemskab i et poledance studie, yoga studie, fitness centeret og gå til dans? Jeg har løst det problem, med et helt nyt online koncept, som snart er klar til at launche…

Konceptet hedder World Class Workout og består af 4 online studio’s, som jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen i; et Yoga studio, Dance studio, Pole studio samt et Fitness studio. Hvert studio tilbyder professionel – og specialiseret online træning indenfor hvert deres område, med dygtige og top erfarne instruktører indenfor hvert område. Træn hvor du vil, når du vil – og hvad du vil. Træning har virkelig aldrig været lettere!

Du kommer til at kunne vælge, om du ønsker kun at have et medlemskab i ét af de 4 studio’s, eks. kun til polestudiet, eller om du ønsker ubegrænset træning til alle 4 studio’s. Priserne på et niveau, så du sagtens kan kombinere dit medlemskab hos World Class Workout med eks. dit medlemskab hos ElitePole eller et andet sted.

Har du nogensinde prøvet at ville træne selv, men du går i stå, fordi du ikke ved hvad du vil træne eller mangler motivation? Nu hiver du bare din telefon frem, finder det hold, det pole trick, den koreografi, eller noget helt andet, som du ønsker at træne, og en underviser står klar til at hjælpe, guide og motivere dig.

Stream alle workouts fra alle enheder

Netflix – nu bare med pole, yoga, dans og fitness!

Uanset om du er på din tlf, ipad eller computer kan du streame alle de workouts du vil. Forestil dig Netflix – nu bare med pole, yoga, dans og fitness. Den perfekte løsning til din hjemmetræning, træning på ferien, når du træner selv i fitness centeret, i dit polestudie og meget mere. Nu behøver du ikke andet end internet og en telefon, for at få kvalitet undervisning indenfor lige den træningsform, som du har lyst til den dag.

Vind en måned gratis!

Følg World Class Workout på Instagram og vind en måneds Premium medlemskab til alle 4 studio’s helt gratis! Alle der følger siden frem til d. 10-05-2020 er med i konkurrencen, og vi kontakter dig på Instagram, hvis du er den heldige vinder. Alt du skal gøre, er at følge profilen WorldClassWorkout, hvor du løbende også kan følge med nyheder, launching af siden og meget mere.

 

Som altid – jeg glæder mig til at træne med dig!
Nu på en helt ny måde 🙂

De bedste hilsner
Marie Kolstrup