Poledance koreografi for alle niveauer

Pole Classique

“Poledance Classique” er et poledance koreografihold for alle niveauer. Stilen er ofte inspireret fra Australien (Aussie style), og er feminin og sensuel. Vi danser med poledance stiletter på dette poledance hold, men du kan også sagtens være på bare fødder. På hele timen vil der være fokus på danse aspektet indenfor poledance, musikforståelse, koreografi og bevægelser indenfor klassisk poledance. Øvelserne på polen vil være på begynder niveau, da dansen er i fokus, men du skal have deltaget på minimum 10 “Pole Level 1” hold før du deltager på dette poledance hold, så du har nogenlunde fat i grundøvelserne.

Vi danser til det samme stykke musik – og arbejder på den samme poledance koreografi i 4 til 8 uger i træk. Du kan starte på dette hold lige når det passer dig i løbet af måneden, men vær blot opmærksom på, at vi den sidste uge i måneden sætter flere dele af dansen sammen, som vi har arbejdet på i løbet af måneden. En rigtig god time til at blive mere tryg ved at sætte øvelser på polen sammen til en dans, komme i kontakt med din feminine side og udfordre dig selv med nye – og sjove bevægelser.

Påklædning: Leggings (medbring også shorts), evt. noget til at beskytte knæ som eks. knæbeskyttere. Vi danser i Poledance stiletter / bare fødder. Bemærk at alm. stiletter ikke er tilladt. Hvis du vil danse med sko, skal det være sko, som er lavet til poledance. Skoene skal desuden have en ankel rem, og må ikke have nitter på eller andet som kan beskadige polen.