Poledance undervisning

Poledance undervisning til julefrokoster, fødselsdage, firma arrangementer m.m.

Her får I en sjov og udfordrende times undervisning i poledance, hvor I har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil I lære øvelser på polen, som vi sætter sammen til en feminin dans, som vi danser sammen til musik flere gange. Når alle føler sig sikre i den indøvede dans, prøver I at danse uden instruktøren – her er en oplagt mulighed for at få et rigtig godt minde på video! Instruktøren kan filme jer allesammen mens I danser dansen i løbet af timen – men naturligvis kun hvis I selv har lyst.

Denne time kan også sagtens bygges op med samarbejdsøvelser på polen til teambuilding, små og sjove konkurrencer eller med fokus på mere styrkekrævende tricks. Lad os endelig vide, hvis I har særlige ønsker. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov time, hvor alle kan være med! Denne aktivitet er velegnet til både mande- og kvinde arrangementer. Vi har 10-11 poles i studiet med god plads omkring, så er I mere end 10-11 personer, kan I sagtens være 2 personer ved hver pole og skiftes til at danse. Det kan være meget rart at skiftes lidt undervejs, da poledance er en aktivitet der kan give sved på panden.

Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Vi danser i bare fødder. Husk også gerne at medbringe vand.