Instruktør teamet

Certificerede, kompetente og professionelle instruktører

Mød her vores team af kompetente instruktører. Med deres forskellige og relevante baggrunde indenfor eks. fitness branchen, dansens – eller gymnastikkens verden, er du sikret alsidig og kvalificeret undervisning hos os, hvor du vil blive inspireret og motiveret af at opleve flere forskellige tilgange til træningen samt opleve glæden ved forskellige stilarter.

Marie Kolstrup

Marie er ejer og grundlægger af ElitePole, og har mange års erfaring som underviser, studie ejer samt performer. Marie har konkurreret nationalt - og internationalt på professionelt plan i poledance konkurrencer, og har vundet konkurrencer i både ind - og udland (Læs mere under "Om Marie Kolstrup"). Marie har taget en professionsbachelor som pædagog i 2011, har læst anatomi og fysiologi på Fitness Institute og er internationalt certificeret pole fitness instruktør level 1+2 samt level 3+4 igennem Xpert professional training program. Marie er desuden uddannet Hatha yoga instruktør igennem DGI og har efterfølgende taget en overbygningsudd. igennem DGI, "Hands on". Marie er desuden certificeret twerk instruktør af Gal BePole fra Israel. For Marie er det vigtigt, kontinuerligt at udvikle sig som underviser samt performer og deltager derfor jævnligt i workshops, tager nye kurser samt rejser til udlandet for at hente inspiration, ny viden, holde sig opdateret indenfor området og udfordre sig selv.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Karoline Jacobsen

Karoline er vores twerk instruktør, og har en stor passion indenfor twerk, koreografier og dans. Karoline har en baggrund indenfor spring gymnastik, og dyrker desuden også poledance, hvilket er et område Karoline også brænder for at udvikle sig indenfor i form af selv at modtage undervisning og at deltage i poledance konkurrencer. Det som Karoline elsker ved twerk, er muligheden for at udtrykke sin egen personlighed igennem dansen, samt at der ingen regelsæt er ved twerk, men at det handler om at elske sin egen krop, som den er. Twerk giver Karoline en glæde ved hendes egen træning, da der er så meget liv og humor i dansen. På Karolines twerk hold vil du få glæde af en energisk og udadvendt underviser, som er god til at skabe en positiv stemning samt en undervisning, hvor alle kan følge med.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Peter Rude Torp

Peter er en yderst erfaren instruktør indenfor pole samt konkurrence svømning, som Peter har undervist i de seneste 13 år. Peter svømmer også selv på konkurrence plan, hvorigennem Peter har vundet adskillige medaljer med hjem. Koreografi, detaljer og dans er også et af Peters helt store talenter, da Peter er en erfaren danser, som har stået på mange forskellige scener. Peter har været med til Formations hip hop DM 2 plads, EM 2. plads og VM 2 plads, og har indenfor pole vundet Danish nationals i 2016 samt 2017.
På Peters timer vil du få glæde af en energifyldt og unik personlighed, som du ikke kan lade være med at blive i godt humør af, og som giver dig en pause fra hverdagen.
Sprog: dansk, engelsk
Image Caption Hover Alt

Anna Duc

Anna har svømmet på konkurrenceplan siden hun var barn, og konkurrerer nu på professionelt plan indenfor poledance. I årevis har Anna undervist konkurrencesvømmere, og er en yderst erfaren underviser. Anna er internationalt certificeret Xpert instructor level 1+2 og læser til dagligt medicin med henblik på at blive læge. Anna har en enorm viden om menneskekroppen og dens funktioner, og er den helt rigtige at komme til, hvis du har nogen spørgsmål vedr. skader eller om kroppen generelt. Anna har en positiv personlighed ud over det sædvanlige og et kæmpe gåpåmod, hvilket du vil få stor glæde af på Annas hold. På Annas timer vil du opleve en talentfuld poler - og underviser, der virkelig brænder for pole fitness, undervisningen og det at lære fra sig.
Sprog: dansk, norsk, engelsk, vietnamesisk

Image Caption Hover Alt

Camilla Brandt

Camilla har mange års erfaring som underviser, danser, instruktør og er tidligere studieejer. Camilla er desuden grundlægger af Copenhagen Poledance Competition, som har været afholdt i Det Kongelige Teater samt på Stærekassen. Camilla har en lang række uddannelser indenfor fitnessbranchen og er uddannet instruktør indenfor Zumba, Stram Op, Puls/Styrke, HIT, Mave/Ryg, BodyFit, Heatwave Bodycontrol, Heatwave Sixpack Attack, DanceFit, Reformer - ved Powerhouse & Fitness World, Ass, Abs & Cardio Attack samt Heat it up barre. Camilla har desuden en danseuddannelse ved Stepz og har været chef for dansegruppen på diskotek IN i Kbh. Camilla har konkurreret som bikini-fitnessatlet, og Camillas timer bærer stort præg af hendes baggrund indenfor fitnessbranchen. På Camillas hold vil du opleve en instruktør med en kæmpe energi og et stort engagement, som er dygtig til at få dig til at yde dit maksimale hver eneste gang.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Stinne Pil

Stinne har mange års erfaring som poledance - og fitnessinstruktør, og er uddannet personlig træner samt fitness instruktør fra Federal of International Sports, Aerobic and Fitness. Derudover er Stinne uddannet Crossfit instruktør, Kettlebell instruktør, internationalt certificeret Xpert polefitness instructor level 1+2 og 3+4 samt udd. instruktør i funktionel træning. På Stinnes timer vil der blive lagt vægt på at træne skadesforebyggende samt opbygge grundteknik og grundstyrke til alle øvelser på polen. Stinne er en rolig og pædagogisk instruktør, som der prioriterer faglighed, sikkerhed og tryghed højt.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Ekaterina Oborina

Ekaterina (kaldet Kate) har tidligere danset jazz, ballet samt contemporary og er en yderst erfaren danser og underviser. Kate er internationalt certificeret Xpert instructor level 1+2 og konkurrerer desuden både nationalt - og internationalt, og har vundet adskillige konkurrencer i ind - og udland (se mere under "Konkurrence resultater"). Kate har en stor passion for dans og konkurrencer, og har et kæmpe talent for at performe og lave koreografier. På Kate's timer vil der være fokus på flydende bevægelser, sætte øvelser sammen og opbygge styrke. Kate er opvokset i Letland, men hendes moderssprog er Russisk. Kate underviser ofte på Engelsk, men både taler og forstår også dansk.
Sprog: dansk, engelsk, russisk

Image Caption Hover Alt

Adriana Olsen

Adriana har en baggrund indenfor moderne dans, og er internationalt certificeret Xpert pole fitness instructor level 1+2. Adriana brænder for stilarten moderne dans, og har et talent for at koble de artistiske - og flydende bevægelser fra stilarten sammen med poledance, hvilket Adrianna's timer bærer præg af. Koreografier, detaljer og flow er helt klart en af Adrianas styrker, og det at kunne udtrykke forskellige følelser igennem bevægelser - og musik, er noget Adriana elsker at eksperimentere med på sine timer til stor glæde for hendes elever. På Adrianas timer vil du opleve en rolig og omsorgsfuld underviser, som forstår at videreformidle, at poledance - og pole fitness er meget mere end blot styrkekrævende øvelser.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Fabian Scarano

Fabian har dyrket pole fitness ligeså længe, som sporten har eksisteret i Danmark, og har en utrolig erfaring som både underviser og poler. Fabian underviser og dyrker desuden Astanga yoga hver morgen, hvilket han har gjort siden 2006. Fabian er fra Argentina, og rejser ofte udenlands for at hente ny inspiration med hjem til studiet og sine hold, og har altid nye udfordringer klar til sine elever, uanset hvilket niveau du træner på. Du lærer altid noget nyt på Fabians timer, som er styrkeprægede med massere af spændende og udfordrende tricks og kombinationer. Fabians egen stil indenfor pole fitness er sporty og maskulin, og Fabian går højt op i teknisk korrekthed samt opbyggelse af grundstyrke. På Fabians timer vil du opleve en utrolig hjælpsom, varm - og rolig underviser, som altid overrasker - og udfordrer dig med nye og sjove øvelser.
Sprog: dansk, engelsk, spansk, fransk

Image Caption Hover Alt

Katrin Djurhuus 

Katrin er en erfaren poledancer og underviser, og har både stor erfaring i at undervise børn samt voksne indenfor poledance. Ud over pole har Katrin stor erfaring indenfor showdans, at performe samt at konkurrere indenfor dans og pole fitness. Det som Katrin særligt elsker ved pole er, at alle kan være med, samt at du altid kan lære nye tricks, øvelser og udvikle dig. Det at kunne støtte andre i deres udvikling, er noget som Katrin virkelig brænder for både i form af sit arbejde som instruktør samt på sin uddannelse. Til daglig læser Katrin sundhed og ernæring, og har taget ElitePole's instruktør uddannelse samt flexibility uddannelse.

Sprog: Dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Anne Katrine

Anne Katrine er en yderst erfaren gymnastik instruktør, hvilket Anne Katrine har undervist i adskillige år. Anne Katrine har desuden stor erfaring i at undervise børn indenfor gymnastik samt pole, og er også en erfaren danser med et talent indenfor koreografi, udtryk og performance. Ud over poledance er Aerial hoop en stor passion for Anne Katrine, som konkurrerer indenfor disciplinen på et højt niveau. Anne Katrine har taget ElitePole's uddannelse både som Flexibility instruktør samt grund uddannelse indenfor pole.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Danielle Astor

Danielle er en erfaren instruktør, og har stor erfaring i at undervise indenfor pole, smidighed og styrke træning. Danielle er internationalt certificeret Xpert Pole fitness instruktør level 1+2, og har en fantastisk energi samt et talent for detaljer. Sport har altid været en central del af Danielle's liv, og hun har dyrket ski sport, snowboarding samt hiking siden barn. Danielle er desuden passioneret omkring ballet bar træning, hvilket hendes pole undervisning er inspireret af. På Danielle's hold vil du opleve, at der vil blive lagt vægt på at opbygge styrke samt teknik.
Sprong: Engelsk, Fransk, Spansk

Image Caption Hover Alt

Julie Møller

Julie har mange års erfaring som gymnastik instruktør for både børn og voksne, og har desuden i mange år svømmet på konkurrenceplan samt undervist i svømning. Julie har et kæmpe, naturligt talent indenfor formidling og undervisning, hvilket du tydeligt vil mærke på Julies hold. Spændende tricks og kombinationer indenfor poledance er en af Julie's styrker, som underviser i poledance for både begyndere til øvede. Julie har taget flere af ElitePole's uddannelser både som Flexibility instruktør samt grund uddannelsen som pole underviser og vores pole instruktør level 2+3 kursus.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Anastasija Cibesova

Anastasija har dyrket pole i adskillige år, hvorigennem Anastasija fik en god grundstyrke og smidighed, men hendes store passion blev senere hen aerial hoop. Anastasija har specialiseret sig indenfor aerial hoop, men dyrker også andre former for luft akrobatik som eks. silke, reb og trapez. Anastasija har jævnligt taget undervisning indenfor cirkus discipliner for at dygtiggøre sig selv indenfor disse områder.
Anastasija underviser udelukkende i aerial hoop hos os, hvor du vil opleve en passioneret underviser med fokus på flow, detaljer og flotte figurer. Du vil også kunne opleve spændende koreografier i hoopen, da det for Anastasija er vigtigt at gøre hoop til en flydende helhed.
Sprog : dansk, engelsk, russisk.

Image Caption Hover Alt

Marie Hansen

Marie har en stor passion indenfor korrekte trænings teknikker, og har et talent for at forklare teknikske detaljer indenfor grundteknikker. Dette er en af årsagerne til, at du har en god chance for at få massere af succesoplevelser på Marie's timer.
Marie har været aktiv hele sit liv indenfor flere forskellige sportsgrene og er uddannet sygeplejerske. Marie er desuden internationalt certificeret pole instruktør level 1+2 indenfor Xpert professionel training program, og elsker at udfordre sig selv med nye trænings former. På Marie's timer vil du opleve en kreativ og erfaren instruktør, som giver plads til en uformel stemning med plads til alle.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Isabella Iben

Isabella har tidligere dyrket spring gymnastik samt cheerleading, og har et enormt talent indenfor smukke linjer, flow, moderne dans, avancerede pole tricks samt musik forståelse. Isabella har mange års erfaring som poledance instruktør, og har desuden konkurreret til adskillige poledance konkurrencer med flotte resultater. Isabella er en yderst passioneret poledance, og har en evne til at spotte de små detaljer som gør en kæmpe forskel for dig.
Sprog: Dansk, Engelsk

Image Caption Hover Alt

Frederikke Flagstad

Frederikke har en stor passion for teknik indenfor styrke træning samt trænings teknikker generelt. På Frederikkes hold vil du få glæde af en energisk underviser, som holder af at bruge tid på - samt forklare alle de helt små detaljer indenfor øvelser, som opbygger din styrke og forebygger skader. Frederikke har været hos ElitePole siden 2014, og har taget ElitePole's grund uddannelse som pole instruktør samt som Flexibility instruktør.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Pernille Olsen

Pernille har dyrket sport hele sit liv indenfor b.la. svømning, håndbold, ridning og badminton. Siden 2012 har Pernille dyrket pole fitness, og har stor erfaring indenfor undervisning af både begyndere til øvede polere. Pernille har en særlig passion for styrke krævende tricks samt kombinationer indenfor pole fitness, og er en rolig, tålmodig og teknisk underviser, som du vil få glæde af uanset hvilket niveau du er på.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Anna Gonzales

Anna har været hos ElitePole i årevis, og har en stor passion for kontinuerligt at udvikle sig som underviser og indenfor sin egen træning. Anna er både den dedikeret, passioneret og flittig underviser, som går højt op i detaljer og teknik. Anna ved har selv arbejdet hårdt for sine resultater over en årrække, og ved derfor at de gode resultater kommer ved vedholdenhed, den rigtige undervisning og at kunne presse sig selv. Anna har taget ElitePole's grund uddannelse som pole instruktør samt uddannelsen from Flexibility instruktør.
Sprog: Dansk, Engelsk

Image Caption Hover Alt

Trine Højbjerre

Trine er en yderst rolig og mild underviser, som har en naturlig evne til at skabe en tryg og positiv stemning omkring sig. Trine er en erfaren poler med en passion indenfor at performe, konkurrere og udvikle sig. Trine har været hos ElitePole siden 2016, og har taget ElitePole's grund uddannelse som pole instruktør samt som Flexibility instruktør.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Mie Schjønnemann

Mie er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens idrætsinstitut. Mie er desuden personlig træner, certificeret pole fitness instruktør og er igang med at uddanne sig til sygeplejerske. Mie er en erfaren underviser indenfor mange forskellige områder, hvilket du tydeligt vil kunne mærke på Mie's timer. Mie har en stor passion for fysiologi, og har et talent for at få alle tekniske detaljer og aspekter med til undervisningen.
Mie har selv dyrket pole i adskillige år, og har også gode erfaringer med at stå på en scene. På Mie's hold vil du opleve en erfaren og altid smilende underviser, som guider dig detaljeret igennem hver en øvelse.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt