Poledance for begyndere

ElitePole tilbyder dagligt poledance undervisning for begyndere

Vores poledance hold for begyndere er for dig, der aldrig har prøvet poledance før eller er begynder indenfor poledance og pole fitness


Alle kan være med

På vores poledance hold for begyndere vil du opbygge grundstyrke og grundteknik helt fra bunden af, og det er ikke nødvendigt at være hverken stærk, smidig, have en bestemt vægt, alder eller andet, for at kunne starte – alle kan være med! Du kan være helt rolig, hvis du slet ikke kender nogen til poledance holdende til at starte med. Rigtig mange starter til poledance uden at kende nogen i studiet, men du vil hurtigt lære nye mennesker at kende og få nye venskaber. Atmosfæren er utrolig venlig, opbakkende og varm. Vi er alle i samme båd.

Med vores erfarne og professionelle instruktører er du i gode hænder, og holdet vil blive undervist på helt begynder niveau. Ingen erfaring med poledance, alm. dans, træning eller andet er nødvendigt, da vi tager alt helt fra starten af. Der er god tid til at lære alle teknikker fra bunden af indenfor poledance, og gradvist opbygge styrke i kroppen i dit helt eget tempo. Vores poledance begynderhold hedder “Pole level 1”, og vi tilbyder disse hold hver dag i alle vores studier. Meld dig her og vælg imellem alle vores poledance hold for begyndere.

Vi glæder os til at se dig.