Om os

Københavns førende poledance studier

Alle vores poledance studier er beliggende i København, og danner de perfekte rammer for poledance træning.


Om konceptet

Vi tilbyder holdundervisning hver dag inden for poledance og polefitness, men vi tilbyder også undervisning dagligt indenfor smidighedstræning, styrkehold, twerk, aerial hoop træning og meget mere. Vores fleksible holdplaner tilbyder over 100 forskellige hold hver uge. Du kan dermed gøre som mange andre og benytte vores træning som din primære træningsform i stedet for eksempelvis fitnesscenteret. I alle ElitePole studier vil du opleve de samme typer af hold, den samme kvalitet i de fysiske rammer samt i undervisningen, det samme koncept samt kun erfarne og uddannede instruktører. Vores poledance studier har desuden alle den samme røde tråd med gennem renoveret inventar og udstyr af højeste kvalitet. Samtidig er hvert studie også unikt, og har forskellige kvaliteter efter smag og behag.

Vores koncept bygger på, at alle skal have råd til at opleve glæden ved poledance og pole fitness træning, hvor sikkerhed og kompetent undervisning har den højeste prioritet. Derfor kan du hos os træne fra kun 299 kr./md., og vi er stolte af både at kunne tilbyde de stærkeste priser i København indenfor poledance undervisning, og samtidig have det største udbud af hold, som undervises af nogle af Danmarks dygtigste instruktører indenfor området.

Glæde er et nøgleord i vores koncept, som desuden bygger på, at træning skal være både sjovt og effektivt på samme tid, samt at alle skal kunne være med. “Body positivity” og inklusion af alle kropstyper, størrelser, aldre, nationaliteter, køn og seksualitet er en af vores vigtige grundsten, som er tæt knyttet sammen med vores koncept om, at alle skal have mulighed for at opleve glæden ved poledance som træningsform.

Vores kerneværdier

Der er plads til alle hos os. Du er mere end velkommen uanset alder, hårfarve, størrelse, sexualitet eller andet! Vi ved, at alle er forskellige – og at disse forskelligheder gør Elitepole til et federe sted at være.

Vi taler altid pænt til hinanden – og om hinanden. Eventuelle uoverensstemmelser løser vi ved at tale direkte og klart til hinanden – både blandt medlemmer og ansatte. Vi ved, at vi alle er med til at skabe et positive træningsmiljø, hvor der er rart at være.

Vi prioriterer en sikker fremgang for alle polere med respekt for den enkeltes talenter og udfordringer. Vi ved, at progression i træningen kan have mange udtryk, og vi vil gerne bakke op om både motionisten og elitesportsudøveren.