Om os

Kvalitetsbevidste poledance studier i København

ElitePole er København’s førende poledance studier med polestudier belliggende i Vanløse, på Amager samt i Kbh. NV. Vi tilbyder holdundervisning hver dag i alle vores studier indenfor poledance og pole fitness, hvilket er vores speciale, men vi tilbyder også undervisning mange gange dagligt indenfor smidighedstræning, styrkehold, twerk, aerial hoop træning og meget mere. Med vores fleksible holdplaner kan du træne hos os hver dag, og gøre som mange andre, at benytte vores træning som din primære træningsform i stedet for eksempelvis fitness centeret.

Alle vores studier er indbydende, imødekommende og med udstyr af højeste kvalitet. Vores kompetente instruktør team med adskillige anerkendte uddannelser og kurser indenfor området bag sig, sikrer dig professionel og kompetent undervisning, hvor sikkerhed og faglighed er højeste prioriteret. Samtidig tilbyder vi de stærkeste priser i København indenfor poledance og pole fitness undervisning, da vi mener at alle skal have mulighed for at opleve glæden ved træningsformen samt kvalificeret og kompetent undervisning. Hos os kan du derfor træne fra kun 279 kr./md.

Vores kerneværdier

Der er plads til alle hos os. Du er mere end velkommen uanset alder, hårfarve, størrelse, sexualitet eller andet! Vi ved, at alle er forskellige – og at disse forskelligheder gør Elitepole til et federe sted at være.

Vi taler sandt og pænt om hinanden og andre. Eventuelle uoverensstemmelser løser vi ved at tale direkte og klart til hinanden – både blandt medlemmer og personale. Vi taler aldrig dårligt om hverken hinanden eller folk udefra.

Vi prioriterer en sikker fremgang for alle polere med respekt for den enkeltes talenter og udfordringer. Vi ved, at progression i træningen kan have mange udtryk og vi vil gerne bakke op om både motionisten og elitesportsudøveren.

Samarbejde

Vi samarbejder med House of Concrete i Aalborg, som tilbyder ElitePole medlemmer 10% på alle workshops og klippekort samt gratis oprettelses gebyr.
Kontakt House of Concrete for mere info.