Arrangementer i studiet

Sjove og udfordrende aktiviteter til mange forskellige arrangementer

Vi tilbyder de perfekte aktiviteter til mange forskellige typer af arrangementer som julefrokoster, fødselsdage, pigeaftener og mere. En sjov og udfordrende oplevelse for alle, som vil give skønne minder i kan grine af sammen – også længe efter! Oplevelser som bringer jer tættere sammen, og som udfordrer jer på en positiv måde.


POLEDANCE UNDERVISNING

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i poledance til jeres arrangement, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære sjove øvelser på polen, som vi sætter sammen til en feminin dans, og som vi danser sammen til musik flere gange. Når alle føler sig sikre i den indøvede dans, prøver i at danse uden instruktøren - her er en oplagt mulighed for at få et rigtig godt minde på video! Instruktøren kan filme jer alle sammen mens i danser dansen i løbet af timen, men naturligvis kun hvis i selv har lyst.

Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Vi har 10-14 poles i vores studier, så er i flere personer end antal poles, kan i sagtens være 2 personer ved hver pole og skiftes til at danse. Det kan være meget rart at skiftes lidt undervejs, da poledance er en aktivitet, der giver sved på panden. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Vi danser i bare fødder. Husk også gerne at medbringe vand. Fingerringe skal kunne tages af inden timen.

Image Caption Hover Alt

TWERK UNDERVISNING

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i twerking til jeres arrangement, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære sjove og udfordrende øvelser indenfor genren twerk. Øvelserne sættes sammen til en sjov og feminin dans, som vi danser sammen til musik flere gange. Når alle føler sig sikre i den indøvede dans, prøver i at danse uden instruktøren - her er en oplagt mulighed for at få et rigtig godt minde på video! Instruktøren kan filme jer alle sammen mens i danser dansen i løbet af timen, men naturligvis kun hvis i selv har lyst.

Twerk har rødder helt tilbage til den afrikanske stammedans, men bliver i dag ofte set i eks. musik videoer og til danseshows sammen med andre danse stilarter. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette arrangement er godt egnet til både et mande - og kvinde polterabend. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Løse bukser er vigtigt. Du kan bare fødder / indendørs sko på. Husk også gerne at medbringe vand.

Image Caption Hover Alt

Oplev et akrobatisk poledance show

I har mulighed for at booke et imponerende og akrobatisk poledance show efter jeres arrangement. Showet vil være udført af jeres instruktør på timen, og det er altid både sjovt, underholdende, spændende og imponerende. Imens i klæder om efter timen, vil jeres instruktør gøre klar til at lave et flot show for jer, som i bare kan nyde imens i slapper af. I er velkomne til at medbringe drikkevarer ind i salen. Bemærk at dette skal bookes på forhånd på mail sammen med jeres reservation til jeres arrangement i studiet. I skal sætte ca. 10 min. ekstra af, såfremt i booker poledance show i forbindelse med jeres arrangement.


Priser

Priserne er for et arrangement af 60 minutters varighed, uanset hvilken aktivitet der er valgt.
NB: Prisen er pr. person der er med i studiet til arrangementet, og ikke for hvor mange der deltager aktivt i arrangementet.

3-5 personer

1000kr. i alt
  • + show 1300 kr. i alt

6-9 personer

150ekstra pr. pers. fra 1000 kr.
  • + show 300 kr. ekstra

10-13 personer

1800kr. i alt
  • + show 2100 kr. i alt

14-20 personer

2300kr. i alt
  • + show 2600 kr. i alt

 Fødselsdag

√ Teambuilding

√ Firmaarrangement

 Mandedag

√ Logearrangement

 “Ryst sammen”-tur

 Julefrokost

 Venindedag

 Studieekskursion

Mødregruppedag

Girls’ night out

Og meget mere …