Arrangementer i studiet

Sjove og udfordrende aktiviteter til mange forskellige begivenheder

Vi tilbyder sjove – og udfordrende aktiviteter til mange forskellige arrangementer i vores poledance studier i København såsom julefrokoster, fødselsdage, firma events m.m. En aktiv og underholdende oplevelse for alle, som vil give jer nogle sjove minder i kan grine af sammen – også længe efter! Oplevelser som bringer jer tættere sammen.


Priser fra 149,95 pr. person

Priserne er for et arrangement af 60 minutters varighed, uanset hvilken aktivitet der er valgt.
NB: Prisen er pr. person der er med i studiet til arrangementet, og ikke for hvor mange der deltager aktivt i arrangementet.

3-5 personer

1399kr. i alt

6-9 personer

1899kr. i alt

10-13 personer

2399kr. i alt

14-20 personer

2999kr. i alt

Det tilbyder vi

Vælg mellem undervisning indenfor poledance eller twerk. Både pole dancing og twerking er sjove og udfordrende aktiviteter, hvor alle kan være med.
Læs herunder mere om hvad vi tilbyder til hver oplevelse.

POLEDANCE UNDERVISNING

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i poledance til jeres arrangement, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære sjove øvelser på polen, som vi sætter sammen til en feminin dans, og som vi danser sammen til musik flere gange. Når alle føler sig sikre i den indøvede dans kan instruktøren kan filme jer alle imens i danser dansen i løbet af timen - men naturligvis kun hvis i selv har lyst. Vi slutter gerneafmed at tage en gruppe billede af jer, hvis der er stemning for det.

Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette arrangement er godt egnet til både et mand - og kvinder. Vi har 10-14 poles i vores studier, så er i flere personer end antal poles, kan i sagtens være 2 personer ved hver pole og skiftes til at danse. Det kan være meget rart at skiftes lidt undervejs, da poledance er en aktivitet, der giver sved på panden. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Vi danser i bare fødder. Husk også gerne at medbringe vand. Fingerringe skal kunne tages af inden timen.

Image Caption Hover Alt

TWERK UNDERVISNING

Her får i en sjov og udfordrende times undervisning i twerking til jeres arrangement, hvor i har studiet helt for jer selv med en af vores instruktører. I løbet af timen vil i lære sjove og udfordrende øvelser indenfor genren twerk. Øvelserne sættes sammen til en sjov og feminin dans, som vi danser sammen til musik flere gange. Når alle føler sig sikre i den indøvede dans, kan instruktøren kan filme jer alle sammen mens i danser dansen - men naturligvis kun hvis i selv har lyst. Vi slutter gerne af med et gruppe billede, hvis der er stemning for det.

Twerk har rødder helt tilbage til den afrikanske stammedans, men bliver i dag ofte set i eks. musik videoer og til danseshows sammen med andre danse stilarter. Niveauet på timen er altid på absolut begynder niveau, så alle er garanteret en sjov oplevelse, hvor alle kan være med! Dette arrangement er godt egnet til både et mand - og kvinder. Påklædning: Alm. træningstøj eller andet skiftetøj du kan bevæge dig i. Løse bukser er vigtigt. Du kan have bare fødder / indendørs sko på. Husk også gerne at medbringe vand.

Image Caption Hover Alt

 Fødselsdag

√ Teambuilding

√ Firmaarrangement

 Mandedag

√ Logearrangement

 “Ryst sammen”-tur

 Julefrokost

 Venindedag

 Studieekskursion

Mødregruppedag

Girls’ night out

Og meget mere …