Aerial hoop i København

Aerial hoop er en ekstrem effektiv trænings form for hele din krop

Vi tilbyder holdundervisning for begyndere til øvede indenfor aerial hoop i København. Vores dygtige instruktører formår altid at tilpasse niveauet til træningens deltagere. Du vil blive udfordret uanset om du er ny inden for området, eller har omfattende erfaring med aerial hoop. Denne træningsform giver blandt andet en bedre kropskontrol og balance, imens den også fungerer som ekstremt effektiv styrketræning for alle muskelgrupper i kroppen.


Hvad er aerial hoop?

Disciplinen stammer fra cirkus, hvor akrobater i mange år har udført en lang række akrobatiske øvelser i de svævende ringe. Det foregår ved at træne med en stor ring, som hænger ned fra loftet. Ringene er typisk 90-100 cm i diameter, og er slet ikke i kontakt med jorden. Ringen er derfor konstant i bevægelse. Vedvarende træning med aerial hoop giver et stort boost til din balance, og hver eneste øvelse er udfordrende og underholdende. Aerial hoop i København er populært blandt personer, som er vant til at træne poledance eller lignende træningsformer, men vi har også hold for nybegyndere.

Prøv kræfter med aerial hoop i København

På vores hold deles ringene mellem to personer, da det ved mange af øvelserne er en stor fordel at kunne hjælpe hinanden igennem øvelsen. Du er velkommen, hvis du har erfaring med poledance, fitness eller lignende, men vi tager også gerne imod folk, som ikke tidligere har erfaring med nogen form for styrketræning eller akrobatik. Til vores hold indenfor aerial hoop i København anbefaler vi, at du møder op til træning iført lange træningsbukser, langærmet trøje til at beskytte huden. Vi glæder os til at se dig til aerial hoop i København i et af vores studier.

Er du interesseret i en anden type træning, tilbyder vi også: smidighedstræning, twerk undervisning, og poledance.