Smidighedstræning i København

På vores daglige Flexibility hold forbedrer du med sikkerhed din smidighed og styrke i kroppen

Hos ElitePole underviser vi i smidighedstræning flere gange dagligt på vores Flexibility hold, hvor vores kompetente instruktører guider dig sikkert igennem hele timen. Træning på disse hold er med til at øge din forbrænding, styrke og smidighed i kroppen. Mange benytter også træningen til at forebygge sports skader eller nedsætte stress. På vores hold er der plads til alle, og uanset om du ingen erfaring har med smidighedstræning, eller om du har stor erfaring kan du sagtens deltage og få det maximale ud af træningen. Der arbejdes med et miks af mange forskellige teknikker, når vi underviser i smidighedstræning i vores studier i København. Vi benytter blandt andet øvelser indenfor yoga, ballet og gymnastik i forskellige former for stræk. Vores smidighedshold er yderst populære, og en del af vores medlemmer træner udelukkende på vores flexibility hold. Flexibility holdende kan også bruges til at forbedre dine præstationer indenfor anden sport.

Hvad er flexibility?

Flexibility er undervisning i forskellige typer stræk som giver dig indre ro, øger din forbrænding samt forbedrer din styrke og smidighed sikkert og effektivt i hele kroppen. Til vores smidighedstræning i København anbefaler vi varmt træningstøj, så du holder kroppen og dine led varme. Typisk vil det være lange træningsbukser, en t-shirt og en tyk træningstrøje udenpå. Knæbeskyttere eller benvarmere kan være en fordel for at beskytte knæene. På vores medlemmers facebook gruppe har vi altid en “strækplan” med hvilke områder i kroppen der strækkes dag for dag.

Kom til smidighedstræning i København

Smidighedstræning tager tid, og kræver at der arbejdes med mange forskellige muskler samt mange forskellige typer af stræk. Derfor udarbejder vi strukturerede programmer med nye stræk til hver dag i ugen, så du får arbejdet med alle muskler i kroppen og opnår øget smidighed på bedst mulig vis. Øget smidighed kan være gavnligt for andre træningsformer, da du mindsker risikoen for skader og øger kroppens bevægelighed betydeligt. Med regelmæssig smidighedstræning i København vil du langsomt og sikkert opnå et større velvære i kroppen generelt, og træningen er desuden en stor fordel for eksempelvis din pole fitness træning, dans og dine daglige arbejdsstillinger. Har du eksempelvis et stillesiddende kontorjob, vil vores flexibility hold hjælpe til at bevare – eller opnå en sundere kropsholdning samt arbejdsstillinger.

Er du interesseret i en anden type træning, tilbyder vi også: twerk undervisning, aerial hoop undervisning og poledance.