Smidighedstræning i København

Hos ElitePole underviser vi i smidighedstræning på vores Flexibility-hold. Træning på dette hold er med til at øge din forbrænding, styrke og smidighed. Mange benytter også træningen til at forebygge sportsskader eller nedsætte stress. På vores hold er der plads til alle, og uanset om du ingen erfaring har med smidighedstræning eller om du har stor erfaring kan du sagtens deltage. Der arbejdes med et miks af mange forskellige teknikker, når vi underviser i smidighedstræning i vores studier i København. Vi benytter blandt andet øvelser fra yoga, ballet, gymnastik i forskellige former for stræk. En del af vores medlemmer træner udelukkende flexibility hos os, og bruger eksempelvis flexibility træningen ved siden af anden sport.

Hvad er flexibility?

Flexibility er undervisning i forskellige typer stræk og giver en indre ro, øger din forbrænding samt forbedrer din styrke og smidighed i led og muskler. Til smidighedstræning i København anbefaler vi varmt træningstøj. Typisk vil det være lange træningsbukser med t-shirt og en tyk træningstrøje udenpå. Knæbeskyttere eller benvarmere kan være en fordel for at beskytte knæene mod gulvet. På vores medlemmers facebook-gruppe har vi altid en “strækplan” med øvelserne for en hel måned af gangen.

Kom til smidighedstræning i København

Smidighedstræning tager tid, og kræver at der arbejdes med mange forskellige muskler. Derfor udarbejder vi programmer med nye stræk til hver dag i ugen, så du får arbejdet med alle muskler i kroppen og opnår øget smidighed. Øget smidighed kan være gavnligt for andre træningsformer, da du mindsker risikoen for skader, og øger kroppens bevægelighed betydeligt. Med regelmæssig smidighedstræning i København vil du langsomt opnå et større velvære i kroppen generelt, og træningen er desuden en stor fordel for eksempelvis din pole fitness træning og dine daglige arbejdsstillinger. Har du eksempelvis et stillesiddende kontorjob, vil vores holdtræninger hjælpe til at bevare eller opnå en sundere kropsholdning, som har en positiv indvirkning på nakkestivhed, vejrtrækning og andre vigtige kropsfunktioner.

Er du interesseret i en anden type træning, tilbyder vi også: twerk undervisning, aerial hoop undervisning og poledance.