Twerk i København

Twerk undervisning hvor alle kan være med uanset erfaring

Hos Elitepole tilbyder vi holdundervisning i twerking for alle niveauer fra begynder til øvede. Vi underviser i en lang række teknikker og øvelser inden for twerking, og sørger for at alle kan være med til timerne ved altid at tage hensyn til din erfaring og dine færdigheder. Twerk er effektiv og sjov træning, og twerk i København er blevet utroligt populært og efterspurgt. Vores deltagere går fra timerne med sved på panden, et stort smil og er en god oplevelse rigere. Vi tror på, at træning godt kan være både sjovt og effektivt på samme tid.


Hvad er twerking?

Twerking stammer fra afrikansk stammedans og er blandt andet kendt fra musikvideoer og danseshows. Herhjemme er twerking mest kendt fra sociale medier og musikvideoer. De seneste år er det blevet langt mere populært som træningsform og som alternativ til fitness og dans. Af påklædning anbefaler vi et par løse bukser eller shorts, så du har så meget bevægefrihed som overhovedet muligt når du twerker.

Få en oplevelse til twerk undervisning i København

Mange af vores deltagere får et fornyet forhold til sig selv ved at skubbe de personlige grænser. Til vores twerk undervisning i København er resultaterne ikke kun fysiske, men sker også på det mentale plan. Det kan være grænseoverskridende at ryste numsen sammen med et helt hold af mennesker, men vi skaber altid et trygt og positivt læringsmiljø på holdene, så du får en positiv oplevelse og lærer nye ting bedst muligt. Twerk i København er også en perfekt aktivitet sammen med venner og veninder, da i kan få trænet sammen, mens i får et godt grin og en sjov oplevelse. Mange prøver twerk første gang i forbindelse med eks. en polterabend aktivitet, og ender med at melde sig til faste hold. Det er naturligvis også muligt at kombinere twerk træning med vores andre hold som poledance eller aerial hoop, hvilket de fleste gør, da disciplinerne fint supplerer hinanden.

Er du interesseret i en anden type træning, tilbyder vi også: smidighedstræning, aerial hoop undervisning og poledance.