Instruktør uddannelse

Bliv certificeret pole fitness instruktør

ElitePole tilbyder en intensiv instruktør uddannelse, som er for dig, der gerne vil blive certificeret pole fitness instruktør. Uddannelsen er også for dig, som allerede er pole fitness instruktør, men gerne vil blive en bedre underviser. Bliv uddannet i at undervise pole fitness hold sikkert, effektivt & professionelt. På uddannelsen vil vi gå i dybden med at undervise og formidle pole fitness teknikker, samt udvikle dine generelle kompetencer som holdinstruktør. Du vil få undervisning indenfor sikkerhed, udstyr, opvarmning, undervisnings strukturer, stemmeføring, instruktørens rolle og ansvar, anatomi undervisning og meget mere.

Om ElitePole’s instruktør uddannelse

Vi har uddannet pole fitness instruktører hos ElitePole siden 2012, og er Danmarks ældste pole fitness instruktør uddannelse, som omfatter alt hvad en kompetent pole fitness underviser har behov for at lære. Deltagerne på uddannelsen oplever ofte ikke kun at udvikle sig som kommende instruktører, men også på et personligt – samt professionelt plan. Uddannelsen er dybdegående, intens og udviklende.

ElitePole’s instruktør uddannelse er bygget op omkring en række moduler, der hver består af en intens undervisnings weekend. Derud over vil der være selvstudie med konkrete hjemmeopgaver samt en afsluttende praktisk – og skriftlig eksamen. Hvert modul består enten af af teoretisk undervisning, praktisk læren, individuelle opgaver eller eksaminer. Uddannelsen er et grundforløb, hvor du vil tilegne dig basal viden og kunnen indenfor holdundervisning generelt, samt lære undervisnings teknikker og grundteknik indenfor pole fitness hold for begyndere. Helt konkret vil du lære at undervise pole fitness begynderhold, og vi skaber selve fundamentet, der skal til for at være en kompetent og professionel holdinstruktør. Bemærk at forløbet ikke handler om din egen træning, men om at lære at kunne undervise andre, hvor formidling og kommunikation er i fokus.

Alle der er sikre i at mestre grundteknikker/begynder øvelser indenfor pole fitness kan deltage på forløbet. Ingen undervisningserfaring er nødvendig for at kunne deltage. Dele af uddannelsen vil foregå på engelsk, og du vil få mulighed for, at lære at undervise på både dansk og engelsk, hvis du selv ønsker dette. Dog er der ingen krav til dit engelsk niveau.

Dele af uddannelsen foregår online, men den primære undervisningsform kræver fysisk fremmøde. Såfremt du bor langt væk, og ikke har mulighed for at deltage fysisk, er der også mulighed for være med online på hele uddannelsen. Dette skal aftales på forhånd ved tilmelding. Kontakt os for at høre mere.

Dette Får du

 • Grundig viden om alle begynder spins, øvelser, opgange, nedgange og greb
 • Træning i at undervise i opvarmning, led opvarmning og stemmeføring
 • Musikforståelse ift. undervisning, opbygning og struktur for hold samt let koreografi
 • Basal anatomi viden ift. pole fitness undervist af medicin studerende
 • Grundig viden om udstyr, sikkerhed og ansvar
 • Spotting teknikker, skade forebyggelse og skade håndtering
 • Viden om formidling, kommunikation og motivation
 • Grundig træning og praktisk øvelse i at undervise og formidle
 • Løbende sparring, personlig feedback og løbende evaluering
 • Uddannelses bevis samt en fysisk mappe med alle grundøvelser

Om eksamen

 • For at kunne bestå eksamen, er det et krav, at du har deltaget i al undervisning under uddannelsen. Går du glip af undervisning, kan du indhente de timer, du har mistet ved at aftale privat undervisning med den pågældende instruktør.
 • Eventuel privat undervisning for mistet undervisning er ikke inklusiv det samlede beløb for forløbet. Er i flere der har mistet den samme undervisning, kan i dele betalingen for privat undervisning, såfremt i kan indhente den mistede undervisning den samme dag og tid.
 • Består du ikke eksamen, kan du tage eksamen om efter aftale.
 • For hver gang en eksamen tages om, betales for 1 times privat undervisning.
 • Alle eksminer skal bestås, før at der kan udstedes uddannelses bevis.

Hvornår?

Vi afholder vores instruktør uddannelse 1-2 gange årligt. Der er nu åbent for tilmelding til det kommende forløb, som starter i januar 2022. Bemærk at der er begrænsede pladser, og vi lukker derfor for tilmeldingen, når uddannelsen der ikke er flere pladser.

OBS UDDANNELSEN ER NU UDSOLGT & DER ER NU LUKKET FOR TILMEDING.
Kontakt os du ønsker at vi skal kontakte dig, når vi afholder instruktør uddannelsen igen. 

 

Herunder kan du se uddannelses planen, som består af 4 moduler.


Pris

PRIS

for hele uddannelsen
4999kr. i alt
 • * Betales samlet inden forløbstart

Privat undervisning

for kursister
499kr. pr. time
 • * Betales pr. time v. mistet undervisning/re-eksamen
 • Du har også mulighed for, at dele din betaling for uddannelsen op i mindre rater fordelt over 6 måneder. Her betales 1999 kr. inden uddannesen starter, og herefter betales der 500 kr. hver måned i 6 måneder. Betalingen vil foregå over PBS og vil blive opkrævet automatisk.

Tidligere deltagere

.Jeg kan klart give en kæmpe anbefaling til Elitepole’s instruktør uddannelse. Man bliver som elev ført igennem et velstruktureret forløb af kompetente og sympatiske undervisere, hvor der både er plads til udfordring, udvikling og socialisering. Alt i alt en super god oplevelse, som jeg klart kan anbefale ” – Nynne T.

En intensiv og lærerig uddannelse, som klæder dig godt på som kommende instruktør. Du lærer specifikke øvelser, og hvordan du underviser i dem grundigt. Du bliver undervist i anatomi, som giver dig en bred forståelse af, hvordan kroppen fungerer, så du bliver bedre til at forklare øvelser og undgå skader. Underviserne er kompetente, og jeg var i helt trygge hænder ” – Louise J.

.Jeg lærte ikke kun at undervise og være instruktør, men faktisk også nye ting om mig selv på uddannelsen. Den feedback vi fik fra underviserne, var virkelig konstruktiv og brugbar, og jeg fik rykket ved flere grænser på en positiv måde, som gør, at jeg nu føler mig rustet til at have ansvaret et hold og for at undervise andre” – Nanna H.