Instruktørteamet

Certificerede, kompetente og erfarne instruktører

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig undervisning med nogle af Danmarks dygtigste instruktører, som har undervist fast hos ElitePole i adskillige år.


Om teamet

Dengang ElitePole åbnede var vi blot 4 instruktører, og meget er sket siden dengang. I dag er vores instruktør stab vokset til at over 30 instruktører, som underviser mere end 100 forskellige hold hver uge fordelt på alle ElitePole’s studier. Alligevel er vi aldrig gået på kompromis med kvaliteten i hverken undervisningen eller med vores instruktører. Fælles for alle vores instruktører er, at de brænder for det de laver. De har stor undervisningserfaring, er certificerede og har mange individuelle kompetencer og stilarter indenfor træningen. Med deres forskellige – og relevante baggrunde indenfor f.eks. fitness branchen, dansens – eller gymnastikkens verden, er du sikret alsidig og kvalificeret undervisning hos os, hvor du vil blive inspireret – og motiveret af at opleve flere forskellige tilgange til træningen samt opleve glæden ved flere forskellige tilgange – og udtryk i undervisningen.

Udvikling af kompetencer og talent er en topprioritet blandt vores instruktører, som gør meget for kontinuerligt at udvikle sig indenfor området. Flere af vores instruktører konkurrerer i poledance på nationalt – og internationalt plan, og har vundet adskillige titler med hjem til ElitePole. Uanset om du har store mål og drømme for din træning, eller blot ønsker at få nogle positive og sjove træningsoplevelser, så er vores instruktører klar til at støtte, vejlede og guide dig.

Vi glæder os til at træne med dig.