Instruktør teamet

Certificerede, kompetente og professionelle instruktører

Mød her vores team af kompetente instruktører. Med deres forskellige og relevante baggrunde indenfor eks. fitness branchen, dansens – eller gymnastikkens verden, er du sikret alsidig og kvalificeret undervisning hos os, hvor du vil blive inspireret og motiveret af at opleve flere forskellige tilgange til træningen samt opleve glæden ved forskellige stilarter.

Marie er ejer og grundlægger af ElitePole, og har mange års erfaring som underviser, studie ejer samt performer. Marie konkurrerer desuden nationalt - og internationalt på professionelt plan, og har vundet konkurrencer i både ind - og udland (Læs mere under "Konkurrence placeringer"). Marie har taget en professionsbachelor som pædagog i 2011, har læst anatomi og fysiologi på Fitness Institute og er internationalt certificeret pole fitness instruktør level 1+2 samt level 3+4 igennem Xpert professional training program. Marie er desuden uddannet Hatha yoga instruktør igennem DGI og har efterfølgende taget en overbygningsudd. igennem DGI, "Hands on". Marie er desuden certificeret twerk instruktør af Gal BePole fra Israel. For Marie er det vigtigt, kontinuerligt at udvikle sig som underviser samt performer og deltager derfor jævnligt i workshops, tager nye kurser samt rejser til udlandet for at hente inspiration, ny viden, holde sig opdateret indenfor området og udfordre sig selv.
Sprog: Dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Marie Kolstrup

Mille har stor erfaring indenfor fitnessbranchen samt som instruktør og har tidligere været Souschef & centerleder i et fitness center. Mille er uddannet fitnessinstruktør, spinning instruktør, B-kick instruktør, Bodyfit instruktør, Quick sjip instruktør samt puls & styrke instruktør. Mille er desuden internationalt certificeret Xpert pole fitness instructor level 1+2 samt level 3+4 og er en yderst erfaren og kompetent underviser med en fantastisk energi og et stort engagement. Mille har et fokus på styrkeopbyggende øvelser samt tekniske detaljer, og er klart en af vores eksperter, når det kommer til styrkeøvelser, skadeforebyggelse og fitness relaterede spørgsmål.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Mille Voiner

Rikke har danset siden barn, og er internationalt certificeret poledance instructor level 1+2 igennem Xpert hos ’Body & Pole’ i NY. Rikke har danset på “Broadway Dance Center” i NY under vejledning af tidligere koreograf og danser for Britney Spears. På Broadway Dance Center var hverdagen benhård træning i ballet, moderne dans, hip/hop samt jazz med nogle af New Yorks bedste undervisere og dansere. Rikke har desuden studeret anatomi og fysiologi og har stor erfaring med shows, koreografier samt som underviser. Rikkes undervisning bærer præg af hendes baggrund som danser, og der lægges vægt på detaljer, elegance og sensualitet. Du vil opleve Rikke som en positiv og ambitiøs underviser, der lægger vægt på, at poledance skal være en smuk helhed af dans, floorwork og tricks. Til dagligt læser Rikke psykologi på Københavns Universitet.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Rikke Weppler

Peter er en yderst erfaren instruktør indenfor pole samt konkurrence svømning, som Peter har undervist i de seneste 13 år. Peter svømmer også selv på konkurrence plan, hvorigennem Peter har vundet adskillige medaljer med hjem. Koreografi, detaljer og dans er også et af Peters helt store talenter, da Peter er en erfaren danser, som har stået på mange forskellige scener. Peter har været med til Formations hip hop DM 2 plads, EM 2. plads og VM 2 plads, og har indenfor pole vundet Danish nationals i 2016 samt 2017.
På Peters timer vil du få glæde af en energifyldt og unik personlighed, som du ikke kan lade være med at blive i godt humør af, og som giver dig en pause fra hverdagen.
Sprog: dansk, engelsk
Image Caption Hover Alt

Peter Rude Torp

Camilla har mange års erfaring som underviser, danser, instruktør og er tidligere studieejer. Camilla er desuden grundlægger af Copenhagen Poledance Competition, som har været afholdt i Det Kongelige Teater samt på Stærekassen. Camilla har en lang række uddannelser indenfor fitnessbranchen og er uddannet instruktør indenfor Zumba, Stram Op, Puls/Styrke, HIT, Mave/Ryg, BodyFit, Heatwave Bodycontrol, Heatwave Sixpack Attack, DanceFit, Reformer - ved Powerhouse & Fitness World, Ass, Abs & Cardio Attack samt Heat it up barre. Camilla har desuden en danseuddannelse ved Stepz og har været chef for dansegruppen på diskotek IN i Kbh. Camilla har konkurreret som bikini-fitnessatlet, og Camillas timer bærer stort præg af hendes baggrund indenfor fitnessbranchen. På Camillas hold vil du opleve en instruktør med en kæmpe energi og et stort engagement, som er dygtig til at få dig til at yde dit maksimale hver eneste gang.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Camilla Brandt

Stinne har mange års erfaring som poledance - og fitnessinstruktør, og er uddannet personlig træner samt fitness instruktør fra Federal of International Sports, Aerobic and Fitness. Derudover er Stinne uddannet Crossfit instruktør, Kettlebell instruktør, internationalt certificeret Xpert polefitness instructor level 1+2 og 3+4 samt udd. instruktør i funktionel træning. På Stinnes timer vil der blive lagt vægt på at træne skadesforebyggende samt opbygge grundteknik og grundstyrke til alle øvelser på polen. Stinne er en rolig og pædagogisk instruktør, som der prioriterer faglighed, sikkerhed og tryghed højt.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Stinne Pil

Lærke har mange års erfaring som underviser indenfor pole fitness samt stræk undervisning og har desuden konkurrence erfaring i ind – og udland. Til daglig er Lærke igang med at tage en kandidat i biologi på KU, men bruger en hel del tid ved siden af studiet på poledance. På Lærkes timer vil du opleve en underviser, som selv synes, at verden er sjovere på hovedet, og som har et stort fokus på de tekniske aspekter af tricks samt kombinationer. Lærkes egen personlige stil er præget af moderne dans, hvilket du vil få glæde af på Lærkes timer. Styrke, samarbejde samt udvikling hos den enkelte elev, er alt sammen vigtige aspekter på Lærkes timer, hvor det også handler om at flytte og overvinde egne grænser – både fysisk som mentalt.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Lærke Johansen

Ekaterina (kaldet Kate) har tidligere danset jazz, ballet samt contemporary og er en yderst erfaren danser og underviser. Kate er internationalt certificeret Xpert instructor level 1+2 og konkurrerer desuden både nationalt - og internationalt, og har vundet adskillige konkurrencer i ind - og udland (se mere under "Konkurrence resultater"). Kate har en stor passion for dans og konkurrencer, og har et kæmpe talent for at performe og lave koreografier. På Kate's timer vil der være fokus på flydende bevægelser, sætte øvelser sammen og opbygge styrke. Kate er opvokset i Letland, men hendes moderssprog er Russisk. Kate underviser ofte på Engelsk, men både taler og forstår også dansk.
Sprog: dansk, engelsk, russisk

Image Caption Hover Alt

Ekaterina Oborina

Adriana har en baggrund indenfor moderne dans, og er internationalt certificeret Xpert pole fitness instructor level 1+2. Adriana brænder for stilarten moderne dans, og har et talent for at koble de artistiske - og flydende bevægelser fra stilarten sammen med poledance, hvilket Adrianna's timer bærer præg af. Koreografier, detaljer og flow er helt klart en af Adrianas styrker, og det at kunne udtrykke forskellige følelser igennem bevægelser - og musik, er noget Adriana elsker at eksperimentere med på sine timer til stor glæde for hendes elever. På Adrianas timer vil du opleve en rolig og omsorgsfuld underviser, som forstår at videreformidle, at poledance - og pole fitness er meget mere end blot styrkekrævende øvelser.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Adriana Olsen

Anna har svømmet på konkurrenceplan siden hun var barn, og konkurrerer nu på professionelt plan indenfor poledance. I årevis har Anna undervist konkurrencesvømmere, og er en yderst erfaren underviser. Anna er internationalt certificeret Xpert instructor level 1+2 og læser til dagligt medicin med henblik på at blive læge. Anna har en enorm viden om menneskekroppen og dens funktioner, og er den helt rigtige at komme til, hvis du har nogen spørgsmål vedr. skader eller om kroppen generelt. Anna har en positiv personlighed ud over det sædvanlige og et kæmpe gåpåmod, hvilket du vil få stor glæde af på Annas hold. På Annas timer vil du opleve en talentfuld poler - og underviser, der virkelig brænder for pole fitness, undervisningen og det at lære fra sig.
Sprog: dansk, norsk, engelsk, vietnamesisk

Image Caption Hover Alt

Anna Duc

Fabian har dyrket pole fitness ligeså længe, som sporten har eksisteret i Danmark, og har en utrolig erfaring som både underviser og poler. Fabian underviser og dyrker desuden Astanga yoga hver morgen, hvilket han har gjort siden 2006. Fabian er fra Argentina, og rejser ofte udenlands for at hente ny inspiration med hjem til studiet og sine hold, og har altid nye udfordringer klar til sine elever, uanset hvilket niveau du træner på. Du lærer altid noget nyt på Fabians timer, som er styrkeprægede med massere af spændende og udfordrende tricks og kombinationer. Fabians egen stil indenfor pole fitness er sporty og maskulin, og Fabian går højt op i teknisk korrekthed samt opbyggelse af grundstyrke. På Fabians timer vil du opleve en utrolig hjælpsom, varm - og rolig underviser, som altid overrasker - og udfordrer dig med nye og sjove øvelser.
Sprog: dansk, engelsk, spansk, fransk

Image Caption Hover Alt

Fabian Scarano

Romana har dyrket pole i adskillelige år og har god undervisningserfaring indenfor både pole og gymnastik. Romana er uddannet cand.scient. i molekykærbiologi og arbejder som konsulent ved siden af sit arbejde som instruktør. Romana er desuden certificeret pole fitness instructor level 1+2 igennem Xpert. Sport har altid fyldt meget i Romanas liv og Romana har bl.a. tidligere trænet tennis, basketball, fodbold, og spring- og rytmisk gymnastik tidligere. Som undeviser lægger Romana stor vægt på, at der er plads til alle på holdet, tryghed og gode udfordringer til alle, uanset hvor du er henne. Romana ligger desuden vægt på at få formidlet alle detaljer ud, da det ofte er små fifs der får et trick til at lykkes. Romanas egen stil er baseret på styrketricks og spændende kombinationer, og Romana søger altid ny inspiration og nye udfordinger til såvel sig selv som sine elever.
Sprog: dansk, engelsk, serbokroatisk

Image Caption Hover Alt

Romana Maric

Sidsel har været instruktør hos ElitePole siden vi åbnede, og har været med til at starte pole op i Danmark. Sidsel har en lang række instruktør certifikater på sit CV indenfor b.la. zumba og pole, og gør meget for kontinuerligt at udvikle sig som underviser og menneske. Sidsel har desuden tidligere arrangeret workshops i Danmark for nogen af de helt store verdens stjerner indenfor pole, og har firmaet "Life og joy", hvor Sidsel underviser i sensuel dans for kvinder. På Sidsels timer vil du få glæde af en instruktør, som kan få dig til at føle dig tryk og vende dit humør til det bedre ud over det sædvanlige.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Sidsel Kelstrup 

Essie er vores twerk ekspert, og er en erfaren instruktør indenfor twerking samt mange andre stilarter. Essie er uddannet Dancefit instruktør, og har stor erfaring indenfor flere forskellige dansestilarter, som der ofte kobles sammen med twerk. Essie har mange års erfaring som danser og går højt op i teknisk korrekthed og at øvelserne bliver udført rigtigt, før der bygges videre på noget nyt. På Essie's hold er der er plads til, at du kan gøre bevægelserne til dine egne, og der er altid høj musik, god energi og en autentisk twerk stemning. Essie er god til at fornemme om du har brug for ekstra udfordringer på hendes hold, eller om tempoet skal sættes lidt ned, så alle får det optimale ud af undervisningen.
Sprog: dansk, engelsk, fransk

Image Caption Hover Alt

Essie Esmel

Lonni er uddannet sosu hjælper, sosu assistent og er nu igang med at uddanne sig til sygeplejerske. Herigennem har Lonni en stor viden om anatomi og fysiologi og elsker at studere menneske kroppen. Tidligere har Lonni danset hip hop på konkurrenceplan, og konkurrerer nu indenfor poledance. Lonni er internationalt certificeret pole fitness instructor level 1+2 igennem Xpert, og elsker at udfordre sig selv som underviser og poledancer med ny viden - og nye udfordringer. På Lonni's timer vil du få glæde af en rolig instruktør, som brænder for at se en udvikling hos hver enkelt elev.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Lonni Jacobsen

Mie er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens idrætsinstitut. Mie er desuden personlig træner, certificeret pole fitness instruktør og er igang med at uddanne sig til sygeplejerske. Mie er en erfaren underviser indenfor mange forskellige områder, hvilket du tydeligt vil kunne mærke på Mie's timer. Mie har en stor passion for fysiologi, og har et talent for at få alle tekniske detaljer og aspekter med til undervisningen.
Mie har selv dyrket pole i adskillige år, og har også gode erfaringer med at stå på en scene. På Mie's hold vil du opleve en erfaren og altid smilende underviser, som guider dig detaljeret igennem hver en øvelse.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Mie Schjønnemann

Anastasija har dyrket pole i adskillige år, hvorigennem Anastasija fik en god grundstyrke og smidighed, men hendes store passion blev senere hen aerial hoop. Anastasija har specialiseret sig indenfor aerial hoop, men dyrker også andre former for luft akrobatik som eks. silke, reb og trapez. Anastasija har jævnligt taget undervisning indenfor cirkus discipliner for at dygtiggøre sig selv indenfor disse områder.
Anastasija underviser udelukkende i aerial hoop hos os, hvor du vil opleve en passioneret underviser med fokus på flow, detaljer og flotte figurer. Du vil også kunne opleve spændende koreografier i hoopen, da det for Anastasija er vigtigt at gøre hoop til en flydende helhed.
Sprog : dansk, engelsk, russisk.

Image Caption Hover Alt

Anastasija Cibesova

Marie har en stor passion indenfor korrekte trænings teknikker, og har et talent for at forklare teknikske detaljer indenfor grundteknikker. Dette er en af årsagerne til, at du har en god chance for at få massere af succesoplevelser på Marie's timer.
Marie har været aktiv hele sit liv indenfor flere forskellige sportsgrene og er uddannet sygeplejerske. Marie er desuden internationalt certificeret pole instruktør level 1+2 indenfor Xpert professionel training program, og elsker at udfordre sig selv med nye trænings former. På Marie's timer vil du opleve en kreativ og erfaren instruktør, som giver plads til en uformel stemning med plads til alle.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Marie Hansen

Olivia er internationalt certificeret Xpert instruktør level 1+2 igennem Xpert og er en erfaren underviser indenfor pole og strækundervisning, men har også undervisningserfaring i Aerial hoop. Olivia har en passion for styrkeøvelser og supplerer sin pole træning med crossfittræning ved siden af, hvilket Olivias timer bærer præg af. Olivia elsker tricks på polen, håndstandsøvelser og andre styrkebaserede øvelser. Olivia både underviste - og trænede poledance samt smidighed igennem hele sin graviditet, og har en tilgang til træningen, som er til stor inspiration for mange andre. På Olivia's hold vil du få glæde af en rolig og tålmodig underviser, som brænder for pole.
Sprog: dansk, engelsk, spansk

Image Caption Hover Alt

Olivia Fuglsang

Billede på vej

Image Caption Hover Alt

Julie Møller

Billede på vej

Image Caption Hover Alt

Katrin Djurhuus