Instruktør teamet

Certificerede, kompetente og professionelle instruktører

Mød vores team af kompetente instruktører. Med deres forskellige – og relevante baggrunde indenfor eksempelvis fitness branchen, dansens – eller gymnastikkens verden, er du sikret alsidig og kvalificeret undervisning hos os, hvor du vil blive inspireret – og motiveret af at opleve flere forskellige tilgange til træningen samt opleve glæden ved mange forskellige stilarter.
Vi er stolte af at kunne tilbyde dig nogle af danmarks bedste instruktører.

Marie Kolstrup

Marie er ejer og grundlægger af ElitePole ApS, og har mange års erfaring som underviser, studie ejer samt performer. Marie har konkurreret nationalt - og internationalt på professionelt plan indenfor poledance, og har vundet konkurrencer i både ind - og udland (Læs mere under Om Marie Kolstrup). Marie har taget en professionsbachelor som pædagog i 2011, har læst anatomi og fysiologi på Fitness Institute og er internationalt certificeret pole fitness instruktør level 1+2 samt polefitness instruktør level 3+4 igennem Xpert professional training program og er certificeret twerk instruktør. Marie er desuden uddannet Hatha yoga instruktør igennem DGI og har efterfølgende taget en overbygnings uddannelse igennem DGI, "Hands on". For Marie er det vigtigt, kontinuerligt at udvikle sig som underviser samt performer og deltager derfor jævnligt i workshops, tager nye kurser samt rejser til udlandet for at hente inspiration, ny viden, holde sig opdateret indenfor området.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Karoline Jacobsen

Karoline er vores twerk instruktør, og har en stor passion indenfor twerk, koreografier og dans. Karoline er også uddannet pole instruktør, og har en baggrund indenfor spring gymnastik. Det som Karoline elsker ved twerk, er muligheden for at udtrykke sin egen personlighed igennem dansen, samt at der ingen regelsæt er ved twerk, men at det handler om at elske sin egen krop, som den er. Twerk giver Karoline en glæde, da der er så meget liv og humor i dansen, og Karoline's pole hold kan derfor også være inspirerede af pasionen for twerk. På Karolines hold vil du få glæde af en energisk og udadvendt underviser, som er god til at skabe en positiv stemning samt en undervisning, hvor alle kan følge med.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Peter Rude Torp

Peter er en yderst erfaren instruktør indenfor pole fitness samt konkurrence svømning, som Peter har undervist i siden 2006. Peter svømmer også selv på konkurrence plan, hvorigennem Peter har vundet adskillige medaljer med hjem. Koreografi, detaljer og dans er også et af Peters store talenter, da Peter er en erfaren danser, som har stået på mange forskellige scener. Peter har været med til Formations hip hop DM 2 plads, EM 2. plads og VM 2 plads, og har indenfor poledance vundet Danish nationals i 2016, 2017 samt 2019.
På Peters timer vil du få glæde af underviser med en energifyldt og unik personlighed, som du ikke kan lade være med at blive i godt humør af.
Sprog: dansk, engelsk
Image Caption Hover Alt

Anna Duc

Anna har svømmet på konkurrenceplan siden hun var barn, og har også konkurreret på professionelt plan indenfor poledance. I årevis har Anna undervist konkurrencesvømmere, og er en yderst erfaren underviser. Anna er internationalt certificeret Xpert instructor level 1+2 og arbejder desuden til dagligt som læge ud over at undervise i poledance. Anna har en enorm viden om menneskekroppen og dens funktioner, og er desuden med til at uddanne nye pole fitness instruktører hos ElitePole. Anna har en positiv personlighed ud over det sædvanlige og et kæmpe gåpåmod, hvilket du vil få stor glæde af på Annas hold. På Annas timer vil du opleve en talentfuld poledancer - og underviser, der virkelig brænder for pole fitness, undervisningen og det at lære fra sig.
Sprog: dansk, norsk, engelsk, vietnamesisk

Image Caption Hover Alt

Camilla

Camilla har mange års erfaring som underviser, danser, instruktør og er tidligere poledance studieejer. Camilla er desuden grundlægger af Copenhagen Poledance Competition, som har været afholdt i Det Kongelige Teater samt på Stærekassen. Camilla har en lang række uddannelser indenfor fitnessbranchen og er uddannet instruktør indenfor Zumba, Stram Op, Puls/Styrke, HIT, Mave/Ryg, BodyFit, Heatwave Bodycontrol, <!-- /react-text -->Heatwave Sixpack Attack, <!-- /react-text -->DanceFit, Reformer - ved Powerhouse &amp; Fitness World, <!-- /react-text -->Ass, Abs &amp; Cardio Attack samt <!-- /react-text -->Heat it up barre. Camilla har desuden en danseuddannelse ved Stepz og har været chef for dansegruppen på diskotek IN i Kbh. Camilla har konkurreret som bikini-fitness atlet, og Camillas timer bærer præg af hendes baggrund indenfor fitnessbranchen. På Camillas hold vil du opleve en instruktør med en kæmpe energi og et stort engagement, som er dygtig til at få dig til at yde dit maksimale hver eneste gang.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Stinne Pil

Stinne har mange års erfaring som poledance - og fitnessinstruktør, og er uddannet personlig træner samt fitness instruktør fra Federal of International Sports, Aerobic and Fitness. Derudover er Stinne uddannet Crossfit instruktør, Kettlebell instruktør, internationalt certificeret Xpert polefitness instructor level 1+2 og 3+4 samt udd. instruktør i funktionel træning. Stinnes har en passion for at undervise skadeforebyggende samt at undervise i opbygning af grundteknik og grundstyrke på polen. Stinne er en rolig og pædagogisk instruktør, som der prioriterer faglighed, sikkerhed og tryghed højt.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Ekaterina Oborina

Ekaterina (kaldet Kate) har tidligere danset jazz, ballet samt contemporary og er en yderst erfaren danser og pole fitness instruktør. Kate er internationalt certificeret Xpert instructor level 1+2 og konkurrerer desuden både nationalt - og internationalt, og har vundet adskillige konkurrencer i ind - og udland (se mere under Konkurrence placeringer). Kate har en stor passion for dans og konkurrencer, og har et kæmpe talent for at performe og lave koreografier. På Kate's timer vil der være fokus på flydende bevægelser, sætte øvelser sammen, opbygge styrke og presse dig selv til dit yderste.
Sprog: dansk, engelsk, russisk

Image Caption Hover Alt

Adriana Olsen

Adriana har en baggrund indenfor moderne dans, og er internationalt certificeret Xpert pole fitness instructor level 1+2. Adriana brænder for stilarten moderne dans, og har et talent for at koble de artistiske - og flydende bevægelser fra stilarten sammen med poledance, hvilket Adrianna's timer bærer præg af. Koreografier, detaljer og flow er helt klart en af Adrianas styrker, og det at kunne udtrykke forskellige følelser igennem bevægelser - og musik, er noget Adriana elsker at eksperimentere med på sine timer til stor glæde for hendes elever. På Adrianas timer vil du opleve en rolig og omsorgsfuld underviser, som forstår at videreformidle at poledance - og pole fitness er meget mere end blot styrkekrævende øvelser.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Fabian Scarano

Fabian har dyrket pole fitness ligeså længe, som sporten har eksisteret i Danmark, og har en utrolig erfaring som både underviser og poler. Fabian underviser og dyrker desuden Astanga yoga hver morgen, hvilket han har gjort siden 2006. Fabian rejser ofte udenlands for at hente ny inspiration med hjem til ElitePole, og har altid nye udfordringer klar til sine elever, uanset hvilket niveau du træner på. Du lærer altid noget nyt på Fabians timer, som er styrkeprægede med massere af spændende og udfordrende tricks og kombinationer. Fabians egen stil indenfor pole fitness er sporty og maskulin, og Fabian går højt op i teknisk korrekthed samt opbyggelse af grundstyrke. Fabian har desuden en passion for aerial hoop, og har vundet sin kategori til ipsf 2019 i Danmark, samt vundet sølv til ipsf i Canada i 2019. På Fabians timer vil du opleve en utrolig hjælpsom, varm - og rolig underviser, som altid overrasker - og udfordrer dig med nye og sjove øvelser.
Sprog: dansk, engelsk, spansk, fransk

Image Caption Hover Alt

Katrin Djurhuus 

Katrin er en erfaren poledancer og underviser, og har både stor erfaring i at undervise børn samt voksne indenfor poledance. Ud over pole har Katrin erfaring indenfor showdans, at performe samt at konkurrere indenfor dans - og pole fitness. Det som Katrin særligt elsker ved pole er, at alle kan være med, samt at du altid kan lære nye tricks, øvelser og udvikle dig. Det at kunne støtte andre i deres udvikling, er noget som Katrin virkelig brænder for både i form af sit arbejde som instruktør samt på sin uddannelse. Til daglig læser Katrin sundhed og ernæring, og har taget ElitePole's pole fitness instruktør uddannelse samt flexibility uddannelse.

Sprog: Dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Anne Katrine

Anne Katrine er en yderst erfaren instruktør indenfor gymnastik, pole fitness samt aerial hoop, og Anne Katrine har undervist i adskillige år. Anne Katrine har desuden stor erfaring i at undervise børn indenfor gymnastik samt pole, og er også en erfaren danser med et talent indenfor koreografi, udtryk og performance. Ud over poledance er Aerial hoop en stor passion for Anne Katrine, som konkurrerer indenfor disciplinen på et højt niveau samt deltaget i Danmark har talent 2019. Anne Katrine har taget ElitePole's instruktør uddannelse som pole fitnes samt Flexibility instruktør.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Danielle Astor

Danielle er en erfaren instruktør, og har stor erfaring i at undervise indenfor pole, smidighed og styrke træning. Danielle er internationalt certificeret Xpert Pole fitness instruktør level 1+2, og har en fantastisk energi samt et talent for detaljer. Sport har altid været en central del af Danielle's liv, og hun har dyrket ski sport, snowboarding samt hiking siden barn. Danielle er desuden passioneret omkring ballet bar træning, hvilket hendes pole undervisning er inspireret af. På Danielle's hold vil du opleve, at der vil blive lagt vægt på at opbygge styrke samt teknik.
Sprong: Engelsk, Fransk, Spansk

Image Caption Hover Alt

Julie Møller

Julie har mange års erfaring som gymnastik instruktør for både børn og voksne, og har desuden i mange år svømmet på konkurrenceplan samt undervist i svømning. Julie har et kæmpe, naturligt talent indenfor formidling og undervisning, hvilket du tydeligt vil mærke på Julies hold. Spændende tricks og kombinationer indenfor poledance er en af Julie's styrker, som underviser i poledance for både begyndere til øvede. Julie har taget flere af ElitePole's uddannelser både som Flexibility instruktør, pole fitness instruktør samt vores pole instruktør level 2+3 kursus.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Emma Nielsen

Emma er uddannet pole fitness instruktør igennem ElitePole's instruktør uddannelse, og konkurrerer desuden både på nationalt - samt internationalt plan. Emma har vundet sin kategori til den årlige konkurrence Miss ElitePole flere år i træk, har vundet pole art kategorien til den danske Ipsf konkurrence i 2019 og har et stort talent indenfor koreografi, detaljer, kreativitet samt pole art genren.
I 2019 fik Emma for første gang i ElitePole' historie et af vores begynder hold til at lave en performance til en af vores showaftener, og Emma er en yderst omsorgsfuld underviser, som har en evne til at skabe et særligt trygt miljø for din udvikling og læring uanset dit niveau, din alder, størrelse m.m.
Sprog : dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Marie Hansen

Marie har en stor passion indenfor korrekte trænings teknikker, og har et talent for at forklare tekniske detaljer indenfor grundteknikker. Dette er en af årsagerne til, at du har en god chance for at få massere af succesoplevelser på Marie's timer. Marie har været aktiv hele sit liv indenfor flere forskellige sportsgrene og er uddannet sygeplejerske. Marie er desuden internationalt certificeret pole instruktør level 1+2 indenfor Xpert professionel training program, og elsker at udfordre sig selv med nye trænings former. På Marie's timer vil du opleve en kreativ og erfaren instruktør, som giver plads til en uformel stemning med plads til alle.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Isabella Iben

Isabella har tidligere dyrket spring gymnastik samt cheerleading, og har et enormt talent indenfor smukke linjer, flow, moderne dans, avancerede pole tricks samt musik forståelse. Isabella har mange års erfaring som poledance instruktør, og har desuden konkurreret til adskillige poledance konkurrencer med flotte resultater. Isabella er en yderst passioneret poledancer, og har en evne til at spotte de små detaljer som gør en kæmpe forskel for dig.
Sprog: Dansk, Engelsk

Image Caption Hover Alt

Maria Holm

Maria har danset siden 2012, og er en erfaren pole fitness instruktør. Ud over at undervise i pole fitness og pole dance er Maria innovation project manager, og er desuden uddannet Cand.merc.psyk. Maria har boet i udlandet i adskillige år, og har derfor hentet en masse inspiration til undervisningen fra b.la. England og Belgien.
På Maria's hold vi du opleve en utrolig positiv underviser med en mild personlighed, og en stor passion for både tricks og dans.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Pernille Olsen

Pernille har dyrket sport hele sit liv indenfor b.la. svømning, håndbold, ridning og badminton. Siden 2012 har Pernille dyrket pole fitness, og har stor erfaring indenfor undervisning af både begynder til øvede pole fitness hold. Pernille har en særlig passion for styrke krævende tricks samt kombinationer indenfor pole fitness, og er en rolig, tålmodig og teknisk underviser, som du vil få glæde af uanset hvilket niveau du er på.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Anna Gonzales

Anna har været hos ElitePole i årevis, og har en stor passion for kontinuerligt at udvikle sig som underviser og indenfor sin egen træning. Anna er både den dedikeret, passioneret og flittig underviser, som går højt op i detaljer og teknik. Anna ved har selv arbejdet hårdt for sine resultater over en årrække, og ved derfor at de gode resultater kommer ved vedholdenhed, den rigtige undervisning og at kunne presse sig selv. Anna har taget ElitePole's grund uddannelse som pole instruktør samt uddannelsen from Flexibility instruktør.
Sprog: Dansk, Engelsk

Image Caption Hover Alt

Qeiola Dee

Dee er uddannet yoga instruktør, pole fitness instruktør samt fysioterapeut og har desuden mange års erfaring indenfor kampsport. Ud over at undervise i pole fitness og poledance underviser Dee også mennesker med gigt genoptræning i varmtvandbassin, og Dee har en stor viden indenfor mobility træning. Dee er meget passioneret omkring hele tiden at udforske nye bevægeler, nye udtryk indenfor poledance, at bruge tid på de små detaljer. Det er vigtigt for Dee at udfordre og selv i træningen, samt at kontinuerligt at udvikle sig som underviser.
Sprog: dansk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Clara Johnsson

Clara er en erfaren pole fitness instruktør og performer fra Sverige. Ud over at træne pole fitness træner Clara desuden til dagligt fuldtid på cirkus skolen Afuk i København, og Clara har derfor også erfaring med forskellige cirkus discipliner som eks. robe og chinese pole. Clara konkurrer både nationalt - og internationalt indenfor poledance, og har konkurreret i mange forskellige konkurrencer rundt omkring i Europa.
På Clara's hold vil du opleve en energisk - og positiv instruktør, som altid har nye tricks - og bevægelser med i sin undervisning til dig.
Sprog: svensk, engelsk

Image Caption Hover Alt

Katerina Yurchenko

Katerina er uddannet pole fitness instruktør igennem vores egen instruktør uddannelse, og har desuden en baggrund indenfor kunstskøjteløb på konkurrence plan. Udover at undervie i poledance underviser Katerina også i kunstskøjteløb og læser til daglig medicin. Katerina har et talent indenfor dans og koreografier med et detaljeorienteret fokus.
På Katerina's hold vil du opleve en rolig underviser, med en stor pasion for poledance og pole fitness.
Sprog: dansk, engelsk, russisk

Image Caption Hover Alt