Book shows

Vi tilbyder professionelle shows til mange forskellige begivenheder

Vi har mange års erfaring indenfor performances og sørger for den helt rigtige stemning og underholdning til jeres firma arrangementet, julefrokost eller noget helt tredje. Alle vores dansere er yderst erfarne performere og leverer altid professionelle og imponerende shows, som jeres gæster vil huske længe efter. Vi har flere forskellige muligheder indenfor shows og kan sammen finde lige netop den type performance som passer perfekt til jeres arrangement. Læs om vores muligheder herunder.

Poledance show

Book en eller flere poledancere til at skabe den helt rigtige stemning til dit arrangement. Showet kan eksempelvis enten være sensuelt og feminint, hvor danserne har høje stilletter på, eller det kan være elegant og yndefuldt, hvor danserne har bare fødder. Uanset hvad du ønsker, så finder vi de helt rigtige dansere og sammensætter showet, så det passer perfekt til netop dit arrangement. Et poledance show passer godt til både mindre og større arrangementer og kan sammensættes på mange forskellige måder alt efter arrangementet. Kontakt os for at vi sammen kan finde den bedste løsning til dit arrangement og få et tilbud.

Image Caption Hover Alt

Chairdance show

Book 2-4 dansere til et underholdende og koreograferet chairdance show. Showet passer godt til mindre og større arrangementer og kræver blot en scene eller god gulvplads. Danserne opfører showet i høje stilletter og matchende kostumer og showet består primært af dans og tricks på- og omkring en stol. Det perfekte show til f.eks. at åbne aftenen med, under velkomstdrinken, efter middagen eller andet. Et stemningsfyldt show med confetti bomber (med mindre I frabeder jer dette), flotte kostumer og en god energi. Kontakt os for at høre mere og få et tilbud.

Image Caption Hover Alt

Floorwork show

Book 2-4 dansere til et underholdende og koreograferet floorwork show. Showet passer godt til mindre og større arrangementer og kræver blot en scene eller god gulvplads. Danserne opfører showet i høje stilletter og matchende kostumer og showet består af smidighedsøvelser, dans og akrobatik på gulvet. Det perfekte show til eksempelvis at åbne aftenen med, under velkomstdrinken, efter middagen eller andet. Et stemningsfyldt show med confettibomber (med mindre I frabeder jer dette), flotte kostumer og en god energi. Kontakt os for at høre mere og få et tilbud.

Image Caption Hover Alt

Showdance / freestyle 

Book dansere til at skabe den helt rigtige stemning til dit arrangement. Showdance er freestyle dans på eksempelvis et podie, som oftest er booket til diskoteker eller andre store arrangementer, hvor danserne danser i baggrunden for at skabe stemning og atmosfære under festen. Denne type af show har ikke til hensigt, at få alle til at stoppe op og se showet fra start til slut, men danserne performer i bagrunden imens festen er i gang - og sætter festen i gang. Kontakt os for at høre mere og få et tilbud.

Image Caption Hover Alt

For booking: Kontakt@ElitePole.dk

 Tidligere performances