Gå ikke glip af en masse fede ting og følg os på alle vores sociale medier!

ElitePole findes på flere forskellige sociale medier og platforme på nettet, og der er rigtig god grund til at følge os på dem alle sammen! 🙂 Hver platform har nemlig hvert sit formål og helt unikt indhold. Vi poster eksempelvis aldrig det samme på vores Facebook, som vi har postet på vores Instagram osv.

Hvert socialt medie opdateres for det meste dagligt med hvert sit indhold som inspirerer, motiverer og involverer dig i sjove konkurrencer, eller gør dig klogere på træningen, holder dig opdateret med hvad der sker, giver dig gode tilbud og meget mere!
Gå ikke glip af en masse fede ting, ved kun at følge os ét sted – følg os overalt! 😀 I dette blogindlæg kan du derfor finde de sociale medier og platforme vi er på, se hvad du kan forvente de forskellige steder og følge os.

 

InstagramInstagram – @ElitePole 

På vores Instagram profil opdaterer vi dig dagligt med billeder og videoer fra ElitePole studierne, af instruktørerne, af medlemmerne, af vores koreografier på danse holdende og en masse andet godt, som kan være med til at motivere og inspirere dig – hvilket er formålet med vores Instagram. Vores yndlings hashtags er #ElitePole #ElitePoleStudios #ElitePoleGirls – Feel free to use it! 😀

 

FacebookFacebook – ElitePole Kbh. NV. 

På vores like side på Facebook for ElitePole i Kbh. NV. poster vi dagligt lokale nyheder, begivenheder, når der er nyt på bloggen og gode tilbud for Kbh. NV studiet samt hvad der ellers sker af spændende ting hos ElitePole Kbh. NV. Like os på Facebook og bliv opdateret med alle de fede ting, som sker i studiet på Rentemestervej!

 

Facebook Facebook – ElitePole Kbh. S. 

På vores like side på Facebook for ElitePole i Kbh. S. poster vi dagligt lokale nyheder, begivenheder, når der er nyt på bloggen og gode tilbud for Kbh. S studiet samt hvad der ellers sker af spændende ting hos ElitePole Kbh. S. Like os på Facebook og bliv opdateret med alle de fede ting, som sker i studiet på Prags Boulevard!

 

SnapchatSnapchat – @ElitePoleDance

På vores Snap kan ALT ske! 😀 Det er vores uformelle platform, hvor vi opdaterer dig med de sjove, uformelle, anderledes og hyggelige historier fra studierne, dagligdagen, når der er konkurrencer og andre pole relevante begivenheder. Til tider laver vi også små rebusser og konkurrencer, som du skal gætte og andet sjovt. Følg os på Snap og gør din feed i “Min historie” lidt sjovere 🙂

 

PinterestPinterest – ElitePoleStudios

På vores Pinterest opdaterer vi løbende vores billede album, som både kan inspirere dig og din træning, men som også kan gøre dig lidt klogere på eks. vores niveau opdelinger. Vi har et album for hvert niveau (Pole Level 1,2 og 3), hvor du kan se, hvilke tricks du kan lære på hver pole niveau hos os. Følg os på Pinterest og få besked, når vi opdaterer med nye billeder.

 

VimeoVimeo – ElitePole

På vores Vimeo kanal uploader vi vores professionelle videoer. Dvs. videoer som vi har fået professionelt produceret til ElitePole, professionelt optagede videoer fra konkurrencer som vores instruktører har deltaget i eller events fra ElitePole. Vimeo er generelt en lidt mere seriøs platform end eks. Youtube, så følg os på Vimeo så du ikke går glip af, når vi ligger nye, super lækre pole videoer ud.

 

YouTubeYoutube – ElitePole

På vores Youtube kanal uploader vi videoer, som vi selv har optaget af vores koreografier samt begivenheder og shows i studierne. Det er typisk videoer som er for lange til Instagram eller som bliver blokeret på Facebook pga. musik rettigheder – men det skal ikke forhindre os i at dele de alle de fede videoer med dig! Følg os på Youtube og bliv inspireret af koreografier, shows og andet godt.

 

Email

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lidt udenfor kategori, da dette jo ikke er et socialt medie eller en platform på nettet, men vi alligevel gerne lige slå et slag for vores nyhedsbrev, da der er så mange gode nyheder, fede tilbud, arrangementer m.m., som kan blive sendt til din indbakke. Det eneste du skal gøre at at tilmelde dig!

 

 

Tilbage er der blot at sige – let the ElitePole stalking begin! Vi glæder os til at dig derude 🙂
De bedste pole tanker
Marie Kolstrup & ElitePole teamet

Share-the-love-computer-640x360