Kom i gang

Kom i gang med poledance & pole fitness som din nye træningsform

Det er aldrig for sent at komme i gang med din pole rejse! Poledance er fantastisk træning for alle. Du kan melde dig til her


Hvad er poledance?

Poledance og pole fitness er en yderst effektiv træningsform, som er populær verden over både blandt mænd og kvinder. Poledance – og pole fitness henvender sig til alle slags mennesker uanset alder, størrelse, køn, kropstyper m.m. Alle kan få glæde af træningsformen, som er en funktionel træning, hvor du får opbygget en enestående styrke i hele kroppen, som er svær at finde ved mange andre træningsformer. Der findes flere forskellige genrer indenfor poledance – og pole fitness, som enten kan være fitnesspræget, have fokus på dansen, være sporty, sensuel og feminin, maskulin eller noget helt andet. Hos ElitePole tilbyder vi poledance og pole fitness hold indenfor alle de forskellige genrer, hvilket gør træningsformen meget bred. Vores træning henvender sig dermed til mange forskellige mennesker og aldersgrupper, da pole virkelig kan ramme enhver smag med sine mange forskelligheder.

Poledance & pole fitness i København

I vores poledance studier i København tilbyder vi poledance og pole fitness undervisning, hvor du har mulighed for at træne på alle hold fra kun 279 kr./md. Med vores koncept kan du starte lige når det passer dig, og komme til træning så mange gange om ugen du har tid og lyst. Dermed kan du gøre som mange andre, og vælge poledance og pole fitness som din primære træningsform, i stedet for eks. fitnesscenteret, og hurtigt opnå gode resultater og opbygge styrke samt smidighed. Vi tilbyder poledance hold dagligt for begyndere, for letøvede samt for øvede medlemmer. Vi tilbyder også poledance og pole fitness hold indenfor et væld af forskellige genrer. Nogle af vores pole hold har eksempelvis fokus på koreografi, og andre er fitnessprægede og har fokus på sportsdelen. Vi mener, at alsidigheden ved træningsformen er en af de ting der er så fantastisk ved poledance og pole fitness, og vores medlemmer har stor glæde af at kunne prøve flere forskellige genre indenfor træningen.

Fordele ved at gå til poledance og pole fitness

 En mere markeret – og trænet krop

√ En fysisk stærkere krop

 Forøget koordinationsevne

 Forøget udholdenhed

 En større musikforståelse

En bedre kontakt med din feminine side

Forøget selvværd

Forøget mentalt overskud

Forøget livskvalitet

 Bliv en del af socialt netværk med samme interesse

√ Forøget målbevidsthed

√ Overvind egne grænser

 Forøget smidighed i hele kroppen

 Forøget balance og kropskontrol

 Et afbalanceret forhold til din egen krop

√ Udrens kroppen for affaldsstoffer

 Nedsæt risiko for hjertekarsygdomme

√ Nedsæt risiko for stress