Pole dance trends anmeldelser

Jeg tester forskellige tendenser, nyheder og hvad der rør sig indenfor pole dance brands og pole dance wear. Det kan det være svært at vide, hvad du vil investere i til din pole dance træning, og det er nemt at komme til at lave fejlkøb, når du sidder og kigger på alle mulighederne online. Oftest sidder pole dance tøjet ikke helt som på billedet, og kvalitet og funktionalitet er umuligt at gennemskue – og det er ikke billigt at sende retur, hvis det ikke lige var hvad du forventede, eller det ikke sidder som det skal under din pole dance træning. Men fortvivl ikke! Jeg giver dig mine brutalt ærlige oplevelser og meninger til kende, når jeg tester forskellige pole dance brands og tendenser hver måned for dig 🙂 Alle billeder i dette indlæg har jeg selv taget, så du kan se pole dance tøjet tæt på og uredigeret.

Månedens pole dance wear anmeldelser

Der står forår i kalenderen og sommeren er lige rundt om hjørnet, så jeg har derfor valgt denne måned at lave anmeldelser af hvilke tendenser der rør sig her til forår og sommer indenfor pole dance tøj. Det lyder måske lidt vanvittigt, at der ligefrem er pole dance sommer mode, men det er der faktisk, og hvilke tendenser der rør sig indenfor pole dance tøj afspejler ofte hvad der også ses indenfor den almindelige mode. Eks. er striber, blomstret og mønstret print samt pang farver som gul både tendenser der ses meget for tiden på eks. skjorter – og også på pole dance tøj. Væk med alt det sorte vi har gået i hele vinteren, og find ud ad hvilke forårs pole dance outfits der er en investering værd!

Høj taljet pole dance underdel

“Off the Pole” high waisted shorts – 277 kr

201905071377744654821354575

Jeg har længe gerne ville tjekke dette pole dance brand “Off the pole” ud, som er lavet af Sarah Scott (kendt pole dancer), og med denne lækre forårs gule farve var tiden perfekt til at prøve brandet af. Kvaliteten virker god, og stoffet er af kraftigt bomulds lignende stof og i dobbelt lag. Slet ikke glat eller shiny, men bomulds mat og blødt. Det føles lækkert! Der er ingen chancer for at de er gennemsigtige, så du kan roligt tage dem på til din pole dance træning, og alle syninger er flotte. Snittet er pænt, de sidder godt og jeg synes prisen er fair. Jeg havde høje forventninger til funktionaliteten til pole dance træning, da det er en dygtig pole dancer der står for Off the pole brandet, men noget der skuffer mig helt vildt, er bredden på stoffet i skidtet. Hvor svært kan det være, at sørger for, at stoffet i skridtet på pole dance shorts altså lige skal være 1,5 cm bredere end på undertøj… :-/ Det er en kæmpe fejl på designet efter min mening. Det er ikke særlig fedt, at lave en kæmpe split i et pole dance trick, og så også skulle tænke på, om alt stadig sidder hvor det skal :O De bliver heller ikke helt siddende hvor de skal bag på, når jeg bevæger mig, hvilket er lidt svært at undgå, når man er til pole dance…  Jeg elsker dem, men derfor giver jeg desværre kun 5/10 stjerner

Pole dance underdel med stropper

Hamade active wear sling bottoms – 270 kr.

20190507_001122

Jeg skrev en del om dette nye brand i mit seneste pole dance trend indlæg, da branded har mange fede designs og dette er ingen undtagelse. Det har været så svært at få fat i denne pole dance underdel, da den bliver udsolgt lyn hurtigt! Designet passer super godt til så forskellige mange farver, sort og hvid – ja næsten alt og jeg er vild med det! Kvaliteten er glat og tynd, men stadig rigtig god, passer godt til pole dance træning og har et dobbelt lag stof og gode syninger. De sidder flot, og stropperne kan justeres. Igen har vi desværre problemet med størrelsen på stoffet i skridtet under pole dance træningen… det er vanvittigt, at det er en gennemgående problem på så mange pole dance underdele. Så logisk og simpelt, og alligevel tilsyneladende enormt svært… øv. Dog er det lidt bedre end på den gule pole dance underdel, og jeg føler mig lidt mere tryg og tilpas under pole dance træningen samt i splits, men helt godt er det altså ikke. Jeg er dog alligevel super glad for denne pole dance underdel, og fortryder intet – no regrets 😀 7/10 stjerner 

Detaljerede pole dance toppe i forårs farver

Sway Bettie top – 297 kr.

201905076903727245821511658

Super fede pole dance toppe med strappy detaljer foran. Jeg har valgt at vende disse pole dance toppe den anden vej, når jeg har dem på til pole dance, så de strappy detaljer er på ryggen istedet for foran, da jeg personligt synes det bliver for voldsomt at vise så meget barm til pole dance træning… Hvis man har en mindre barm, tror jeg det vil se flottere ud, men til mig synes jeg det bliver for meget. Men det fungere perfekt at have pole dance toppene på den anden vej. Kvaliteten er kraftig og god, de holder på hvad de skal, og bliver hvor de skal, når jeg laver pole dance. Jeg har også en i sort, som kan være flot med de strappy detaljer foran under en skjorte, og ikke kun til pole dance. Jeg kan ikke finde på noget negativt at sige om disse pole dance toppe, så giver dem hele 10/10 stjerner

Pole dance underdel til en fair pris

Pole addict Spring mode bottom – 192 kr.

201905126747188710876925471

Jeg elsker farverne og mønsteret på denne pole dance underdel! Så fint her til forår. Kvaliteten er tynd og ikke i dobbelt lag, men alligevel rigtig god. Gode syninger, pæne detaljer og perfekt design til pole dance. De sidder perfekt og bliver hvor de skal, når jeg laver pole dance, og bredden i skridtet i perfekt. Prisen er virkelig fair, og de er behagelige at på under min pole dance træning – jeg er fan, og skal helt klart have flere farver. 10/10 stjerner

Blomstret top til pole dance

Onzie Heart top – 379 kr.

20190507_000826

Onzie er et anerkendt yoga brand, og egentlig ikke et pole dance brand, men deres toppe er helt perfekte til pole dance, og mønsteret på denne top er spot on her til foråret, så derfor har jeg taget denne top med alligevel som en pole dance top. Onzie’s kvalitet er altid i top med gode syninger og stof af høj kvalitet, og denne pole dance top er ingen undtagelse. Ofte vælger jeg faktisk at købe mine pole dance toppe af større og mere anerkendte mærker end pole dance brands (som eks. Calvin Klein, Adidas, Onzie, Puma etc.), da jeg er næsten er garanteret, at de sidder godt, kvaliteten er i top og de bliver hvor de skal til pole dance. Pole dance brands er altid mindre brands i forhold til, og det er ofte svingende om disse ting er i orden (dette er også en af grundende til, at jeg laver disse månedlige anmeldeler 🙂 ). Denne top bliver hvor den skal under min pole dance træning og den sidder godt under hele træningen.  Farven kan godt snyde lidt, og den er mere guld agtig end decideret gul. 10/10 stjerner

Her til sidst har jeg lavet til eksempler på forskellige pole dance trænings looks med månedens anmeldelser, og hvordan pole dance tøjet eksempelvis kan sættes sammen til et forårs pole dance look! Men husk at du slet ikke behøver alt muligt fancy tøj, hvis du vil starte til pole dance – en t shirt og et par tilfældige shorts kan sagtens gøre det! Du kan booke din prøvetime her .

De bedste pole dance trend hilsner

Marie Kolstrup

20190513_12131520190513_121342