Testimonials

Testimonials fra vores medlemmer

Vi prioriterer den fantastiske stemning vi har i studierne højt samt glæden ved at komme til træning. Læs her hvad nogen af vores medlemmer har at sige om, hvordan der er at være medlem hos os, træningen og ElitePole generelt.


- Nathalie Otto:
"Det er bare danmarks bedste Poledance studie! Jeg har aldrig følt mig så velkommen et sted, som hos ElitePole, alle er så søde ved hinanden og hjælpsomme, der er tøser i alle størrelse og det er det der gør det så fantastisk, man kan ikke føle sig malplaceret. Jeg kunne ikke drømme om et studie der var bedre på nogen måde, for elite har nogen fantastiske trænere, 100% det flotteste studie og et helt unikt sammenhold. "

- Mette Spur Behrens:
"ElitePole er klart Danmarks fedeste poledance studie!! Man kan træne alle ugens dage og der er plads til alle niveauer. Instruktørerne er virkelig dygtige, veluddannede, søde & altid hjælpsomme. Studiet er stort indeholdt helt nye polestænger og der er altid rent og pænt. Træningstøjet er i top kvalitet! Klart 5 stjerner herfra!"

- Bettina Xenia Mauritsen:
"Elsker at træne hos ElitePole! Det er det bedste, og mest professionelle sted jeg har trænet!"

- Josefine Larsen:
"ElitePole er og bliver Danmarks bedste studie - Det helt vildt at man til de penge kan få så professionel undervisning, som klart afspejles af de meget kompetente instruktører. Samtidig er det også nævneværdigt at få med, hvor god stemning og sammenhold, der er eleverne imellem. Derudover skal man lede længe efter den passion og det engagement, som knytter sig til dette poledance studie både hvad angår elever og instruktører. Håber at alle der læser dette, vil gøre dem selv den tjeneste at booke en prøvetime og opleve alt ovenstående selv!"

- Maiken U Kiel:
"Marie Kolstrup jeg er hermed din største fan til dato! Efter træningen igår har jeg, for første gang i over et halvt år, ikke særlig ondt i ryggen idag. Fuck de læger, den kiropraktor og den massør jeg har været hos, man skal bare træne hos Elitepole ! TAK! Og så har poledance studiet en alt for lækker stemning samt kanon dygtige instruktører, jeg er fan!"

- Christina Rose:
"Danmarks fedeste poledance studie!!! Elitepole har nogle fantastiske instruktører med meget stor erfaring. Hold på alle niveauer, 7 dage om ugen. Kan klart anbefale dette sted!"

- Nadia Roed:
"Elitepole er ikke det første poledance studie jeg er har været i, men klart det bedste og flotteste! Skemaet tilpasses elevernes ønsker, så alle kan være med så mange gange de har lyst til om ugen. Der er dejligt meget plads, og fantastiske instruktører til at undervise! Kan uden tvivl anbefale ElitePole."

- Nadia Kristensen:
"ElitePole er uden tvivl Danmarks bedste poledance studie! Der er en kombination af utrolig dygtige undervisere, som tager sig tid til at undervise i den enkelte elevs tempo samt at sørge for at udfordre os. Derudover er der den bedste atmosfære, og man kan grine både med andre elever og instruktørerne. Man er sikker på, altid at tage derfra med et kæmpe smil, uanset hvad."

- Isabella-Chantelle Matinuz Constance:
"Jeg vil rose hele holdet bag elitepole inkl. "Eleverne"! Er lige blevet meldt ind i sidste uge og jeg glæder mig helt vildt til hver gang jeg skal derned! Der er bare en fantastisk stemning på de forskellige hold samt, at man bliver mødt og budt velkommen med et kæmpe smil og åbne arme af både instruktører men også de andre elever som "nyt medlem". Og så kan man altid tillade sig at råbe højt under en time hvis man er i tvivl om noget. så får man den hjælp man nu har brug for med det samme + gode råd fra "gamle" elever. KÆMPE forskel fra det gamle poledance studio jeg var ved. Jeg elsker det allerede!

- Sidsel Stær Hansen:
"Fantastisk poledance studie hvor der er plads til alle uanset niveau eller erfaring! Desuden et super skema med undervisning alle ugens dage. De som overvejer at prøve poledance af bør helt sikkert gøre det hos ElitePole!"

- Christine Nielsen:
"ElitePole er i mine øjne det mest fantastiske poledance studie. Yderst kompetente og professionelle trænere, som hver især tilbyder noget helt unikt til undervisningen. Et sted hvor seriøs træning og glæde forenes. Sidst, men ikke mindst er der en utrolig respekt overfor hver elevs forskellighed og niveau, hvilket er med til at udvikle den enkelte elev i det tempo, der passer ham/hende. Eleverne er hele tiden i centrum!"

- Jacqueline Heller Raft:
"Stedet hvor du både kommer i god form og godt humør!"