Poledance og venskab

Anya og Malene på henholdsvis 50 år og 44 år mødte hinanden til poledance, og har derigennem udviklet et fantastisk venskab, hvor at passionen til poledance er enorm! Vi har inviteret dem til at snak om poledance, alder og venskab
IMG_1459 (2)

“…vi er vel et par poledance trænings freaks…”

Hvad er det bedste ved jeres poledance venskab?”

Anya: “At vi er sammen om at træne, motivere, hjælpe og spotte hinanden. Presse når den anden syntes det trick vi øver er svært eller gør ondt. Bestemt også at vi elsker at træne poledance begge to. Vi er lige passioneret! Sagt på en anden måde, så er vi vel et par poledance trænings freaks

Hvordan opstod jeres venskab?

Malene: “Vi mødte hinanden på et poledance hold, hvor vi begge gik, og vi klikkede bare med det samme. Tror jeg havde gået til poledance et halvt inden Anya startede, og vi så har vi hængt sammen lige siden vi mødte hinanden til poledance. Vi har altid haft store ambitioner indenfor poledance træningen og vil kunne det hele.

Anya: “Jeg var træt af fitness og aerobic træning så jeg trængte til forandring, så jeg meldt mig til en poledance prøvetime og var vildt nervøs! Især for kun at møde helt unge piger, og for at jeg faldt igennem. Jeg blev total vild med poledance træningen på trods af slappe arme, stive stænger og smerte. Startede med at købe et 10-turs klippekort til poledance hold, det var brugt efter 14 dage, og så måtte jeg melde mig ind med ubegrænset poledance træningstimer. Jeg havde vel trænet poledance 3-4 måneder. da jeg mødte Malene. Heldigvis var vi begge to vilde med at træne poledance, og kunne ikke få timer nok…

IMG_1449 (4)

“Poledance gør at jeg glemmer min alder. Jeg har aldrig følt mig stærkere, end jeg er lige nu”

Hvad synes i, er det fedeste ved poledance? 

Anya: “Det fedeste ved poledance er, at kunne kontrollere sin egen krop i tricks og bevægelser, at få noget der er svært til at se legene let ud, at overskride grænser og få kroppen til at gøre noget, jeg selv ikke troede var muligt. Mærke kroppen hele tiden udvikler sig under poledance træningen, og blive mere smidig/stærk pga. poledance. Poledance gør at jeg glemmer min alder. Jeg har aldrig følt mig stærkere end jeg er lige nu, og jeg er høj i flere dage, nå jeg har lært et nyt poledance trick eller poledance combo. Jeg elsker poledance træningen. Det betyder også en masse for mig, at kunne vise at poledance ikke handler om alder, men om at dans og træning er for os alle! Der er kun de begrænsninger, som du sætter for dig selv. Der er ingen begrænsninger i mit hoved, og jeg tror på, at jeg kan lære det hele. Jeg kan blive ved med poledance træning så længe jeg vil, bare jeg passer på mig selv

Malene: “At man kan hele tiden blive bedre og udvikle sig ved poledance træning… Jeg synes, at det er mega kedeligt at løbe eller gå i fitness, hvor at poledance træning både er sjovt og udviklende. Man bliver stærk af poledance træning, man føler sig kvindelig og sexet…til tider. Der  er altid god stemning og sammenhold til poledance træningen… Og så har jeg jo lært Anya at kende igennem poledance!

IMG_1454 (3)

 “Vi har altid haft store ambitioner indenfor poledance træningen og vil kunne det hele”

Kommer vi til at opleve jer lave duo poledance shows i fremtiden?

Anya: “Ja helt bestemt! Jeg er slet ikke færdig med at optræde indenfor poledance, og poledance konkurrence genet er også intakt”

Malene: “… ja måske kan det være, at vi laver en duo dans på et tidspunk, og optræder med et fælles poledance show!”

Det vil vi glæde os til! Tak for snakken.
Hvis du vil blive stærk og smidig som Malene og Anya, så book din prøvetime her, og i denne uge kan du træne resten af året for kun 99 kr. og få gratis oprettelse! Få tilbuddet her.

De bedste poledance hilsner
Marie Kolstrup