Poledance i København

Poledance er en fantastisk form for fitness for alle aldre, mænd og kvinder

Vi har de helt rigtige hold for dig, uanset om du er nybegynder eller en øvet poledancer. Poledance er blevet meget udbredt i Danmark samt verden over som en mainstream fitness form. Både mænd, kvinder, alle aldersgrupper, størrelser og former har glæde af de mange fordele ved at træne poledance. Poledance er virkelig for alle slags mennesker, og vi har alle typer af deltagere på vores hold indenfor poledance i København. Træningsformen indeholder en række basisøvelser, som opbygger din styrke i hele kroppen, din teknik, balance og krops kontrol.


Hvad er poledance?

Gennem historien har mange forskellige folkefærd udført dans omkring en pæl, blandt andet af religiøse årsager. Man mente, at dansen kunne være med til at øge fertiliteten hos den dansende kvinde. I dag bruges poledance som alternativ til almindelig fitness eller dans, og giver et kæmpe boost til styrken i muskelgrupper i hele kroppen. Poledance forbedrer både din balance, styrke, krops kontrol samt indre velvære og et og bliver med tiden til en elegant og smuk udtryksform. Poledance i København er blevet populært, og foregår som en flydende helhed til musik på vores poledance koreografihold, hvor vil vi b.la. vil sammensætte diverse øvelser på polen til danseserier, og vejlede dig til i kontinuerligt at udvikle din poledance træning i dit eget tempo. På vores poledance teknik hold, er der ikke fokus på dans og den flydende helhed, men derimod på teknik, at opbygge styrke og lære nye poledance øvelser.

Start til poledance i København

Vi er bevidste om, at alle mennesker er forskellige og tager derfor altid udgangspunkt i din individuelle situation og udvikling. Vores poledance instruktører er eksperter i at sørge for, at du får mest muligt ud af din træning. Derfor tilbyder vi hold til alle niveauer, så alle kan være med. Du har mulighed for at avancere – og udvikle dig i dit eget tempo, i takt med at du bliver en mere erfaren poledance udøver. Udviklingen i din træning består i at mestre nye teknikker og øvelser, opbygge styrke, at sammensætte det hele til en helhed samt at kunne udføre akrobatik på polen med gradvist højere sværhedsgrad. Vi har altid plads til begyndere på vores poledance hold i København, og tilbyder specifikke hold for begyndere flere gange dagligt.

Er du interesseret i en anden type træning, tilbyder vi også: smidighedstræning, twerk undervisning og aerial hoop undervisning.