Poledance i København

Poledance er en fantastisk form for fitness for alle aldre, mænd og kvinder

Vi har de helt rigtige hold for dig, uanset om du er nybegynder eller en øvet poledancer. Poledance er blevet meget udbredt i Danmark de seneste år, og stiger fortsat stødt i popularitet blandt kvinder og mænd i alle aldre. Vi hører ofte at mennesker, der ikke har prøvet poledance endnu, har en opfattelse af, at poledance ikke passer til dem, men vi har alle typer deltagere på vores hold med poledance i København. Træningsformen indeholder en række basisøvelser, som opbygger din grundstyrke i hele kroppen samt din grund teknik. Når du har opbygget grundstyrke samt grundteknik, kan du avancere til Level 2 for mere øvede og til sidst Level 3, som er for de meget erfarne poledansere.

Hvad er poledance?

Gennem historien har mange forskellige folkefærd udført dans omkring en pæl, blandt andet af religiøse årsager. Man mente, at dansen kunne være med til at øge fertiliteten hos den dansende kvinde. I dag bruges poledance som alternativ til almindelig fitness eller dans, og giver et kæmpe boost til styrken i muskelgrupper i hele kroppen. Poledance forbedrer både din balance, styrke, krops kontrol samt indre velvære og et og bliver med tiden til en elegant og smuk udtryksform. Poledance i København er blevet populært, og foregår som en flydende helhed til musik på vores poledance koreografihold, hvor vil vi b.la. vil sammensætte diverse øvelser på polen til danseserier, og vejlede dig til i kontinuerligt at udvikle din poledance træning i dit eget tempo. På vores poledance teknik hold, er der ikke fokus på dans og den flydende helhed, men derimod på teknik, at opbygge styrke og lære nye poledance øvelser.

Start til poledance i København

Vi er bevidste om, at alle mennesker er forskellige og tager derfor altid udgangspunkt i din individuelle situation og udvikling. Vores poledance instruktører er eksperter i at sørge for, at du får mest muligt ud af din træning. Derfor tilbyder vi hold til alle niveauer, så alle kan være med. Du har mulighed for at avancere – og udvikle dig i dit eget tempo, i takt med at du bliver en mere erfaren poledance udøver. Udviklingen i din træning består i at mestre nye teknikker og øvelser, opbygge styrke, at sammensætte det hele til en helhed samt at kunne udføre akrobatik på polen med gradvist højere sværhedsgrad. Vi har altid plads til begyndere på vores poledance hold i København, og tilbyder specifikke hold for begyndere flere gange dagligt.

Er du interesseret i en anden type træning, tilbyder vi også: smidighedstræning, twerk undervisning og aerial hoop undervisning.