Poledance i København

Vi har det helt rigtige hold for dig, uanset om du er nybegynder eller øvet poledancer. Poledance er blevet meget udbredt i Danmark de seneste år, og stiger fortsat stødt i popularitet blandt kvinder og mænd i alle aldre. Vi hører ofte, at mennesker, der ikke har prøvet poledance endnu, har en opfattelse af, at poledance ikke passer til dem, men vi har alle typer deltagere på vores hold med poledance i København. Træningsformen indeholder en række basisøvelser, som opbygger din grundstyrke i hele kroppen samt din grund teknik. Når du har opbygget grundstyrke samt grundteknik, kan du avancere til Level 2 for mere øvede og til sidst Level 3, som er for de mere erfarne poledansere.

Hvad er poledance?

Gennem historien har mange forskellige folkefærd udført dans omkring en pæl, blandt andet af religiøse årsager. Man mente, at dansen kunne være med til at øge fertiliteten hos den dansende kvinde. I dag bruges poledance som alternativ til almindelig fitness eller dans, og giver et kæmpe boost til styrken i mange af kroppens muskelgrupper. Det forbedrer balancen, og bliver med tiden til en elegant og smuk udtryksform. Poledance i København foregår som en flydende helhed til musik. Vi hjælper dig med at sammensætte diverse trin til danseserier, og vejleder dig til at tage din poledance til et højere niveau.

Start til poledance i København

Vi er klar over, at alle mennesker er forskellige og tager derfor altid hensyn til din specifikke situation og udvikling. Vores poledance instruktører er eksperter i at sørge for, at du får mest muligt ud af din træning. Derfor tilbyder vi hold til alle niveauer, så alle kan være med, og du har mulighed for at avancere i takt med at du bliver en mere erfaren udøver af poledance. Udviklingen består i at mestre nye teknikker og øvelser, samt at sammensætte det hele til en helhed og at kunne udføre akrobatik på polen. Vi har altid plads til begyndere på vores hold til poledance i København, og tilbyder specifikke hold for begyndere 2-3 gange dagligt.

Er du interesseret i en anden type træning, tilbyder vi også: smidighedstræning, twerk undervisning og aerial hoop undervisning.