FAQ

Ofte stillede spørgsmål

FAQ kan være nyttigt for dig at kigge i, hvis du er nyt medlem hos os, eller hvis du søger svar på et specifikt spørgsmål.
Såfremt du ikke fandt svaret på dit spørgsmål her, hører vi naturligvis meget gerne fra dig.

Det kommer an på hvilket hold du har tilmeldt dig. Under menuen holdbeskrivelser kan du se hvad der er den bedste påklædning for hvert enkelt hold.
Generelt til alle pole timer skal du altid medbringe:

  • Korte shorts og alm. træningstøj (til polterabends er shorts ikke nødvendigt)
  • Vi træner generelt i bare fødder, men hvis du gerne vil træne med sko på er du velkommen til dette. Det skal være professionelle danse/pole sko.
  • En klud til at tørre polen af med
  • En flaske med vand

Til stræk hold er det en god idé at have varmt træningstøj tøj på, da du får mest ud af timen, hvis din krop holder varmen hele timen igennem, selvom du ligger stille i nogen stræk.

Det kan du sagtens! Der er langt de færreste der allerede er stærke – eller smidige når de starter, da dette er noget du bliver af at starte, og ikke noget der er en forudsætning for at kunne starte. Vores begynder hold (Pole Level 1), er designet til at opbygge grundstyrke helt fra bunden af, hvor alle kan være med. Vi har ingen forventninger til din nuværende form, styrke eller smidighed.
Det er generelt en misforstået opfattelse, at du skal være enormt stærk eller smidig for at kunne starte til poledance, hvilket bestemt ikke er rigtigt. Du kan komme lige som du er – og lige hvor du er. Hvis du gerne vil opbygge styrke – og smidighed, og ikke er det endnu, så er vores pole begynder hold samt stræk hold lige noget for dig. Læs evt. vores blogindlæg “Poledance er for alle!

Indmeldelse kan gøres nemt og hurtigt online.  Når du er oprettet i vores system, vil du modtage en velkomst mail med dine personlige login oplysninger til vores bookingsystem. Du kan herefter bruge dit medlemskab.
Første gang du kommer til træning, skal du spørge instruktøren efter dit medlemskort samt underskrive kontrakten.

Vi har en aldersgrænse på 16 år. Dvs. at alle børn og unge under 16 år ikke må deltage i undervisningen eller opholde sig i salen under træningen. Såfremt dit barn har en alder, hvor det er ansvarligt, at barnet opholder sig alene imens du træner, er dit barn meget velkommen til at være i vores medlemsrum med noget legetøj, en bog, Ipad eller andet, imens du træner.

Vi har en aldersgrænse på 16 år. Dvs. at alle børn – og unge under 16 år ikke må deltage i undervisningen eller opholde sig i salen under træningen. Såfremt du er under 18 år og gerne vil meldes ind, skal en forældre/værge underskrive din indmeldelseskontrakt, som skal afleveres inden første træning.

Nej, desværre ikke. Det er ikke tilladt at være tilskuer på timerne, eller medbringe gæster i salen, som ikke deltager aktivt på timen. Alle der opholder sig i salen under undervisningen, skal deltage aktivt på timen. Det er de færreste der bryder sig om, at have tilskuere på imens de træner, og det vil vi gerne respektere.
Hvis du gerne vil opleve hvordan træningen hos os er, så book en prøvetime og vær med. Alle kan deltage!

Vi frabeder os al brug af mobil telefoner under træningen. Din mobil tlf. skal være på lydløs og lagt væk under timen for ikke at forstyrre andre på holdet samt for at holde fokus på træningen under timen.
Vi kan sagtens forstå, hvis du gerne vil optage video eller tage billeder af din træning, men det er vigtigt, at du først lige spørger instruktøren om det er OK, samt sørger for, at det kun er dig selv der optræder på videoen/billederne. Alle på holdet skal desuden vide, at nu bliver der taget et billede/filmet, så alle der ikke vil være med, har mulighed for lige at flytte sig. Dette kan der evt. blive sat lidt tid af til de sidste par minutter af timen, så det ikke forstyrrer træningen for andre. Spørg blot din instruktør på holdet.

Hvis du har et månedligt medlemskab betaler automatisk via dit kort hver d. 1 i måneden. Prøvetimer, enkelttimer og klippekort bliver betalt online før booking, Polterabend arrangementer kan betales via. bank overførsel.

Du kan som medlem udmelde dig efter eventuel bindingsperiode iht. din kontrakt. Hvis du ønsker at være udmeldt til den kommende 1 i måneden, skal ElitePole have modtaget din udmeldelse senest d. 15. måneden. Efter d. 15 i måneden er de kommende betalinger sendt ud, og du kan derfor først være udmeldt til den første måneden efter, og skal altså betale for dit medlemskab til den kommende første.
Bemærk at det ikke er muligt at melde sig ud eks. “fra dags dato”, men til d. 1 i måneden iht. ovenstående tidsfrister.
Udmeldelse skal ske ved at sende en mail til Kontakt@ElitePole.dk med dit medlems nr. samt gyldig udmeldelses dato iht. ovenstående tidsfrister. Udmeldelsen er kun gyldig, såfremt mailen indeholder disse informationer og informationerne er korrekte i iht. ovenstående tidsfrister samt medlems oplysninger. Skulle der opstå tvivl om hvorvidt udmeldelsen er sendt, er det altid medlemmets ansvar at kunne bevise dette.
Bemærk at du ikke kan melde dig ud imens du er i en beroperiode, men først efter den første betaling efter din beroperiode er ophørt.

Medlemskabet er løbende indtil det opsiges, hvilket vil sige at medlemskabet ikke på noget tidspunkt automatisk ophører. Selvom du ikke aktivt benytter dit medlemskab, fritager dette dig ikke for betaling.

Vi frabeder os henvendelser vedrørende udmeldelse på facebook, men henviser til vores mail. (Udmeldelser sendt på Facebook betragtes som ugyldige).

På forhånd tak.

Hvis du ønsker at sætte dit medlemsskab i bero, skal vi inden d. 15. i måneden have modtaget en skriftlig angivelse af start – samt slutdato for din ønskede beroperiode samt dit medlems nummer på mail. Du kan kun være i bero i hele måneder af gangen, dvs. fra d. 1 til d. 1 i måneden. Din beroperiode kan maximum vare i 6 måneder imod et gebyr på 100 kr. for hele perioden som trækkes ved den kommende betalingsperiode. Du sender ovenstående oplysninger til Kontakt@ElitePole.dk med dit medlems nr. Din angivelse af bero er kun gyldig, såfremt mailen indeholder korrekte informationer iht. ovenstående oplysninger. Skulle der opstå tvivl om hvorvidt ønsket om bero er sendt, er det altid medlemmets ansvar at kunne bevise dette. Du kan også selv oprette din bero periode online.
Bemærk at du ikke kan melde dig ud imens du er i en bero periode, men først efter den første betaling efter din bero periode er ophørt.

Vi frabeder os henvendelser vedrørende bero på facebook, men henviser til vores mail.

På forhånd tak

Ønsker du at ændre dit medlemskab til en anden type medlemskab, kan dette lade sig gøre efter en eventuel bindingsperiode (eks. fra ubegrænset træning til max. 5 træninger pr. måned). Du kan desuden til enhver tid opgradere dit medlemskab til at gælde til begge studier, ændre dit medlemskab fra 279 kr./md. til ubegrænset træning eller skifte studie. Alle typer af ændringer af dit medlemskab skal ske skriftligt ved at sende en mail til Kontakt@ElitePole.dk, hvorefter du skal udfylde en ny kontrakt næste gang du kommer i studiet. Det koster 100 kr. at ændre sit medlemskab.

Studierne har åbent indenfor de tider, som du kan se på skemaerne under “Holdplaner”. Vi åbner altid døren til studiet ca. 10 min. inden den første time starter på dagen. Kommer du tidligere end dette til vores første time på dagen, må du forberede dig på at porten/døren er låst, og du må vente udenfor indtil vi er klar til at åbne studiet.

Hvis du kommer for sent til timens start, skal du ikke selv aktivt gøre noget. Du kan du ikke fremmøde dig til holdet, når du kommer for sent, og du vil altid blive opkrævet et bødegebyr for ikke fremmødt time – uanset hvad årsagen er til at du kommer for sent, og uanset hvor meget du kommer for sent. Derudover kan du risikere, at din plads på timen vil blive videregivet til en fra ventelisten på holdet. Såfremt din plads er blevet videregivet til en fra ventelisten, vil du stadig blive opkrævet et gebyr for ikke fremmødt time.
OBS: Kommer du for sent og er gået glip af dele af opvarmningen, kan instruktøren af sikkerhedsmæssige årsager nægte dig adgang til at deltage på timen. Dette er for din egen sikkerheds skyld.

Vi anbefaler dig, at du altid kommer min. 5 minutter inden timens start, så du har tid til at fremmøde dig, skifte tøj og være klar til timens start.

Når du melder dig ind, vil din første regning være fra den dato du meldte dig ind og måneden ud, samt 1 måned forud (da alle betaler forud) og indmeldelses gebyret på 150 kr.  Dvs. at din første regning er for ca. 1,5-2 måneders træning + indmeldelses gebyr, og er derfor højere end normalvis. Herefter vil du naturligvis kun betale for 1 måned af gangen hver d. 1 i måneden.
Din første regning vil oftest være et girokort der bliver sendt hjem til dig og herefter vil PBS ordningen træde i kraft.
Har du spørgsmål til din regning, er du altid velkommen til at sende dit medlems nr. til vores mail, så vi kan sende dig en specifikation af din betaling.

Ved manglende betaling vil vi førsøge at trække beløbet de første 5 dage efter den første. Udebliver betalingen fortsat vil dit medlemskab blive inaktiveret indtil du har betalt, hvilket betyder, at du ikke kan træne før vi har modtaget betalingen, og du vil blive opkrævet 100 kr. i rykkergebyr. Udebliver betalingen fortsat vil vi dernæst videregive din sag til ekstern inddrivelse, hvilket er en inkasso virksomhed, der står for at opkræve det skyldte beløb. ElitePole har samarbejde med DKS inkasso service/Collectia. Så snart din sag er videregivet til ekstern inddrivelse, kan vi ikke længere besvare på spørgsmål, der har med din regning/sag af gøre, og al henvendelse skal foregå direkte til DKS/Collectia, som har taget kontakten til dig.

Uanset hvilket medlemskab du har, kan du max have 2 bookinger ude i systemet af gangen. Dette betyder bestemt ikke, at du kun kan træne 2 gange pr. uge eller lignende. Så snart du har brugt din ene / begge bookinger, kan du foretage nye. Så du kan stadig træne så ofte du vil, hvis du har ubegrænset træning. Vi har erfaret, at flere bookinger af gangen skaber bookinger langt ud i fremtiden og resulterer i mange fyldte hold, men utrolig mange afbooker på dagen, da det kan være svært at planlægge sin træning langt ud i fremtiden for mange. Systemet med max 2 bookinger er dermed til for alles fordel. Det er meningen, at du kan planlægge din træning 1-2 træningsdage ud i fremtiden.
Med max 2 bookinger af gangen er vi desuden med til at reducere skader pga. overtræning hos vores medlemmer, da du på denne måde max. kan booke 2 timer på samme dag. Træner du flere timer i træk, vil det i flere tilfælde ikke være sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Hvis du er gul på et hold på online booking siden, betyder det du er på venteliste til holdet. Er du på venteliste, behøver du ikke komme op i studiet og fremmøde dig, da du ikke har en plads på holdet. Du skal selv tjekke på booking sitet, om du har fået en plads på holdet, hvilket du kan se min. 4 timer inden holdstart. Står du på ventelisten, og møder op i studiet alligevel, så har du førsteret til en plads på holdet, såfremt nogen ikke skulle møde op eller komme for sent til timen.
Det er en god idé at benytte sig af ventelistesystemet, da der er en stor chance for du får plads på holdet!

Såfremt du har mistet dit medlemskort, skal du blot bede instruktøren om at lave et nyt medlemskort til dig, næste gang du kommer til træning. Dette kan gøres med det samme, og koster 80 kr., som kan blive trukket over PBS ved din kommende betaling.