Mød Miss ElitePole deltagere

Tidligere deltagere til Miss ElitePole fortæller om deres oplevelser, om nerverne og spændingen som deltager til  vores poledance konkurrence

Miss ElitePole er vores årlige elev konkurrence, som har eksisteret næsten ligeså længe som ElitePole, er årets store aften, som vi glæder os til hvert år. Det er en aften for vores medlemmer, hvor alle niveauer i studierne dyster mod hinanden på venskabelig vis. Både Level 1 (begynder), Level 2 (let øvede) samt level 3 (øvede) medlemmer er repræsenteret på scenen, som denne aften bobler af kreativitet, passion og mod! Vi har inviteret 3 tidligere deltagere til at fortælle om deres oplevelser som deltager til årets store begivenhed.

dsc_0226

Sandra,
deltager i 2015+2016 på Level 2 / 3

Det fedeste ved at deltage var helt sikkert stemningen og den opbakning deltagerne gav hinanden. Man følte, at man var en del af et fælleskab, selvom man konkurrerede mod hinanden.”
“Det vigtigste i forhold til poledance er din egen, personlige udvikling. Selvfølgelig vil du, da det er en konkurrence, blive bedømt i forhold til de andre deltagere, men jeg synes det er synd at lade være, fordi du måske tænker “Jeg er ikke god nok.” eller “Jeg ved at x deltager og hun er er meget bedre end mig.” I sidste ende, er det din egen læringsproces, det handler om. En af de bedste udfordringer, du kan give dig selv er at sætte din helt egen koreografi sammen. Selv om du ikke går derfra med en flot titel, så har du været igennem en proces, som du har lært virkelig meget af, og som de færreste har fortrudt bagefter. Det med at stille sig op og vise et show foran en masse mennesker kan virke rigtig skræmmende, men du glemmer det hurtigt, når du først står på scenen. Stemningen hos ElitePole enormt fed når folk optræder, og man får så meget opbakning fra publikum – også selvom man laver nogle helt simple ting. Så – hvis du har så meget som overvejet, at stille op, så synes jeg bestemt, at du bør gøre det!

 

 

1656324_10152221386018486_1030709376_nSigne-Marie,
deltager i 2014 på Level 2

“Det fedeste ved oplevelsen er helt klart udviklingen op til mesterskabet – det er en rivende udvikling, og man lære sin krop sindssyg godt at kende – ens musikforståelse bliver forbedret. Alt bliver forberedt…”. “Udover det er stemningen fantastisk – og ja man er da pisse nervøs men når man så har lavet sit show, så vil man sjovt nok gerne ind på scenen igen. Man kan nok gå helt hen og blive afhængig. Desuden er man et team ude bagved scenen og man støtter og roser hinanden, hvilket er mega fedt og giver en god og behagelig stemning selvom det er en konkurrence!”. “Lige meget hvor dygtig man er, så kan man altid blive bedre, så hvis man skal vente til man er perfekt, så kommer det aldrig til at ske. Mange af os ser jo mega meget op til f.eks. Marie (Marie Kolstrup) og synes hun er vanvittigt dygtig og helt perfekt – men spørger man Marie, er hun nok meget mere kritisk og hun har også tricks som hun kæmper med som ikke er lige i skabet. Sådan det lige meget hvilket niveau du er på, men derfor stiller Marie og andre instruktører stadig op, fordi det er der de lærer og presser deres kroppe og talent – det er på dybt vand man lære at svømme.. Personligt var det en kæmpe stor mundfuld at skulle deltage. Det er nok noget er det mest udviklende sådan rent sportsligt og grænseoverskridende jeg har gjort og jeg lærte så meget om mig selv og hvor langt jeg rent psykisk kan gå. Man står der rimeligt blottet og krænger sig selv ud – det grænseoverskridende, men så lærerigt!”

 

 

12417962_768816026581861_8199824558481349305_nMarina,
deltager i 2015 på Level 1

“Jeg husker, at jeg var både spændt og nervøs på samme tid lige op til konkurrencen. Men der var en fantastisk opbakning fra Marie (Marie Kolstrup) og instruktører i ElitePole. Jeg kan stadig huske den hyggelige og specielle stemning ude i køkkenet i studiet. Nogle sad og spiste og andre sad og lagde Make-up. Vi var alle mere eller mindre nervøse. Men vi var gode til at bakke op om hinanden og jeg fik endda hjælp med Make-up. Jeg har stor præsentationsangst og jeg var så nervøs oppe på scenen. Jeg lavede nogle små fejl, men havde fået nogle gode tips fra Sidsel (instruktør Sidsel Kelstrup) og fuldførte mit show. Bonussen ved at deltage, var at jeg havde overvundet min præsentationsangst og jeg var vildt glad og stolt over at have lavet et show, og glad for at være en del af ElitePole. Det har hjulpet mig siden hen i andre situationer når jeg er i fokus.” “Jeg kan godt lide at tage at tage chancer og udfordre mig selv. Så det var nemt for mig at melde mig til konkurrencen. Men kan også godt forstå dem som ikke helt tør at stille op. Det er jo meget grænseoverskridende at lave et show overfor andre mennesker man ikke kender. Hvad nu hvis man laver fejl, men det er bare det så meget værd at stille op. De mennesker som kommer som tilskuere ser ikke dine fejl og synes kun at det show du laver er fantastisk. Mit råd er at være modig og blot gøre sit bedste. Der følger kun positiv udvikling med i processen.”

 

 

Fakta om Miss ElitePole

dsc_0276

* Miss ElitePole er det aller første interne klubmesterskab blandt poledance studier i DK.

* Første gang Miss ElitePole blev afholdt var i 2013 og har siden været afholdt hvert år.

* Deltagere til Miss ElitePole bliver ikke kun bedømt på tricks og dans, men i høj grad også på kreativitet, udstråling, musikforståelse, kostume og tema.

* Der er 100 sidde pladser til Miss ElitePole, og billetterne bliver hurtigt udsolgt hvert år.

* Alle deltagere, uanset niveau, dyster om at blive årets “Miss ElitePole”

* Miss ElitePole er kendt som “årets aften” hos ElitePole

Hvis du får muligheden for enten at deltage på scenen til en af disse aftenener, eller være en del af publikum, så vil du helt sikkert ikke fortryde det!