Den ultimative pole guide
En guide til at købe den rigtige pole
Hvis du gerne vil have din egen pole derhjemme, kan dette nemt lade sig gøre, men der flere ting du skal tage sætte dig ind i, inden du kaster dig ud i købet. Hvor tyk skal polen være? Hvilket materiale skal den være lavet af? Hvilket mærke? Osv. Der er faktisk mange ting, du skal tage stilling til! Derfor har jeg lavet denne ultimative pole guide, så du kan danne dig et overblik over, hvilke muligheder du har, og hvad du skal tage stilling, hvad du skal vide og hvor du kan købe din pole henne. Hvis du gerne bare vil vide, hvilken type pole jeg anbefaler til hjemme brug, uden at skulle læse om alle mulighederne, så kan du springe ned til at sidste afsnit “Min anbefaling”.
Diameter mål?
Hvilket diameter mål skal din pole have? Eller sagt på en anden måde – hvor tyk skal din pole være? Du kan få flere forskellige diameter mål, som både har fordele og ulemper hver især. Jeg har derfor lavet en lille liste over det mest brugte:
50 mm
er den tykkeste pole du kan få på markedet. Mange bryder sig ikke om 50 m.m. poles, da det kan være meget svært at få et godt greb med hænderne, hvis man er vandt til en tyndere pole. Dog er det lettere at få et godt greb med benene og andre steder på kroppen. Jeg startede med at lære pole på en 50 m.m., og min første pole var også en 50 m.m. hvilket jeg var rigtig glad for, da det gjorde, at jeg havde nemt ved at bruge poles af alle m.m. mål senere hen. Hvis du er vandt til at bruge en tykkere pole, vil det altid være let for dig at bruge en tyndere – men ikke omvendt! Dog er 50 m.m. ved at være en “uddøende pole race”, da de nu sjældent bruges i studier, til konkurrencer m.m.
45 mm
er den mest almindelig tykkelse verden over. 45 m.m. poles bruges oftest til konkurrencer og i poledance studier. Det er også dette mål vi har i alle ElitePole’s studier, og vil klart være min anbefaling. Med denne pole vil du sjældent få problemer med andre poles, da 50 m.m. stort set ikke bliver brugt længere, og andre poles derfor oftest vil være tyndere end 45 m.m.
42 / 48 mm
er usædvanlige størrelsesforhold og fås kun hos ét bestemt pole mærke – Fitpoles. Her er det ikke kun polens tykkelse du skal tage stilling til, men også materialet som polen er lavet af, som du skal overveje nøje, da disse poles kun laves som powder coated (du kan læse mere om materialer længere nede). Alle andre pole mærker følger de samme diameter forhold, hvilket er en fordel.
40 mm
giver et rigtig godt greb til hænderne, men mindre greb til benene og andre steder på kroppen (generelt giver tynde poles godt greb til hænderne og mindre greb til kroppen, hvorimod tykke poles giver mindre greb til hænderne og godt greb til kroppen). 40 mm poles ses i nogle studier i Danmark – dog er 45 mm den mest anvendte generelt i Europa. Af samme årsag mener jeg, at det kan give dig nogle problemer at købe en 40 mm pole. Du vil nemlig få problemer hver gang du møder en 45 mm., hvilket kan ske rigtig mange steder.
38 mm
Bruges meget sjældent i Danmark, men er meget populær i Australien, hvor 38 mm. poles stort set er det eneste der bruges i poledance studier, til konkurrencer mm.
Materialer
Der findes mange forskellige materialer du kan vælge imellem, når du skal købe en pole – og det er bestemt ikke ligegyldigt hvad du vælger! Nogen er mere egnede til vores klima, din hud, behov m.m. end andre. Find her den rigtige for dig!
Chrome
Chrome er et af de mest brugte materialer både i poledance studier og til hjemme poles verden over. Vær opmærksom på at Chrome poles er belagt med chrome og ikke er massive, og har et lavt indhold af nikkel. Du kan derfor risikere at få nikkel allergi af disse poles, hvilket er en af årsagerne til at ElitePole har udskiftet alle poles. Vi havde før chrome poles, men da nogle elever fik allergi af at bruge dem, udskiftede vi alle poles til 100% nikkelfri poles i 2013 (stainless steel). Poles der ikke er massive, men som er belagt som chrome poles, er desuden mere skrøbelige end massive poles, og har en mindre holdbarhed. Chrome belægningen kan godt slides af med tiden (har jeg oplevet i mit første poledance studie), og er en af grundende til en mindre holdbarhed, men det er sjældent et problem, som du højst sandsynligt ikke vil opleve ved hjemme brug. Chrome poles er gode både til spins – og tricks og er specielt gode til vores klima herhjemme. Chrome poles er en ganske fin pole til hjemme brug, hvis du ikke får nikkel allergi af dem. Jeg vil nævne, at det er ret sjældent der opleves allergi problemer ved disse poles, da indholdet af nikkel som sagt er meget lavt.
Stainless steel
Stainless steel minder meget om chrome poles, men denne type af poles er massive poles – og ikke belagt. Bemærk at dette ikke betyder at selve polen er massiv, men det er materialet stainless steel, der er massivt, og ikke belagt uden på et andet materiale som. eks. chrome poles. Derfor er denne type poles af en bedre kvalitet end chrome, og det siges, at de kan holde evigt. Stainless steel poles er desuden 100% nikkelfri.
Stainless steel poles er godt egnede til vores klima, og er gode både til spins og tricks. Denne type poles er lette at rengøre, og du kan ikke se på dem om de er blevet brugt, ligegyldig hvor mange år den er blevet brugt (medmindre der er ridser fra smykker og den slags – naturligvis). Alle poles hos ElitePole er af stainless steel.
Brass
Brass poles er ikke egnede til vores klima, da brass poles reagerer på klimaet. (Du kan godt bruge den herhjemme – det er bare ikke optimalt) Brass er meget populært i f.eks. Australien, hvor klimaet passer godt til denne type af poles. Du sidder rigtig godt fast på brass poles – faktisk så godt, at de ikke skulle være egnede til spins (medmindre polen er på spin. Læs mere om spin/static længere nede). Brass er en massiv pole i materialet i modsætning til f.eks. chrome. Nogle brass poles kræver en del vedligeholdelse, som skulle være temmelig besværligt og omfattende (jeg har ikke selv prøvet det). Itac har lavet en brass cleaner, som skulle være god til denne type af poles. Brass poles kan blive sorte, der hvor du ikke bruger dem i toppen og bunden (metallet reagerer). Andre oplever dog slet ikke dette med deres brass. Brass poles er dyrere end andre typer af poles.
Titatium gold
Titanuim gold (T gold) poles ligner brass poles i udseende, men minder dog mest i funktionalitet om chrome poles. De ligner brass poles, men de fungerer fint til vores klima, og kræver ikke den samme form for vedligeholdelse og rengøring som brass. Grebet på polen er godt, men ikke lige så kraftigt som på en brass pole, så du kan både lave spins og tricks. De er belagte poles, og er ikke egnede til dig der har problemer med nikkel allergi – som chrome poles. Når titanium gold poles bliver belagte, sker der ved belægningen en elektrisk reaktion, som gør at den yderste del af belægningen bliver guld farvet. Den yderste del af belægningen, som er guld farvet, bliver derfor forholdsvis hurtigt slidt af ved brug. Jeg har set et helt studie være fyldt med denne type af poles, hvor den yderste belægning var slidt af, de steder hvor polen bruges mest (på midten). Dette sker ret hurtigt selvom polen hverken er slidt ned, eller trænger til at blive udskiftet. Under den yderste belægning er de sølv farvede.
Powder coated
Powder coated poles, er poles der er sprøjte malede som en belægning. Grebet på disse poles er utroligt godt, og fungerer godt i alle klimaer. Grebet er så godt, at du ikke kan lave drops på polen, uden at få heftige brandsår. Hvis du er vandt til at bruge powder coated poles, vil det for det meste være svært for dig, at bruge en anden pole type som f.eks. chrome, stainless steel m.m. Men hvis du er ok med dette, samt ikke at lave vilde drobs, så skulle denne belægning give et fantastisk greb på polen og stoppe problematikker med svedige håndflader, da du ikke mærker dette på samme måde på disse poles. De pink poles som ElitePole har i NV studiet udenfor i gården, er powder coated poles 😀 Powder coated poles er belagte poles, som selve navnet antyder, men er 100% nikkelfri.
Pole typer
- Transpotable poles: Denne pole sættes i spænd mellem gulv og loft og er lavet i ét langt stykke så den passer særligt til ét sted.
- Transportable og justerbare poles: Denne pole sættes i spænd mellem gulv og loft, og er lavet i flere stykker, så den kan tilpasses alverdens lofthøjder. Den perfekte hjemme pole.
- Permanente poles: Denne pole boltes fast i loft og gulv, og er lavet i ét stykke. Det perfekte valg for poledance studier.
- Stages: Transpotable poles, som kan sættes op i udendørs, eller steder med hvor loftet ikke er egnet til en pole. Polen sidder fast i en lille scene, som følger med polen (fylder en del og er meget tung).
Spin pole?
Når polen drejer rundt imens du bruger den, hedder det spinning. Når polen ikke drejer rundt hedder det static. Nogle poles kan begge dele, og nogle poles kan kun en af delene. Lig mærke til hvad der står om polen, inden du køber den, så du eks. ikke får købt en pole uden spin funktion, hvis det var det du gerne ville bruge den til. Hvis du køber en pole fra Xpole, så hedder de poles som både kan være på spin og på static “X-pole Xpert” og dem som kun kan være på static hedder “X-pole Sport”.
Pole mærker
Der findes mange forskellige mærker indenfor poles. Jeg har lavet en lille liste om de mest kendte pole mærker, som let kan købes online, når du bor i Danmark. Der findes også mange mindre kendte mærker der laver poles, og nogle af dem er ikke sikre. Derfor ville jeg aldrig vælge en pole, af et mærke jeg ikke kender, og du skal være yderst påpasselig med dette. Det kan være ekstremt farligt, hvis polen går i stykker imens du bruger den!
- X-Pole : Et stort og anerkendt mærke, som har været længst tid på markedet: http://www.xpole.co.uk
- Lupit pole : Høj kvalitet, sikkerhed og god kundeservice: https://lupitpole.com/
- Sun pole : Polsk mærke som jeg ikke har personlige erfaringer med: http://www.polesport.pl/index.php/en/
- Fitpole: Finsk mærker der kun laver powder covered poles (og hoops): http://www.ahlsportstore.com
Du kan også være heldig at finde en brugt pole i Den blå avis eller på Facebook. Led efter en pole af mærket X pole eller Lupit pole
“Nice to know”
Hvis du har købt en hel ny pole, så er den meget glat i starten (med undtagelse af powder covered). Du skal bare bruge den (meget!), så får den et bedre greb! Måske et godt grip produkt kan hjælpe dig lidt, men det er altså helt normalt, at den er meget glat i starten. Det bliver bedre jo mere du får den brugt. Når du skal sætte din pole op, at det vigtigt, at du sætter din op på bærende bjælker, og det er vigtigt, at du en gang imellem spænder den efter! Især hvis du har en transportabel og justerbar pole, og du har trægulv (trægulv kan give sig). Check om polen er sikker, hver gang inden du skal bruge den.
Min anbefaling
Skal du have en pole til hjemme brug, ville jeg klart anbefale dig en justerbar Xpert fra X-pole i chrome eller stainless steel i 45 mm. eller samme type pole fra Lupit pole. Pga. alt ovenstående 😀 Om du skal vælge en X-pole eller en Lupit pole kan sammenlignes med, om du bedst kan lide Pepsi eller Coca cola – en personlig vurdering. Uanset hvad du vælger, er jeg sikker på, at du vil blive glad for begge dele. Den type poles vi har i alle ElitePole’s studier er alle 45 mm stainless steel, men der derud over er de professionelle studie poles, som jeg ikke vil anbefale til hjemmebrug. Til hjemme brug vil jeg anbefale en transportabel pole, der sættes sammen i flere stykker, så du kan tage den med hvis du flytter, eller bruge den flere steder, og du ikke skal ødelægge dit gulv for at sætte den op. Denne pole sættes i spænd, hvilket er helt uskadeligt for dine gulve samt loft. Jeg vil anbefale en pole, der både kan gå på spin og være på static.
Jeg håber, at min indlæg kunne hjælpe dig på vej til, hvilken pole du vil investere i.
Let’s dance! 🙂
Marie Kolstrup // ElitePole
Tak for den udførlige beskrivelse – vil nu se, hvad jeg skal anskaffe…
Dejligt du kunne bruge vores indlæg! 🙂 M.v.h. Marie
Det jeg ville spørge om, inden jeg sendte den sidste besked var: Ved du hvor man køber ringene (Hoops) i danmark – eller hvad de skal hedde, så jeg selv kan finde dem?
Hej Mette. Du kan f.eks. købe hoops hos Ahlsport.com 🙂
Du kan nu også købe hoops på xpoles hjemmeside 🙂
Hej,
Tak for en super gennemgang!
Jeg vil dog gerne høre din anbefaling af messing poles, iht greb, klima og andet ? – jeg vil gerne have en uden nikkel og så er den guld farne så fin 🙂
http://www.poleshop.dk/index.php?route=product/product&path=59_66&product_id=62
Hej Heidi. Tak for din besked 🙂 Messing poles er helt det samme som brass poles (Brass betyder messing). Som sagt har jeg ingen personlige erfaringer med brass/messing, men du kan læse det om messing/brass i indlægget. M.v.h. Marie
super indlæg!
Vil Bare høre om ens loft skal have en bestemt højde før man kan få en pole? 🙂
Dejligt at høre Jessica 🙂 Ja, det er f.eks. vigtigt at du sætter din pole op på de bærende tværbjælker, og f.eks. ikke mellem to bjælker. Du kan banke på loftet og høre hvor de sidder (hvis du altså har den type loft, der er bygget på den måde). Man anbefaler ikke at sætte en pole op på gips lofter. God fornøjelse! M.v.h. Marie K /ElitePole
Kan man stadig bruge en chrom pole der er blevet slidt? Vil helst ikke gå på kompromis med en pole, så enten er det chrom eller stainless steel, er bare i tvivl om en chrom bliver for hurtigt slidt? 🙂
Hej Nadia 🙂 En chrome pole har faktisk et bedre greb, når den er blevet brugt, fremfor en ny som er rigtig glat i starten. Du skal dog være opmærksom på, at der helst ikke være mange/dybe ridser på den. En brugt pole kan være en rigtig god idé! 🙂 M.v.h. Marie K //ElitePole
HEj 🙂
Du har anbefalt en pole af chrome, men Jeg har set, at de har en x-pole xpert af stainless steel inde på http://www.x-pole.co.uk, og da den er af bedre kvalitet ville du så anbefale den eller er en af chrome bedre på andre punkter?
Hej Katrine 🙂 Stainless er også super godt! De er den type vi har i begge studier hos ElitePole, da de er 100% nikkelfri. Dengang jeg skrev dette bolgindlæg havde Xpole ikke stainless, derfor har jeg ikke skrevet dette. Men fedt de har fået det! Held og lykke med din nye pole 🙂 //Marie Kolstrup
hej 🙂
jeg vil gerne haved en pole 40 mm, men jeg har skrå loft, kan man få så man kan sætte den fast, hvis ja hvor OG hvilken skal man pøbe//Emilie
Hej Emilie 🙂 Ja, du kan få særlige beslag til poles der passer til skrålofter – det har vi eks. hos ElitePole 🙂 Held og lykke med det! M.v.h. Marie K.
hej 🙂
jeg vil gerne haved en pole 40 mm, men jeg har skrå loft, kan man få så man kan sætte den fast, hvis ja hvor OG hvilken skal man købe//Emilie
hej 🙂
jeg vil gerne haved en pole 40 mm, men jeg har skrå loft, kan man få så man kan sætte den fast, hvis ja hvor OG hvilken skal man købe 🙂
Hvilken pole vil du anbefale til et pole studie? 🙂
Poles i ét enkelt stykke. Typisk kaldet competition poles 🙂 M.v.h. Marie Kolstrup
Poles i ét enkelt stykke – typisk kaldet competition poles 🙂 M.v.h. Marie
Hej 🙂
Tusinde tak for denne udførlige vejledning til køb af poles – jeg er kommet frem til at jeg vil have en stainless steel X pole 40 mm, men jeg aner ikke om jeg skal købe en med emmer uden? Hvad anbefaler du?
Hej Stephanie 🙂 Er ikke helt sikker på jeg forstår spørgsmålet… med eller uden hvad? 🙂
hEJ 🙂
jEG HAR LIGE EN MASSE SPØRGSMÅL :p eR DET BEDST SOM NYBEGYNDER AT TAGE EN XPOLE CHROME ELLER STAINLESS STEEL? hAR HØRT AT NYE POLES KAN VÆRE RIGTIG GLATTE I STARTEN, HVOR LANG TID VARER DETTE CA.? oG HVIS MAN GERNE VIL UNDGÅ AT DEN ER FOR GLAT, HVILKEN AF DE OVENSTÅENDE KVALITETER SKAL MAN SÅ VÆLG?
Hej Cassandra. Chrome er er billigere end stainless steel, så vælg chrome 🙂 Stainless steel har vi i studiet, og er af bedre kvalitet end chrome, men til hjemmebrug har det ingen betydning. Man skal bruge sin nye pole for at fjerne den glatte overflade der er ved en ny pole – hvor længe det tager kommer helt an på hvor meget man bruger den. Læs evt. mit blog indlæg om grip produkter – det kan hjælpe! 🙂 God fornøjelse. M.v.h. Marie
Hej, hvor meget plads anbefaler du at man har rundt om sin pole der hjemme for at kunne øve? 🙂
Hej Annabelle.
Jeg mener Xpole anbefaler der skal være 2 meter rundt… men det er de færreste der har mulighed for, at lave stor plads til en pole… Work what you got og få det bedste ud af det 🙂
M.v.h Marie K
Super godt indlæg!
Jeg har nikkelallergi, så en chromestang er nok ikke en god idé. Heldigvis har x-pole også en xpert i stainless steel 🙂 Men jeg har den lille udfordring, at min kære mand ikke synes, at der skal stå en pole og optage plads herhjemme, og at han er bange for, at den vil ødelægge gulv og loft. Mine spørgsmål er derfor:
1) kan man nøjes med at sætte sin xpert pole op, når man skal bruge den, og så tage den ned, når man skal bruge pladsen til noget andet? eller slider det for meget på den?
2) Vi har lakerede trægulve og betonloft – vil polen lave mærker eller evt. kunne ødelægge noget udover alm. slitage selvfølgelig? Vi bor nemlig til leje, så det ville ikke være så heldigt. Kunne mærker på gulvet evt. afhjælpes ved at sætte et lille stykke liggeunderlag under polen, eller forringer det sikkerheden?
Jeg håber, at du kan finde lidt tid til at besvare mine lange spørgsmål 😀
Hej Elvira.
Skønt at høre! 🙂
1) – Det kan du sagtens.
2) – Beton loft og trægulve er super til en pole. Det burde ikke være et problem.
Held og lykke med det – håber du får ham overtalt!
Xoxo Marie Kolstrup
Hejsa. Tak for en super blog.
Jeg har fundet en brugt x pole xpert i Chrome 50 mm og jeg vil gerne købe den da jeg fint med plads til den. Men min udlejer er nervøs for om loftet kan holde til det og om Polen vil sætte mærker i gulv og loft. Ved du hvor jeg kan finde svar på dette, så jeg kan få min pole?
Hej Line. Skønt at høre
Hvis loftet kan holde til det, er mærkerne ikke værre end de kan tørres af med en klud. Men du kan jo også sætte en træplade mellem loft og pole, for at beskytte loftet. Held og lykke med det – håber det lykkedes at få den op! 🙂
M.v.h. Marie K
Hej. Hvad er forskellen mellem spin og ikke spin? Ud over at det selvfølgelig drejer med spin og ikke med? Hvis jeg vil lave hjemme træning samt lidt dans ved siden af, hvad foreslår du så?
er det svarer uden spin?
Hej Emma.
Spin er når polen drejer rundt ja.
Om din pole skal være med eller uden spin, er meget en smagssag og kommer også an på, hvor meget du har tænkt dig at gå op i pole 🙂 Hvis du går meget op i det og kommer til at bruge meget tid på det, så tror jeg, at du på et tidspunkt vil fortryde ikke at kunne øve spinning pole, men hvis et blot er til at øve lidt styrke træning derhjemme og sådan, så betyder det ikke så meget.
God dag 🙂 //Marie Kolstrup
*sværer uden spin
Hej
har gerne ville anskaffe mig en pole som både spinner og kan stå fast.
MEN MEN MEN mit loft er gips og har meget lavt loft som i 2 meter og 7 cm! hvor kan jeg finde en pole med disse forudsætninger!???
Hej
har gerne ville anskaffe mig en pole som både spinner og kan stå fast.
MEN MEN MEN mit loft er gips og har meget lavt loft som i 2 meter og 7 cm! hvor kan jeg finde en pole med disse forudsætninger!???
Hej
Hvad er minimums højde på en pole, har nemlig lavt til loftet som i 208 cm !
Kan du anbefale noget (mærke) synes det er rigtigt svært at finde nogle oplysninger på minimums højder.
Mvh, Naja
Hej Naja 🙂 Det kan du læse om inde på Xpoles hjemmeside: https://x-pole.co.uk/ Du kan også altid ringe til dem, og spørge om hjælp og råd.
Held og lykke med det 🙂
//Marie
hej. jeg får leveret em fit pole imorgen. bor i lejlighed og loftet er lavet af beton og lidt kalket. har fået at vide det godt kan holde. altså mit loft. ville bare lige høre for en god ordens skyld?
Hej Winnie.
Beton loft burde ikke være et problem 🙂
Held og lykke med det.
//Marie
Hej
Kan man sætte en pole op hvis man har gulvtæppe, der er limet fast? Og mod betonloft??
Hej Nanna. Det burde ikke være et problem 🙂 Men vær opmærksom på at guldtæppet giver sig, og polen jævnligt skal spændes efter.
Held og lykke med det 🙂
//Marie
Er så glad for at have fundet denne side, jeg købte en “brugt” x-pole sport men den er vanvittig glat, kan slet ikke hænge fast på den med mindre jeg gør mine hænder fugtige, plus jeg er nybegynder, men da jeg læste mig frem til at nye poles er glatte, tænker jeg at hende jeg købte den af ikke har brugt den særlige meget, hvilket hun også sagde, men det siger de fleste om brugte ting så var lidt i tvivl, frygtede lidt den var blevet så glat fordi den var blevet brugt, (ja tænkte det omvendte hehe) nu vil jeg da gøre alt for at blive ved at bruge den så den får et bedre greb 😊 tak for alt den gode information 😀
Dejligt at høre! God træning og fornøjelse med den 🙂
Hej.
Jeg vil rigtig gerne købe en pole stage. Jeg havde fundet en fra x-pole som jeg ville købe men nu har de midlertidigt lukket pga corona, og jeg vil rigtig gerne bruge den i denne her tid da man ikke kan komme i studiet. Jeg har istedet fundet en fra lupitpole. Ville derfor hører om du kender til mærket for vil gerne sikre mig at få en ordentlig pole stage.
Rigtig god dag herfra
Mvh Sofie
Hej Sofie. En lupit pole kan du roligt købe. Det er en rigtig god pole. Vær obs på at en stage pole er en pole på en stor platform, som ikke skal sættes op i loftet, og som fylder en del mere end en alm. pole. Lupit laver rigtig gode både stage poles og alm poles. God fornøjese.
Mvh Marie
Hej
Mit loft er lidt porøst, men kan det holde til jeg sætter en pole op hvis jeg sætter en træplade imellem?
Og er gulvtæpper under et nogo eller skal man bare huske at spænde den efter tit?
Mvh Clara
Hel Clara. Det er desværre umuligt for mig at vide, når jeg ikke ved hvilken type loft, hvorfor det er porøst m.m. Træpladen er ingen garanti for at loftet kan holde til det, men er en rigtig god løsning i det fleste tilfælde – dog ikke alle. Ift tæppe kan du sagtens have et tætte under, hvis det er et væg til væg tæppe. Hvor meget den skal spændes efter kommer at på gulvtypen / underlaget ift hvor meget det giver sig. Hvis du lige checker efter hver gang inden du bruger den, er du på den sikre side. Håber det kunne bruges 🙂
M.v.h Marie Kolstrup /ElitePole
Tak for en virkelig god og udførlig guide! Jeg har lige fået min egen pole hjem og ville derfor høre, hvad dine anbefalinger er ift. hvad man skal bruge til at rengøre den, når materialet er stainless steel? Kan man bruge helt almindelig husholdningssprit, og skal det evt. fortyndes? 🙂
Tak for en virkelig god og udførlig guide! Jeg har lige fået min egen pole hjem, og ville derfor høre, hvad dine anbefalinger er ift. rengøring af en pole i materialet “stainless steel”? Kan man bruge helt almindelig husholdningssprit, og skal det evt. fortyndes? 🙂
Dejligt at høre 🙂 Du kan både bruge husholdningssprit ufortyndet eller fortynde sprit i vand i forholdet 50/50 – god træning 🙂 Mvh Marie / ElitePole
Hejsa,
Kan man købe beslag til skrålofte til alle poles fra Xpoles Xpert, eller er det kun visse modeller? Skal til at købe en brugt, og er i tvivl om jeg kan tilkøbe et beslag til den.
Venlige hilsner
Hej Rita. Ja, det kan man 🙂 Mvt. ElitePole / Marie