Få bedre greb på din hjemme pole

De fleste som har en pole derhjemme, kender til problemet med at grebet på polen er dårligt, og du glider nemt. En god træning kan blive helt ødelagt, hvis du ikke kan sidde fast, og det bliver demotiverende og irriterende at træne derhjemme. Øv! I dette blog indlæg vil jeg derfor komme med et par tips til at komme dette problem til livs, og jeg har lavet et forsøg på min egen pole derhjemme i håb om at få et bedre grep. Læs med her, for at se hvordan det gik med forsøget.

 

Det bedst tip er…

at bruge den! Hvis din pole derhjemme er glat, så er det højst sandsynligt, fordi den ikke er blevet brugt nok. Jo mere du bruger den, jo bedre bliver grebet. Når vi får nye poles hos ElitePole, er de også meget glatte, men de bliver hurtigt bedre, fordi de bliver brugt rigtig meget. Det kan tage ret lang tid, før din pole derhjemme er brugt nok, fordi den bliver brugt meget lidt sammenlignet med et studie. Derfor har jeg lavet et forsøg med min pole derhjemme, som måske kan hjælpe i mellemtiden…

Mit forsøg for at få et bedre greb

Jeg har hørt flere sige, at det hjælper imod dårligt greb på polen, at smøre et grip produkt direkte på polen, så jeg vil lave et forsøg, for at se om dette virker. Det er normalt et kæmpe no go at smøre grip produkter på polen, og jeg er meget imod det, men jeg er også desperat for at få et bedre grep på min pole derhjemme, fordi den er så glat. Lav aldrig dette forsøg på poles i et studie, men kun på din egen derhjemme. Jeg har valgt, at bruge flydende kalk, da dette grip produkt er det billigste.

Første step

Rengør din pole grundigt med husholdningssprit. Smør flydende kalk direkte overalt på polen i en tyndt og jævnt lag, og lad det sidde på i 24 timer.

Step 2

  Efter ca. 24 timer rengør du polen igen med husholdningssprit og fjerner al kalken. Det er det! Nemt, billigt og hurtigt.

Virkede det så?

Både ja og nej. Første halvdel af min træning efter forsøget var grebet på min pole alt for godt. Jeg sad fast, som man gør, når man har brugt alt for meget grip, hvilket også ødelægger træningen. Herefter blev grebet rigtig godt, og så blev det for glat igen. Men det er nemt at gentage behandlingen efter behøv, og der ændrer helt sikkert overfladen på polen til det bedre, hvis den er for glat. I en tube kalk er der til mange behandlinger, og den koster formalt ca. 99 kr. Jeg sælger også Mammut kalk, som jeg synes er den bedste, og lige nu på tilbud til kun 70 kr. pr. tube. Skriv til mig på kontakt@elitepole.dk hvis du vil bestille kalk.

 

God træning! 🙂
De bedste hilsner
Marie Kolstrup / ElitePole