Test af poledance grip produkter

Det kan være ekstra svært at sidde fast på polen om sommeren, når det er varmt og vi sveder. Derfor er det en stor hjælp, at have et godt poledance grip produkt med i tasken, som kan tørre huden ud og give et bedre greb på polen trods sved og varme. I dette blog indlæg tester jeg 4 forskellige og nyere poledance grip produkter for dig, for at finde det bedste bud på et godt grip produkt som virker.

Om testen

Rigtig mange af os er vilde med Dryhands, som er et populært poledance grip produkt, som desværre ikke bliver produceret mere. Derfor sammenligner jeg alle produkter i testen med Dryhands. Hvis du ikke kender til Dryhands, kan du blot se bort fra sammenligningen. Alle produkter er testen i ekstrem hedebølge og høj luftfugtighed.

Bemærk at testen udelukkende er baseret på mine subjektive oplevelser af hvert produkt, og du sagtens kan have en anden oplevelse end mig 🙂 Valg af poledance grip produkter er meget individuelt, da vores hud har forskellige grader af fugtighed, tekstur m.m.

 

Enviro grip – 104 kr. 

Dette grip produkt vil gerne give dig en følelse af, at du gør noget godt for miljøet ved at købe det. Den grønne emballage, det saying der står på forsiden af flasken, samt at der på bagsiden står, at du ved hvert køb støtter miljøet med 50 cent giver alt sammen et miljøvenligt indtryk. Flaskens dosering fungerer godt, konsistensen af produktet er hverken for tykt eller for tyndt, og det dufter dejlig friskt. Produktet ligner fuldstændig Dryhands lige når du tager det på. To store minus er at det farver din hud meget hvid (som kalk), samt at produktet virker i meget kort tid. Lige når jeg tager det på tænker jeg, at det er rigtigt godt, men efter få minutter glider jeg meget, og produktet har ingen effekt længere.

Jeg giver det 2 stjerner ud af 5 stjerner.


Griptinite – 89 kr

Produktets navn samt skriften på flasken gjorde, at jeg havde skyhøje forventninger til et ekstremt godt greb med dette produkt. Doserings flasken virker godt, og lader et par dråber komme ud af gangen, men man skal endelig ikke trykke på flasken. Så kommer der alt for meget ud, og produktet er ret tyndt i konsistensen. Ellers minder produktet meget om Dryhands, men jeg synes hverken at det er virkelig godt eller virkelig dårligt. Effekten lever ikke helt op til produkt navnet, men det kan bruges.

Jeg giver det 3,5 stjerner ud af 5 stjerner


Girly Grip – 81 kr.

Girly grip pg Griptinite minder utrolig meget om hinanden. Både doseringsflasken og produktet er tæt på identisk. Det dufter præcist ens, konsistensen er den samme og effekten er umiddelbart den samme. Dog er der en ting ved doseringsflasken til Girly Grip, som irriterer mig enormt meget; Når jeg har brugt produktet i noget tid, så størkner en lille klump af produktet sig fast lige der, hvor produktet kommer ud af flasken. Det resulterer i, at jeg trykker hårdt på flasken for at få noget ud, og det resulterer i, at der pludseligt vælter alt for meget af produktet ud over det hele. Så irriterende.

Jeg giver det 3 stjerner ud af 5 stjerner


 

No Sweat – 74 kr. 

No Sweat grip er lavet af poledance søstrene Michelle Shimmy og Maddie Sparkle fra Australien, og her får du virkelig valuta for pengene. Flasken er på hele 100 ml. hvorimod de andre flasker i testen er på 50-60 ml. Doseringsflasken fungerer godt, og konsistensen er lidt tykkere end Dryhands. Det er vigtigt at flasken rystes hver gang inden brug. Effekten af produktet er helt klart den bedste af dem, der er med i testen, og dette produkt som minder mest on Dryhands i effekt. Helt klart et produkt jeg vil bruge fremover, og testen vinder pga. produktets effekt sammen med prisen.

Jeg givet det 4 stjerne ud af 5 stjerner


 

Jeg håber, at du kunne bruge testen 🙂

Husk at du kan booke en prøvetime i poledance her

De bedste træningshilsner
Marie Kolstrup / ElitePole