Pole dance efter fødsel

Mød vores medlem Charlotte i dette blog indlæg, som var i gang med træningen igen 10 uger efter sin fødsel. Virkelig sejt! 
For Charlotte er træningen mere end bare træning. Træningen handler nemlig ikke kun om det fysiske aspekt, men også om at få ladet batterierne op mentalt – at fortsætte med at pleje både krop og sind.
Hvad var dit mål med pole dance træningen efter fødslen?
Målet med min træning var selvfølgelig, vil jeg gerne komme tilbage til min ‘oprindelige’ form, som jeg havde inden jeg blev gravid. Jeg savner mine muskler, min styrke og min smidighed. Men det er svært at passe træning 3-4 gange om ugen ind i programmet med en lille baby. Og det er egentlig også helt okay. Formen og styrken skal nok komme med tiden, tænker jeg. Lige nu bruger jeg træningen til at mærke min krop igen, til at finde glæden ved at bevæge mig til musik igen, til at få lidt socialt samvær med andre, hvor det ikke handler om baby og om at være mor

“Pole dance træningen er min tid, den gave og forkælelse jeg giver mig selv. Det er der, jeg plejer min krop og mit sind, så jeg kan komme tilbage til min lille familie med ny energi”

 

Hvordan var det at komme tilbage til træningen efter fødsen?
Det var skønt! Og ja, selvfølgelig var det hårdt, og der skal arbejdes på den der straddle (pole øvelse med hovedet nedad) – for ja, det er der, jeg starter. Alle de smarte tricks skal nok komme. Det var til gengæld ret fedt at mærke, hvordan kroppen godt kan huske bevægelser og godt ved, hvad den skal. Ikke alt var glemt. Og første gang jeg var afsted, husker jeg særligt den der genkendelig danseenergi, jeg kom hjem med. Det var så fantastisk at mærke igen efter lang tid!
 

Træning hos ElitePole er for mig glæde og sjælepleje. Noget jeg giver mig selv. Efter jeg har fået barn prioriteter jeg virkelig, hvad jeg er væk fra ham for. Og de par timer en til to gange om ugen er virkelig godt givet ud. Det giver mig plusser på energikontoen

Et stort tak til Charlotte for at dele nogle af sine efter fødsel oplevelser med os!

 

Du kan booke en prøvetime til pole dance her i vores studie på Amager, i Vanløse eller Kbh. NV. 🙂
De bedste hilsner ElitePole / Marie Kolstrup