Sara’s poledance historie

På vejen til trænings centeret gik Sara en dag tilfældigt forbi et af ElitePole’s poledance studier, og blev nysgerrig på at prøve poledance. Som mange andre var Sara også lidt nervøs. Hvad nu hvis poledance var for svært? Hvad nu hvis man skulle være meget stærk og smidig, for at starte til poledance? Hvordan ville det mon være at starte som nybegynder? Det tog lidt tid før sara fandt modet, til at kaste sig ud i at prøve poledance, men en dag så skulle det være!

Nu gør jeg det fandeme!

Sara fandt modet frem, og kastede sig ud i det. Til at begynde med valgte Sara at starte på Flexibility holdende istedet for poledance holdende, for lige at se det hele an først. “Jeg mærkede hurtigt, at der var en fed stemning hos ElitePole! Alle var så søde i studiet, og jeg lærte underviserne af kende og blev hurtigt tryg” – Sara.

Som bekendt er alt nyt svært i begyndelsen – også poledance for begyndere. Da Sara endelig startede til poledance træningen var det svært og hårdt i starten. På vores poledance hold for begyndere kan alle være med, men derfor tager det stadig lidt tid, før kroppen lærer noget helt nyt. Ligesom at lære at cykle.”Jeg tænkte; “Det her kommer jeg aldrig til”, men step by step lærte jeg mere og mere” – Sara. 

Sara kom til poledance nogle gange om ugen og udviklede sig i sit helt eget tempo skridt for skridt. Processen var sjov, og sara opbyggede langsomt styrke og teknik, som poledance for begyndere handler om.

Træningsglæden ved poledance

Sara skulle tvinge sig selv til træning, da hun trænede i træningscenteret, og havde en følelse af, at der manglede glæden ved at træne. Der manglede, at træningen føltes som en leg, og det var svært at tage sig sammen til at komme afsted.
Jeg skulle tvinge mig selv afsted til fitnesscenteret, og jeg glædede mig bare ikke til træningen. Siden jeg startede til poledance, har jeg ikke skulle tvinge mig selv afsted. Jeg glæder mig! Hver gang. Jeg har besluttet mig for, at jeg aldrig skal tvinge mig selv til at træne igen. Træning skal være sjovt!” – Sara.
Da Sara startede til poledance, begyndte træningsglæden at komme frem. Sara oplevede en kæmpe fællesskabsfølelse og en teamfølelse omkring træningen hos ElitePole – på trods af, at poledance er en individuel sport. Følelsen af at glæde sig til at skulle til træning, og være sammen om noget sjovt, var vigtig for Sara.

Jeg tænker slet ikke over, at jeg træner, når jeg er til poledance. Jeg har det bare sjovt!” – Sara

Der gik ikke længe efter at Sara var startet til poledance for begyndere, før Sara ikke kun kunne mærke en forskel mentalt, men også mærkede fysiske forandringer. Sara blev fysisk stærkere, og blev dygtigere og dygtigere til sporten, som tiden gik.

I dag er det år siden, at Sara fandt modet til sin første poledance time, og Sara er nu uddannet som poledance instruktør. Idag underviser Sara selv i poledance for begyndere, og giver hver uge nybegyndere en ligeså god start på poledance træningen, som den Sara engang selv fik.

Min krop er sundere og stærkere end nogensinde før, efter jeg begyndte til poledance” – Sara

 

Hvis du har fået “blod på tanden” til at prøve poledance, kan du booke din første poledance time her – med Sara som underviser, eller med en af vores andre dygtige undervisere.

Vi glæder os til at se dig 🙂

 

De bedste hilsner
Marie Kolstrup // ElitePole